Μια γυναίκα πήγαινε με έναν αόρατο δαίμονα για 20 χρόνια, αλλά τρόμαξε όταν έδειξε την πραγματική του εμφάνιση

Μια Κολομβίανη η Πάολα Φλόρες ισχυρίζεται ότι έκανε τακτικό σ@ξ με έναν αόρατο εραστή για 20 χρόνια. Όμως μια μέρα της έδειξε το πρόσωπό του και αποδείχτηκε τόσο τρομακτικό που η Πάολα τον «άφησε».

Μίλησε για αυτό στην τηλεοπτική εκπομπή Sin Carreta, η οποία μεταδίδεται στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Κολομβίας Canal 1. Σύμφωνα με την Πάολα, όλα ξεκίνησαν στα νιάτα της, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ξαφνικά ένιωσε ένα αόρατο χέρι να της χαϊδεύει τα πόδια και μετά το στήθος της.

Ήταν περίεργο και φοβήθηκα. Αλλά από τότε άρχισε να έρχεται σε μένα για να κάνει σ@ξ μαζί μου." Στην Πάολα άρεσε πολύ αυτό που έκανε ο αορατος δαιμονας στο σώμα της και τον ερωτεύτηκε.

Αυτό συνεχίστηκε για 20 χρόνια και στη συνέχεια εμφανίστηκε ξαφνικά .

Ηταν σαν μεγαλόσωμος άντρας, είχε το πρόσωπο ενός γαργκόιλ με κυνόδοντες. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο

Βλέποντας την πραγματική του εμφάνιση, στην οποία ο αγαπημένος της έμοιαζε με βαμπίρ, η Πάολα του είπε ότι δεν ήθελε πλέον να επικοινωνήσει μαζί του, γιατί την τρόμαζε τρομερά η εμφάνισή του.

Η ψυχολόγος Marticia Montealegre λέει ότι η περίπτωση της Paola της φαίνεται ασυνήθιστη επειδή τέτοιες " σχέσεις με δαίμονες" είναι πολύ σπάνιες.

Με τη σειρά του, ο παραψυχολόγος Jairo Urbex πιστεύει την Paola και προτείνει ότι δεν της εμφανίστηκε ένα φάντασμα, αλλά αυτο που αποκάλεσε «μια δαιμονική οντότητα από το κατώτερο αστρικό επίπεδο». Οι incubi χρειάζονται ανθρώπινη ενέργεια, ειδικά σ@ξουαλική ενέργεια, για να διατηρήσουν την ύπαρξή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications