Αυτοδιοικητικές εκλογές για τους  δημοκρατικούς   υπηρέτες  του κακού (αφού δεν συκοφαντούν κανέναν )

Αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής όπου θα λάβουν χώρα οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Σε περίπτωση που ο πρώτος συνδυασμός σε κάποια περιοχή δεν συγκεντρώσει την απαραίτηση πλειοψηφία, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή 15 του μηνός.

Στις 7 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες για τις ορδές που θα σπεύσουν να υποστηρίξουν οχι τους δίκαιους αλλα αυτούς που θα τους εξαπατούν καλυτερα , και εφόσον οι ελληνόφωνοι σατανιστές δεν συκοφαντούν κανέναν ως ναζι φασίστα και αντιδημοκρατη σημαίνει ότι όλοι ανεξαιρέτως ειναι είτε χρήσιμοι ηλίθιοι είτε υπηρέτες τους αν και πολλοι ειναι και οι ιδιοι μοχθηροί που θελουν να υπηρετούν τους σατανιστές ...Οι πολίτες και οχι οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να βάζουν εισαγγελείς και λοιπούς σε θέσεις κλειδιά, διότι αυτούς τους βαζουν οι σατανιστές διότι πρέπει να ειναι εγκάθετοι.

Οι "πολίτες" θα μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες από τις 7 πμ έως και τις 7 μμ για νομιζουν οτι ζουν σε ένα δημοκράτικο βασηλειο. Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ενώ, όπου απαιτηθεί δεύτερος γύρος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Οι νέες δημοτικές Αρχές θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024.

Όσοι έχουν τα εκλογικά τους δικαίωμα σε δήμο διαφορετικό από αυτόν του τόπου κατοικίας τους, μπορούν να ψηφίσουν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους στους οποίους είναι εγγεγραμμένοι, δηλαδή δεν θα λειτουργήσουν σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές τμήματα ετεροδημοτών και αποδήμων, όπως γίνεται στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, οπότε αναμένεται μαζική έξοδος τόσο φυσικά από τα λιμάνια όσο και από τους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων για τρεξουν να ψηφίζουν τον τοπικό υπάλληλο των ελληνόφωνων .

Όλα αυτα τα υποκριτικά γίνονται όταν άναρχο-συμμορίτες δίνουν απευθείας εντολες σε εισαγγελείς ομοίους τους , που ακόμα το ίντερνετ το έχουν μετατρέψει σε κομμουνιστικο και το καθε ελληνόφωνο κτήνος δίνει εντολες σε facebook google τι να εμφανίσει στους "πολίτες " και τι να θεωρεί fake αστυνομία σκέψης δηλαδή όπως στην σοβιετική ένωση . Οι "πολίτες" όμως δεν βλέπουν τίποτα πάρα το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται δημοσιά, και νομίζουν ότι ζουν σε ένα δημοκρατικό παράδεισο που όλοι φροντίζουν για κάλο τους (άλλο που οι δαίμονες που λενε οι θρησκείες ειναι ανάμεσα τους ) και η εγκληματική συμμορία που υποστηρίζουν και που βγήκε με νοθεία παίρνει εντολες φανερά απο την διεθνές συμμορία της φυλης του Γιαχβέ ...αυτα βλέπουν και οι εξωγήινοι ανθρώπινης μορφής και ετοιμάζουν τον επόμενο κατακλυσμό όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των ζώων των θνητών πνευμάτων ώστε όσοι απέτυχαν να γίνουν άνθρωποι επι 10 ζωές ποσο δε να υπηρετουν το κακο να έχουν την δέουσα μεταχείριση .

Η αλήθεια ειναι ότι πρέπει να έχεις κανει αγώνα για να γίνεις άνθρωπος με τα σημερινά δεδομένα που ακυρώνουν αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι μύστες διότι εκείνοι την εποχη υπήρχαν οι θνητοί και οι πνευματικά ανώτεροι 1 στους 1000 ενώ τωρα εχουμε και τις φυλές του κακού αναμεσα μας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications