Απορούν γιατί είχαν αφήσει ελεύθερο τον  βιαστή των Εξαρχείων και γιατί η ψυχιατρική εξέταση δεν τον έκρινε επικίνδυνο

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος o αναρχο-κομμουνιστης βιαστής αραγε; μηπως επειδή δεν ηταν "φασιστας" αλλα αναρχο-συμμορητης δηλαδη απο την ρατσα τους ? της ιδιας ρατσας ειναι και οι παιδεραστες που επισης αφηνουν ελευθερους, και βγαινει και ο αλλος ο σουπερ ερευνητης που γραφει και βιβλια και λέει δεν ασχολουμε με πολιτικη (αλλα μίλαει για αυτην λεγοντας τις γνωστες χαζομαρες που λενε ολοί ) ποιος του ειπε οτι ειναι πολιτικη ειναι απλα αυτο που νομιζει οταν οι ιδιες οι φυλες του κακου που εφτιαξαν τον κομμουνισμο μεταξυ αλλων ελεγαν να εξαφανησουν το λευκο γενος ?

Την ώρα που ο 23χρονος «δράκος» των Εξαρχείων βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, συνεχώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δράση του και το πώς σκορπούσε τον τρόμο σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, μεταξύ αυτών και μία ανήλικη, σε Εξάρχεια και Γλυφάδα, προσπαθώντας να τις βιάσει. Ωστόσο, τα μεγάλα και αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση αυτή, δεν λείπουν.

Όπως είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Μπαλάσκας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού (70χρονης Ουκρανής σε πλαζ του Αλίμου) και τον Αύγουστο του 2023 έμεινε ελεύθερος από τις φυλακές Γρεβενών, δεν εξέτιε κάποια ποινή, αλλά είχε προφυλακιστεί.

«Δεν εξέτισε καμία ποινή, αλλά έμεινε προφυλακισμένος στα όρια του δεκαοκτάμηνου», ανέφερε συγκεκριμένα. Συνεπώς, μόλις παρήλθε το διάστημα που ορίζει ο νόμος, αφέθηκε ελεύθερος!

Σύμφωνα με τον Μπαλάσκα μάλιστα, ο 23χρονος αλλοδαπός είχε εξεταστεί από δύο "ειδικούς" γιατρούς (ψυχολόγους, ψυχιάτρους) μέσα στις φυλακές, με τη μεγάλη απορία να είναι η εξής, όπως την εξέφρασε και ο ίδιος «Αφού εξετάστηκε από ειδικούς γιατρούς μέσα στις φυλακές, γιατί αφέθηκε ελεύθερος;»

Εδώ οι φερομενοι ψυχολογοι που σπουδαζουν τις ηλιθιότητες του συμμορίτη της γνωστής ρατσας Sigmund Freud και πως ο μυαλό ειναι σαν ρομπότ αυτά τους λένε στην ψευδό-ψυχολογία, που γιατι το ονομάζουν ψυχολογία αφού λενε πως η δεν υπάρχει ψυχή και οτι ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσεις ? και κάπως ετσι οι ψευδό-ειδικοι ψευδό-ψυχολόγοι με πτυχία έβγαλαν πόρισμα οτι ειναι μια χαρά , οπως μια μια χαρά βλέπουν τους ψυχοπαθείς άναρχο-συμμορίτες που ακομα και στο ιντερνετ βλεπεις οτι ειναι "δαιμονισμενοι" και εχουν αφυσικη συμπεριφορα που ονομαζουν ιδεολογια, πόσο δε τα αφεντικά τους τους ελληνόφωνους που πριν φτιάξουν την ψευδό-ψυχολογία τους, όταν υπήρχαν αληθινοί ψυχολόγοι (πριν 100 έτη) τους χαρακτήριζαν ολους ψυχοπαθείς αγνοώντας οτι ειναι έτσι η ρατσας τους και το μισανθρωπο πνεύμα τους,πως να μην αφηναν ελευθερο τον βιαστή σημερά και οτι δεν ειναι ψυχοπαθής οταν οι φερομενοι ψυχολογοι θεωρουν φυσιολογικους ακομα και τους αναρχο-συμμορητες που τυχαια ειναι της ιδιας φυλης ολοι τους?

Βγαινει και ο αλλος ο γνωστος δικηγορος και συνεχιζει να λεει τα ιστορικα παραμυθια τους ενω βλεπει πως αυτοι που του κανουν πολεμο ειναι ολοι της ίδιας συμμοριας των ελληνοφωνων και οτι παρα το γεγονος οτι ειναι με νοημοσυνη σκυλου ειναι ακρως υπουλοι και μοχθηροί σαν δαιμονες (οπως θεωρουν οι χριστιανοι τους δαιμονες που νομιζουν οτι ειναι καπου αλλου στην κολαση πχ ενω ειναι αναμεσα τους), το βλεπει αυτο (απο αυτα που λέει) το ποιοι βαζουν αυτα τα ορκ αφου φαινεται οτι τα ιδια ειναι με μιδαμινη νοημοσυνη αλλα ακρως υπουλοι δεν εχει αναναρωτηθει, και το γιατι ολοι τους λενε τα ιδια για φασιστες ναζι κτλ ακομα και της απο εδω πλευρας καθολου εντυπωση δεν του κανεί, και ουτε να καταλαβει πως με αυτες τις μισανθρωπες φυλες πολεμουσαν οι "κακοι" οπως του εμαθαν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications