Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι 4χρονο παιδί  - Οι ψευδό-φιλοζωικές συμμορίες άφαντες

Στιγμές πανικού επικράτησαν στο Βελεστίνο την Κυριακή, όταν ένας αδέσποτος σκύλος δάγκωσε ένα κοριτσάκι στο κεφάλι, με συνέπεια να το «στείλει» στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, με βαρύτατα τραύματα. Η μητέρα της ζητάει από τον Δήμο να πάρει μέτρα, καθώς οι επιθέσεις αδέσποτων πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου. Ναι θα παρει μέτρα 5 ετή φυλακη σε όσους πουν κατι κακο για τα σκυλια!

Ο εφιάλτης για την οικογένεια της 4χρονης ξεκίνησε κατά την κυριακάτικη βόλτα στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. Ξαφνικά, γύρω στις 11:00 το πρωί ένας αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε στο κοριτσάκι και το δάγκωσε στο κεφάλι. Στα μαγαζιά που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης εκείνη την ώρα απολάμβαναν τον καφέ τους δεκάδες θαμώνες, οι οποίοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά από τα τραπέζια τους.

Σε κατάσταση πανικού οι γονείς της αντίκρισαν αίματα να τρέχουν από παντού. Το αδέσποτο απομακρύνθηκε από περαστικούς, ενώ το κοριτσάκι έκλαιγε ασταμάτητα. Αμέσως, οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ειδική αντιβίωση.

Η μητέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ επικοινώνησε προσωπικά με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα η συζήτηση όμως που ακολούθησε μεταξύ των δύο πλευρών δεν την ικανοποίησε. «Ο δήμαρχος δήλωσε αναρμόδιος, υπογραμμίζοντας ότι τα περιθώρια παρεμβάσεων του δήμου είναι περιορισμένα αναφορικά με τα αδέσποτα», επισήμανε η μητέρα εκφράζοντας την εύλογη απορία, που θα πρέπει τελικά να απευθύνεται ένας πολίτης σε παρόμοια περιστατικά και κατέληξε:

«Είμαι ζωόφιλη. Δεν έχω κανένα θέμα με τα ζώα. Όταν όμως αγέλες αδέσποτων κατακλύζουν ακόμη και το κέντρο της πόλης μας, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, εκτιμώ ότι ο δήμος πρέπει να λάβει μέτρα».

Πλέον, η οικογένεια εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και στην Εισαγγελία που θα την γραψουν κανονικά,να απευθύνεται στον γνωστό σκυλοφιλο που τον προωθουσάν ή σε δεκαδες συμμορίες ψευδο-φιλοζωών αφου έχουν καταντησει να ειναι κομμουνιστο-συμμοριες το σφυροδρεπανο λειπει μονό .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications