Συμμορίτης της εγκληματικής οργάνωσης  WEF : Πρέπει να ερημωθεί  κατά 86%  ο πλανήτης

Ο συμμορητης Meadows είναι ένας από τους κύριους συγγραφείς του διαβόητου εγχειριδίου ερήμωσης του πληθυσμού της Λέσχης της Ρώμης «The Limits to Growth», το οποίο έχει αναφερθεί ως ένα από τα πιο σημαίνοντα κείμενα του δαιμονισμενου και μαριονετα της σατανικης φυλης Klaus Schwab.

Σύμφωνα με τον μισανθρωπο Meadows, είναι απαραίτητο να ερημωθεί η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε οι επιζώντες να μπορούν να «έχουν ελευθερία» και «υψηλό βιοτικό επίπεδο».

Ωστόσο, επιμένει ότι μια «καλοπροαίρετη» παγκόσμια κομμουνιστικη συμμορια μπορεί να επιτύχει μαζική ερήμωση «ειρηνικά» .

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2017, δήλωσε ότι η δολοφονία του 86% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι πλέον «αναπόφευκτη».

«Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να είναι αργό, σχετικά αργό, και ότι μπορεί να γίνει με σχετικά δίκαιο τρόπο, ξέρετε, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μοιραστούν την εμπειρία» ναι θα πανε απο μονοι τους με την χαζομαρα τους όπως απο μονοι τους πανε σε δέκαδες έγκυρες πήγες τους δείγμα οτι πάσχουν απο έλλειψη στοιχειώδους λογικής και αρετής και υποστηρίζουν το κακό με καθε τρόπο και να εχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτό ώστε να πουλάνε το πνεύμα τους στο κακό, όπως έλεγε και ο συμμορίτης ούτε για δούλοι δεν κανουν πλέον οι μάζες , ειναι σημαντικό να ψοφήσουν οικειοθελώς ώστε να μην το παίζουν θύματα στους κριτές των ψυχών τους μετα τον θάνατο τους και γλυτώσουν και στο πνευματικό επίπεδο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications