Στην Λιβύη έστειλαν  βοηθεια (μαζί με όπλα?) και  στην Θεσσαλία τα δίποδα της ΚΝΕ για να μαζέψουν και αλλα δίποδα

Τι δουλεία έχει ο στράτος να στελνει δήθεν βοηθεια που δεν θα ηξερε κανεις αν δεν γινοταν τιποτα, σε μια χωρα που ισωπεδωσαν οι συμμορητες για να την κανουν αλλη μια δημοκρατικη χωρα τους υπο κατοχη αν δεν εστελναν οπλά? ή μήπως ο στρατός ειναι φιλανθρωπική οργάνωση ? ενω ειναι στα χεριά συμμοριτών που αγοραζουν οπλα και τα στελνουν και στους αλλους συμμορητες τους στην Ουκρανια και φανερα, που στο ελλαδισταν οι κομμουνιστο-νεοελληνες με ελληνικες σημαιες που βλεπουν παντου κακους φασιστες και ναζι αλλα οχι σατανιστες αναρχο-κομμουνιστες , τους αποκαλουν ναζι επειδη εχουν καπηλευτεί τα σύμβολα ενω εχουν ιουδαιο προθυπουργο! γιατι μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη τους και η ανύπαρκτη λογική τους αφου αυτο ερχεται σε αντιθεση με ολα αυτα που τους λενε περι ναζι ασε που αν δεις τις φατσες τους δεν εχουν καμια σχεση με το λευκο γενος, και μετα θελουν να λεγονται και απογονοι του Πλατωνα, τι λενε οι έγκυρες πήγες τους τωρα που η μυστική αποστολη των ελληνοφωνων εγινε φανερη γιατί απετυχε :

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής μη Άμυνας ανακοινώνεται ότι τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους και δυο αγνοούνται. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει στην επικαιροποιημένη ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ. Πιθανότατα οι αγνοούμενοι να αφορούν σε θύματα του τροχαίου που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί και ίσως είναι δύσκολο να αναγνωριστούν επί του παρόντος.

«Δεκαπέντε μέλη της ελληνικής ομάδας διάσωσης τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι επτά σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε συγκεκριμένα ο Λίβυος υπουργός σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται και δύο Λίβυοι.

Σημειώνεται πως, ακολουθώντας τα τραγικά νέα, από το ΓΕΕΘΑ δόθηκε άμεσα εντολή σε ένα C-130 να απογειωθεί από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα με προορισμό τη Λιβύη, με το ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος να προσγειώνεται στη βορειοαφρικανική χώρα στις 22:48 το βράδυ της Κυριακής, με σκοπό να φέρει τα θύματα του τροχαίου πίσω στην Ελλάδα.

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις ? θύματα τροχαίου η τους εριξαν καμια ρουκετα οι "φασιστες" του Κανταφι (που δολοφονησαν τα κτηνη τους καθως οι μαζες ολους τους εχθρους των σατανιστων φασιστες τους λενε), στους ελληνοφωνους αναλωσιμους υπηρετες των συμμορητων επειδή θα τροφοδοτούν και όπλα τους εκεί συμμορητες και λενε ταχα σκοτωθηκαν σε τροχαιο? 7 νεκροι και 21 τραυματίστηκαν σε τροχαιο και καλα μάλιστα, αλλα θα μου πεις πως ταιζουν σανό το ποπολο τοσα ετή και τους παταει και like .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications