Μάλωσαν για το φαγητό και εκδήλωσε την αληθινή φύση της: κυνήγησε τον άντρα της με… σπαθί!

Σε «επιδημία» εξελίσσονται τα περιστατικά βίας από τις γνώστες ράτσες του κάκου που εχουν μαζευτει απο ολο το συμπαν στην Γη ως "ανθρωποι" αλλα οι υλιστικες εκφυλες μαζες δεν έχουν καταλαβει τιποτα και ζουν με αυτες δημοκρατικα, και που εκδηλωνουν την αλήθινη φυση τους όπως αυτό που συνέβη τη Δευτέρα στην Κάρυστο με αφορμή το… φαγητό! σκέψου να γινει και πόλεμος θα αρχιζουν να σφαζουν οι εισβολεις κατακτητες οπως το 40 "φασιστες".

Ζευγάρι τσακώθηκε για το φαγητό και σε έξαλλη κατάσταση η γυναίκα πήρε ένα σπαθί κειμήλιο που ήταν κρεμασμένο στον τοίχο και να αρχίσει να κυνηγάει τον άντρα για να τον σκοτώσει.

Ο γιος του άντρα από τον πρώτο του γάμο μπήκε στη μέση, έσπρωξε την μητριά του και κατάφερε να φύγει από το σπίτι μαζί με τον τρομοκρατημένο πατέρα του (εγκυρες πηγες θα διαβαζει και αυτος γιαυτο ηταν με τον αγγελο που ξαφνικα εγινε δαιμονας).

Όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν για να πάρουν πράγματα από το σπίτι, αντίκρυσαν την 35χρονη γυναίκα με έναν… μπαλτά στο χέρι! Έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου να καταγγείλουν το περιστατικό, καθώς στο σπίτι βρισκόταν και το ανήλικο παιδί της οικογένειας, μόλις 3,5 χρόνων.

Τελικά αστυνομικοί σε συνεργασία με μια γειτόνισσα και μια φίλη της οικογένειας, απασχόλησαν την 35χρονη και κατάφεραν να απομακρύνουν το ανήλικο παιδί, ενώ συνέλαβαν και την γυναίκα που μαντεψτε τι ρατσας ειναι και τι θα ψηφίζει να για εχει τετοια συμπεριφορα.

Ενημερώθηκε αρμόδιος εισαγγελέας και η 35χρονη γυναίκα οδηγήθηκε σε ψυχίατρο να εξεταστεί αν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και αν χρειάζεται νοσηλεία! ναι έχει ψυχολογικά προβλήματα οταν στην ψευδο-ψυχολογια τους δεν υπαρχει η εννοια της ψυχης καν! και απλα εκδηλωσε την φυσή της, αν τον εσφαζε οι εγκυρες πηγες της ρατσας της θα ελεγαν για αντροκτονια αραγε? μια αλλη ιδιας ρατσας με αυτην ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι δαιμονας και πηγε να σφαξει την αδελφη της , αλλα έχουμε βρει το κολπο να τους κανουμε να εκδηλωνονται πλεον οσο και να το παιζουν φυσιολογικοι ανθρωποι και εχεις ορδες ασχετους να το παιζουν εξυπνοι επειδη ειδαν την ταινια ζουν αναμεσα μας χωρις οι ιδιοι να καταλαβαινουν τιποτα, επειδη το πνευμα τους λοιπον ειναι απο το κακό που έχει κανει απιστευτες θυριωδιες και που εχουν καλυψει κατω απο τονους ψεματων: λες υπερ των θυματων τους και αμέσως ξυπναει ο δαιμονας μεσα τους και κανουν σαν λυσσασμενοι και αρχιζουν τα φασιστες ναζι, και ετσι βλεπεις αν καποιος εχει πνευμα του κακου τοσο απλά .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications