Ακόμα δεν ξέρουν από τι πέθανε οι ειδικοί! - «Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω»

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τον θάνατο της 20χρονης ναυτικής δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού Μαριάννας Τσίγκα που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.

Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας παραμένει στο σκοτάδι, χωρίς να ξέρει τους λόγους που οδήγησαν στον τραγικό χαμό του παιδιού της.

Καταρρακωμένη η μητέρα της 20χρονης συνεχιζει να βγαινει στα καθεστωτικα καναλια επειδη δεν ακουει τις εγκυρες πηγες τους που εβγαλαν πορισμα ότι την τσιμπησε εντομο χωρις καμια αποδειξη, και κάνει έκκληση να βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να δοθεί απάντηση για τον θάνατο της Μαριάννας.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας. Ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μην βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας, κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της» δήλωσε η μητέρα της μιλώντας στο Live News.

Αφου παει στους δολοφονους και ρωταει ποιος δολοφονησε την κορη της, να ρωτησει τους αλλους "ειδικους" στα fake news (έκτος τα δικα τους που θα επρεπει να ειχαν κλεισει ολες οι εγκυρες πηγες τους για διασπορα ψευδων ειδησεων στα πάντα) να της πουν απο τι πέθανε, αυτοι ξέρουν εδω ξερουν και τι γινεται στον Αρη χωρις να ειναι εκει και ειναι fake news οποιος λεει οτι εχει ζωή επειδη ετσι λεει η βικιπαίδεια τους , αφου δεν εβγαλαν fake news οτι πεθανε απο εντομο όπως έλεγαν οι έγκυρες πήγες τους "Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου", ποιες ειναι αυτες οι πληροφορίες και απο ποιους? και ποιος ειναι αυτος που ειδε το εντομο να την τσιμπαει (πρεπει να ηταν πολυ μεγαλο για να το δει), αυτό που λενε χωρις καμια αποδειξη γιατί δεν ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news ? και εμεις λεμε πως την τσιμπήσε ψαρι που εγινε φιδι εβγαλε φτερα βγηκε απο θαλασσα πηγε στο πλοιο και τσιμπησε αυτην ειδικα και μετα ξανα εγινε ψαρι και χαθηκε στην θαλασσα, και δεν την τσιμπησε βελονα με τα μπολια τους και τωρα κοιτανε πως θα το μπαλωσουν, εβγαλαν και ιατροδικαστη στα καναλια τους να λεει αρλουμπες και οχι απο τι πεθανε, και ακομα δεν εχει αποληθει ουτε στην Ουγκαντα δεν γινονται αυτα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications