Δρόμος του Καρκίνου στη Μινεσότα: Oι οικογένειες που ζουν κοντά σε αυτό το μέρος υποφέρουν από καρκινικούς όγκους

Στην πολιτεία της Μινεσότα των ΗΠΑ, σε μια αγροτική περιοχή περίπου 60 μίλια νότια της Μινεάπολης, στο Dodge County Road B, σε μια διαδρομή μήκους μόλις 2 μιλίων, έχει δοθεί το παρατσούκλι "Cancer Road" (Δρόμος του Καρκίνου).

Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και αυτός ο δρόμος δεν διαφέρει από άλλους στη Μινεσότα ή σε γειτονικές πολιτείες. Αλλά μόνο εδώ υπάρχει τόσο υψηλή συγκέντρωση καρκινοπαθών. στη χώρα. Υπάρχουν τέσσερα σπίτια συνολικά αρκετά μακριά το ένα από το άλλο. Αλλά σε καθένα από αυτά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο.

Από τη δεκαετία του 1980, έχουν αναφερθεί 15 περιπτώσεις σε αυτές τις τέσσερις οικογένειες, εκ των οποίων οι 7 έχουν ήδη πεθάνει. Και κανείς δεν λέει επίσημα γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι έπαθαν καρκίνο.

Ένα από τα θύματα ένας 60χρονος οδηγός φορτηγού ονόματι Brian Bennerott λέει ότι ένας καρκινικός όγκος "στο μέγεθος μιας μπάλας του μπάσκετ" μεγάλωσε στο σώμα του. Πιστεύουμε ότι αυτό προκλήθηκε από την κατανάλωση νερού ή πιο συγκεκριμένα από νιτρικά άλατα στο νερό. Κατά τη γνώμη μας, αυτό προκάλεσε μια «καρκινική σπείρα». "Ο καρκίνος εμφανίζεται πλέον σε κάθε οικογένεια", λέει ο Bennerott.

Ο Bennerott έχει ήδη χάσει τον πατέρα του και τα τρία από τα πέντε αδέρφια του από καρκίνο. Αυτός και το άλλο αδερφάκι του διαγνώστηκαν επίσης με καρκίνο, αλλά όλοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία και είναι ακόμα ζωντανοί.

Ο Scott Glarner , ο οποίος εργάζεται στο ταχυδρομείο, ζει επίσης κοντά στο Cancer Road. Ανέπτυξε λέμφωμα, έναν τύπο καρκίνου που επηρεάζει το λεμφικό σύστημα, ενώ η μητέρα του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Το "The Cancer Road"; περνώει από αγροτικά χωράφια, οι κάτοικοι πιστεύουν ότι στα αγροκτήματα χρησιμοποιούν πολύ υψηλές δόσεις νιτρικών αλάτων, τα οποία καταλήγουν στα υπόγεια ύδατα και από εκεί σε πηγάδια πόσιμου νερού και προκαλούν καρκίνο.

Ωστόσο, αξιωματούχοι του Υπουργείου Υγείας της Μινεσότα λένε ότι τα ποσοστά καρκίνου στην περιοχή «δεν είναι υψηλότερα από τον μέσο όρο της πολιτείας». και ότι μόλις πρόσφατα είχαν ακούσει παράπονα για ύποπτα υψηλά επίπεδα καρκίνου μεταξύ των κατοίκων αυτών των τεσσάρων σπιτιών.

Ταυτόχρονα, το επίπεδο των νιτρικών αλάτων στο νερο της οικογένειας Glarner δοκιμάστηκε από το 2002 έως το 2011 και έδειξε 11 ppm. Αυτό είναι ελαφρώς πάνω από το όριο ασφαλείας. Ο νόμος για το ασφαλές πόσιμο νερό, που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Gerald Ford το 1974, έθεσε ένα όριο νιτρικών αλάτων 10 ppm στο πόσιμο νερό.

Αλλά από τότε, έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες που δείχνουν ότι ακόμη και σε επίπεδα μικρότερα από 10 ppm υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την υγεία. Ταυτόχρονα, το 2017, το καθεστωτικο Ινστιτούτο Λιπασμάτων των ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζουν καν επίσημα ότι τα νιτρικά άλατα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο !

Να θυμίσουμε πως και στην Ελλάδα ελληνόφωνοι κυνήγησαν με λυσσά και συκοφαντίες γιατρό προ ετών που έλεγε για την απατη με τον καρκίνο, επίσης οι ελληνόφωνοι βγήκαν και έλεγαν τερατώδες ψέματα λες και μιλάνε στα αραβο- μογγολοειδη αναρχο-ορκ τους με δείκτη νοημοσύνης σκύλου αλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί σαν τα αφεντικά τους , πως και στην χωρα τους κανουν χημειοθεραπείες ενώ λέγαμε πως η ράτσα τους δεν κανει και οχι οι 15 διαφορετικές φυλές που εχουν μαζέψει στην χωρα τους απο παιδομαζωματα , για να τους υποστηρίζουν νομίζοντας πως ειναι ίδιας ρατσας με αυτούς βλεπε Μαρκ Ζάκερμπεργκ άνω αυτη η ακρως μοχθηρη σατανική ράτσα ειναι μαυριδερή , για αυτό και εκαναν και εκεί μπόλια μετα απο 3 έτη αν ηταν όλοι απο την ράτσα τους δεν έκαναν μπολια, και φυσικα δεν θα δουλευε τιποτα, οπως και στο Ελλαδισταν πολλοι νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων μυστών ενώ οχι μονο δεν εχουν καμια σχέση στην ψυχοσύνθεση αλλα δεν ανήκουν καν στο λευκό γένος οι περισσιοτεροι νεοελληνες και αν εμφανιζοταν σημερα ο Πλατων θα τον ελεγαν ναζι φασιστα ρατσιστη συνομωσιολογο αντιχρηστο δηλαδη ολες τις μασονικες ταμπελες συκοφαντιας απο την ανωθεν ακρως υπουλη ρατσα αλλο που αν την βαλεις να βιδωσει μια βιδα θα ψαχνει οδηγίες πως βιδωνει, και χωρις τις αλλες μοχθηρες ρατσες δεν μπορουσε να κανει τιποτα, και αυτες τις σατανικες λεξεις λενε και πολλοι που το παιζουν σουπερ ντουμπερ Ελληνες και πατριωτες και ετσι και τους μιλησεις για θεματα που μιλουσε και ο Πλατων θα σε κοιτανε σαν μαιμουδες και δεν θα καταλαβαινουν τιποτα, και ετσι δεν θα τον ηξερε κανενας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications