Γέμισε ο τόπος μιάσματα : Σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών

Αυτά γίνονται με αιμομιξίες με αριστερό-μιασματα :Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη ,ναι αλλα ξερουν να τσιριζουν για φασιστες ναζι τωρα ειναι αργα για δακρυα, μην ειναι "ρατσιστές" στα μιασματα και μην σοκάρονται καθώς εχουν λερωμένη την φωλιά τους οι περισσότεροι και ειναι ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτά, και τα περιστατικά πληθαίνουν επικίνδυνα .

Σε βάρος του 55χρονου μιασματος ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, έναντι αμοιβής, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες. Ο φερόμενος ως δράστης πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη (10/10) στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 13χρονο αγόρι φέρεται να είναι βαφτισιμιός του δράστη!

Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε γνωστό όταν τρίτο πρόσωπο, που δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες, έκανε καταγγελία στις Αρχές.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη μητέρα ενός άλλου 13χρονου αγοριού η οποία κατήγγειλε ότι στο τέλος Σεπτέμβρη ο γιος της φέρεται να της αποκάλυψε ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και της περιέγραψε τα όσα είδε μεταξύ του 13χρονου φίλου του και του 55χρονου τα οποία παρέπεμπαν σε ασελγείς πράξεις.

Πλην της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου ο 55χρονος κατηγορείται και για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος του παιδιού της καταγγέλουσας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications