Το Πεντάγωνο σταμάτησε την έρευνα για UFO λόγω φόβου ότι οι εξωγήινοι μπορεί να είναι δήθεν  «δαίμονες»

Σύμφωνα με τον ερευνητή Ρον Τζέιμς, το Πεντάγωνο έχει μπλοκάρει την έρευνα για τα ΑΤΙΑ λόγω της πεποίθησης ότι τα εξωγήινα πλάσματα είναι δαίμονες. Αυτή η απροσδόκητη αποκάλυψη ρίχνει σκιά στις επιστημονικές προσπάθειες για τη μελέτη αυτού του μυστηριώδους φαινομένου.

Ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός έχει ισχυρή επιρροή στην αμερικανική πολιτική κυβέρνηση και το αμυντικό κατεστημένο, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της έρευνας για τα UFO και ακόμη και της επιστήμης γενικότερα.

Το ερευνητικό πρόγραμμα Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) έχει αποδειχθεί δύσκολο να χρηματοδοτηθεί λόγω των πεποιθήσεων όσων πιστεύουν ότι τα αγνώστων στοιχείων αντικείμενα είναι «δαιμονικά».

Ο πρώην διευθυντής της AATIP Λουίς Ελιζόντο επιβεβαίωσε το πρόβλημα, περιγράφοντάς το ως κάτι περισσότερο από μια «μικρή φωνή στο Πεντάγωνο». Αναφέρει ότι ήταν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που πίστευαν στη δαιμονική φύση των παρατηρούμενων φαινομένων.

Αποδεικνύεται ότι το θρησκευτικό φονταμενταλιστικό λόμπι στο Πεντάγωνο εμπόδισε ακόμη και τον Elizondo να λάβει χρηματοδότηση για το πρόγραμμα.

Ορισμένοι εκπρόσωποι του χριστιανισμου βλέπουν αρμονία μεταξύ της ιδέας της εξωγήινης ζωής και των πεποιθήσεών τους. Για παράδειγμα, ο βουλευτής Tim Burchett βλέπει μια αναλογία μεταξύ της βιβλικής περιγραφής ενός «τροχού» και ενός διαστημόπλοιου.

Ωστόσο, ο Ρον Τζέιμς επιμένει ότι ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός στους αμερικανικούς πολιτικούς κύκλους παρεμποδίζει ενεργά την έρευνα για τα UFO και την επιστήμη γενικότερα. Αναφέρει τη συνομιλία του με τον ερευνητή John Brandenburg, ο οποίος προτείνει ότι ο ακραίος φονταμενταλισμός ελέγχει την κατανομή των πόρων και την προσοχή στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Δυο σε ενα με τους δογματικους:Πάλι η γνωστή συμμορία της μοχθηρής ράτσας χρησιμοποιεί τους δογματικούς με τον χριστιανισμό για να κρύψει και την καταγωγή της, αλλα και "θεούς" (εικονα)! Διότι αυτούς αποκαλεί δαίμονες και οχι τους συγγενείς τους μη ανθρωπινής μόρφης, τυχαίο που όλοι στο ελλαδισταν που το παίζουν ερευνητές και δεν καταλάβουν τίποτα ειναι κολλημένοι με τον χριστιανισμό? που οτι και να τους πεις επικαλούνται την αποκάλυψη και τους νεφελιμ και όλα αυτα ιουδαιο-χριστιανικα παραμυθία.

Και όσοι δεν ειναι κολλημενοι με τον χριστιανισμό απο το 80 ασχολούνται με το θέμα των UFO και επίσης δεν έχουν καταλάβει τίποτα τόσα χρονια πότε περιμένουν να καταλάβουν όταν πεθαίνουν ? και ένας εξ αυτών που ειναι και ο μόνος που μιλάει για τους ανθρωπινής μορφής, έχει ύποπτη συμπεριφορά ενώ γνωριζει κάποια πράγματα λεει ειτε προπαγανδες του κακου σε μερικα θεματα, ειτε τα παρουσιαζει έτσι ωστε να μην κυνηγησουν οι ελληνοφωνοι (εναν εχουμε βρει τετοιον ), για του τι γινεται στην Γη και την σχεση των μοχθηρων φυλων (και οχι μονο) με τους ανωθεν, αν και δεν εχει ιδεα απο φυλες και την σχεση τους με τους ανωθεν, όπως ολοι στο Ελλαδισταν που γραφουν και βιβλια χωρις να κυνηγαει κανενας ακριβως επειδη ειτε λενε χαζομαρες (οι περισσοτεροι ) ειτε παρουσιαζουν ετσι ωστε να μην αναφερουν τιποτα για την γνωστή ράτσα και επιφανειακά όλα, και το αστειο ειναι πως ολοι αυτοί που δεν βλεπουν αυτα που ειναι μπροστα τους και μεσα απο γεγονοτα αλλα απο βιβλια αλλων του εξωτερικου εχουν περαση, ο αλλος τωρα ανακαλυψε οτι το Blue Beam ειναι μια ηλιθιότητα ενος κολλημενου θρησκου, επειδη του ειπε αλλος και που παπαγαλιζουν οι χριστιανοι (ως συνηθως και ο ιδιος το ελεγε τοσα χρονια, και δεν η ειναι μονη χαζομαρα που λεει ο δηθεν αφηπνησμενος) οταν απο το 2016 το λέγαμε δηλαδή αυτοί ειναι τοσο πισω και πανε με ρυθμο χελωνας που για να καταλαβουν το 5% απο αυτα που ανακαλυψαμε μολις σε 5 χρονια χωρις βιβλια και τι λενε αλλοι και χειροπιαστά πράγματα, θα εχουν πεθανει για αυτο οι ελληνοφωνοι εστρεψαν και ολους αυτους κατα μας μεταξυ αλλών .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications