Το  UFO που άφησε ένα λευκό δακτύλιο βακτηρίων στο έδαφος

Το 1971, σε μια μικρή πόλη στο Κάνσας στις ΗΠΑ, δέχτηκε την εισβολή ενός UFO σε σχήμα μανιταριού. Όταν το αντικείμενο πέταξε μακριά, ένας λευκός και φαινομενικά καμμένος κύκλος έμεινε στο έδαφος.

Οι ερευνητές αποκαλούν αυτή την περίπτωση πολύ περιεργή, καθώς ο κύκλος στη συνέχεια μελετήθηκε προσεκτικά και φωτογραφήθηκε αρκετές φορές.

Το απόγευμα της 2ας Νοεμβρίου του 1971, ο 16χρονος Ρον Τζόνσον βρισκόταν στο χωράφι της οικογένειάς του όταν ξαφνικά παρατήρησε ένα περίεργο αντικείμενο στον ουρανό. Το αντικείμενο έμοιαζε με "μανιτάρι", εξέπεμπε ένα πολύ έντονο φως, έκανε ένα δυνατό βουητό και αιωρούνταν χαμηλά πάνω από το έδαφος.

Ο έφηβος έτρεξε στο σπίτι για να καλέσει τους γονείς του, αλλά όταν επέστρεψαν όλοι μαζί στο χωράφι, δεν υπήρχε πλέον κανένα UFO στον ουρανό. Αλλά στην άκρη του χωραφιού, ανάμεσα στα δέντρα, ένας φαινομενικά καμένος δακτύλιος πλάτους 2,4 μέτρων ήταν καθαρά ορατός.

Κάτι σαν μια λευκή κρούστα ήταν ορατή στην άκρη του δαχτυλιδιού και όταν η οικογένεια πλησίασε, παρατήρησαν ότι το δαχτυλίδι έλαμπε αμυδρά στο σούρουπο .

Οι Τζόνσον επικοινώνησαν αμέσως με τον τοπικό σερίφη Χάρλαν Ένλοου και ήταν ο πρώτος αξιωματούχος που είδε το παράξενο δαχτυλίδι στο έδαφος. Ήταν μια καταπληκτική έκπληξη για μένα το λευκό δαχτυλίδι, σαν ένα μεγάλο ντόνατ, να βρίσκεται στη μέση ενός χωραφιού με λάσπη , είπε .

Οι αστυνομικοί του σερίφη που έφτασαν πήραν δηλώσεις από τους Τζόνσον, φωτογράφισαν το δαχτυλίδι και συνέλεξαν προσεκτικά δείγματα εδάφους. Και τότε η Έρμα Τζόνσον, η μητέρα του Ρον, είπε στον σερίφη ότι ενώ τον περίμεναν να φτάσει, άγγιξε τη λευκή ουσία στο δαχτυλίδι με τα δάχτυλά της. Και τα δάχτυλά της "μούδιασαν" αμέσως μετά από αυτό.

Αργότερα αποδείχθηκε ότι οι Τζόνσον δεν ήταν οι μόνοι που είδαν ένα UFO εκείνο το βράδυ. Μεταξύ των κατοίκων της περιοχής υπήρχαν δύο ακόμη αυτόπτες μάρτυρες που είδαν ένα ακατανόητο ιπτάμενο αντικείμενο. Δήλωσαν επίσης ότι είδαν ένα UFO να σπάει ένα δέντρο, χτυπώντας το, πιθανότατα κατά λάθος, κατά τη διάρκεια της πτήσης του.

"Ήμουν 100% πεπεισμένος ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί προφανώς εδώ και θεώρησα αξιόπιστα όσα μας είπε η οικογένεια", λέει ο σερίφης. Ερευνητές μελέτησαν το δαχτυλίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σημειώθηκε ότι όταν έπεφτε χιόνι, έλιωνε γρήγορα μέσα και έξω από το ρινγκ, αλλά όχι στο ίδιο το δαχτυλίδι. Όταν οι άνθρωποι πότιζαν το δαχτυλίδι με νερό, το χώμα δεν άφηνε το νερό να περάσει.

Το δαχτυλίδι παρέμεινε στη θέση του για τουλάχιστον αρκετά ακόμη χρόνια. Δείγματα εδάφους που ελήφθησαν από την τοποθεσία εξετάστηκαν στο εργαστήριο και στη συνέχεια εκδόθηκε μια έκθεση 21 σελίδων σχετικά με το τι βρέθηκε σε αυτό. Δηλώθηκε ότι τα δείγματα περιείχαν λίγη τέφρα, αλλά υπήρχαν ακτινομύκητες που είναι κάτι μεταξύ βακτηρίων και μυκήτων. Αυτό είναι πολύ περίεργο υπό το φως του γεγονότος ότι το ίδιο το UFO έμοιαζε με ένα τεράστιο μανιτάρι.

Αυτή η υπόθεση εξετάστηκε πρόσφατα στη σειρά ντοκιμαντέρ "The Proof Is Out There" . Για το σκοπό αυτό, προσκλήθηκαν αρκετοί ειδικοί που άρχισαν να εκφράζουν τις απόψεις τους για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το δαχτυλίδι.

"Έχουμε φυσική απόδειξη ότι τα δείγματα εδάφους εξακολουθούν να έχουν την ίδια ιδιότητα λάμψης σήμερα, κάτι που για μένα είναι απολύτως εκπληκτικό", λέει ο φυσικός Matthew Shidagis. Με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης δειγμάτων εδάφους, ο Shidagis πιστεύει ότι το περίεργο δαχτυλίδι ήταν πιθανότατα ένας «μαγικός κύκλος». Λέει ότι βρήκαν υδρόφοβες ουσίες σε δείγματα εδάφους .

Ένας άλλος εγκάθετος γεωλόγος της NASA, ο Μπομπ Άντερσον,λεει ψέματα ότι επρόκειτο για κάποιο είδος επίγειου φαινομένου και όχι για UFO οτι δηλαδή ειναι ηλίθιοι αυτοι που το είδαν !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications