Έχουν ανακτηθεί πολλά λείψανα από συντριβές UFO  και ζωντανά όντα: Νέες αποκαλύψεις από τον David Grash

Ο πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Γκρας , ο οποίος έγινε διάσημος για την μαρτυρία για τα UFO στο Κογκρέσο , συνεχίζει με νέους ισχυρισμούς (το ποπολό βεβαια ειδικα στο ελλαδισταν συνεχιζέι να ζει σαν κοπαδί παρα το γεγονος ότι επι 40 ετη του ελεγαν ψέματα και για αυτό θέμα διοτι τοσο οι ιδιοι οσο και οι δυναστες μισανθρωποι έχουν σχεσή με αλλους κοσμους ).

Είπε ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν ανακτήσει τα λείψανα πολλών «διάφορων τύπων μη ανθρώπινων βιολογικών οντοτήτων» από συντριβή UFO. Ταυτόχρονα, άφησε να εννοηθεί εν συντομία ότι δεν ήταν όλοι οι εξωγήινοι νεκροί, αλλά κάποιοι ήταν ζωντανοί και οι άνθρωποι είχαν κάποια «αλληλεπίδραση» μαζί τους.

Συνολικά, οι αρχές των ΗΠΑ ανακάλυψαν πολλά UFO που είχαν συντριβεί. Όταν ρωτήθηκε από πού προέρχονται αυτά τα πλάσματα, είπε: "Κανείς με τον οποίο μίλησα δεν μου επιβεβαίωσε κάποια συγκεκριμένη προέλευση. Οι αρχές των ΗΠΑ μπορεί να το γνωρίζουν αυτό, αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα".

Ο Grash μίλησε για όλα αυτά και πολλά άλλα στο βίντεο podcast του The Joe Rogan Experience στο YouTube. Ο David Grush σε ακροάσεις UFO στο Κογκρέσο των ΗΠΑ Μεταξύ άλλων, είπε την ιστορία ενός ανώνυμου υψηλόβαθμου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που είδε ένα περίεργο τριγωνικό UFO ακριβώς πάνω από το αυτοκίνητό του.

Ο Γκρας τόνισε ιδιαίτερα ότι τα λόγια αυτού του αξιωματικού είναι αξιόπιστα. Μετά από αυτό, η βαφή του αυτοκινήτου του αξιωματικού άλλαξε και έγινε γαλακτώδες. Δηλαδή, μάλλον υπήρξε κάποιου είδους διαβρωσης στο αυτοκίνητο, πιθανώς ακτινοβολία. Ο Grash λέει ότι δεν έχει υπάρξει σαφής εξήγηση γιατί το αυτοκίνητο άλλαξε χρώμα τόσο γρήγορα.

Μίλησε επίσης για ένα ιταλικό γεγονός UFO που συνέβη το 1933 και ονομάστηκε υπόθεση Magenta. Εκείνη τη χρονιά, ένα UFO συνετρίβη στην Ιταλία και είχε σχήμα καμπάνας ή βελανίδιου. Ήταν μικρό, περίπου 6Χ3 μέτρα σε μέγεθος. Δεν βρέθηκε τίποτα ζωντανό μέσα σε αυτό το UFO και οι Ιταλοί σκέφτηκαν τότε ότι μπορεί να ήταν κάποιο είδος γερμανικού στρατιωτικού πειράματος.

Ρώτησαν τους Γερμανούς για αυτό, αλλά είπαν ότι δεν ήταν δικό τους. Μετά από αυτό, ο Πάπας και το Βατικανό ειδοποίησαν κρυφά τις Ηνωμένες Πολιτείες για αυτόν τον περίεργο μηχανισμό μέσω του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS), το οποίο αργότερα έγινε η εγκληματική ιουδαική CIA.

"Αυτό το φαινόμενο είναι πραγματικό. Συμβαίνει για χιλιάδες χρόνια. Οι άνθρωποι βλέπουν περίεργα πράγματα και δεν ειναι μαζικές παραισθήσεις". Ο Grush μίλησε επίσης πολύ σε αυτό το podcast για το πώς τα «μη ανθρώπινα όντα» ήταν παρόντα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Ότι οι άνθρωποι κατηγορούσαν τις μάγισσες για όλα τα περίεργα πράγματα, αλλά τώρα λένε παρόμοια πράγματα για τους εξωγήινους. Από αυτή την άποψη, ο Grash ανέφερε τον Τροχό του Ιεζεκιήλ και τα Βεδικά κείμενα, τονίζοντας αρχαίες περιγραφές περίεργων εναέριων μαχών και φαινομένων που μοιάζουν με σύγχρονες ερμηνείες συναντήσεων με UFO.

Ο Grush αναγνώρισε την ύπαρξη πολλών «μη ανθρώπινων οντοτήτων», αλλά ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός τους και η έκταση της αλληλεπίδρασής τους με τη Γη είναι άγνωστα. Τόνισε επίσης τις προκλήσεις στην κατανόηση αυτών των οντοτήτων, ειδικά όσον αφορά τη φυσιολογία τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications