Ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας προειδοποίησε για το «Σχέδιο αποπληθυσμού» σε μια ομιλία του το 2015

Το 2015, ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mahathir Mohamad προειδοποίησε για το σχέδιο να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση και ότι τα σχέδιά τους βρίσκονται ακόμη σε κίνηση καθώς προχωρά η ατζέντα ερήμωσης του πληθυσμού.

Μιλώντας σε ένα διεθνές συνέδριο στην Πουτρατζάγια της Μαλαισίας ο Μαχατίρ προειδοποίησε για σχέδια να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους .

«Δεν έγινε πολύς λόγος για δημοκρατία ή για εκλογή ηγετών. Αντίθετα, θα υπήρχε μια κυβέρνηση αυτών των ελίτ που θα επέβαλλε τους κανόνες τους σε όλους σε αυτόν τον κόσμο. Και για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να τους υποταχθούν, θα υπάρξει τιμωρία. . «Έτσι, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ήδη μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση ενισχυμένη με ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις και τη βούληση να ανατρέψει και να υπονομεύσει τις κυβερνήσεις όλων των χωρών».

Ο επί δύο θητείες πρωθυπουργός της Μαλαισίας πρόσθεσε ότι οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης προτρέπουν πολιτικά όλες τις χώρες να υποστούν αλλαγή καθεστώτος εκτός από αυτές που έχουν ήδη υποβληθεί στο καθεστώτος .

«Πρέπει να γίνει αλλαγή καθεστώτος, ώστε όλες οι κυβερνήσεις αυτού του κόσμου να υποταχθούν σε αυτήν την παγκόσμια δύναμη, σε αυτήν την παγκόσμια κυβέρνηση. Και αν αρνηθείτε να αλλάξετε την κυβέρνησή θα πειστείτε μέσω της προπαγάνδας, μέσω ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της εισβολής και της κατοχής, και η απομάκρυνση του αρχηγού της κυβέρνησης που θα αντικατασταθεί από αλλον που υποτάσσεται », εξήγησε ο Mahathir. «Με άλλα λόγια, κάποιος που θα αποδεχθεί την ιδέα μιας νέας παγκόσμιας τάξης».

«Βλέπουμε κάθε είδους ανατροπή που υπονομεύει τις ηθικές μας αξίες σε σημείο που γινόμαστε αβοήθητοι, ανίκανοι να κάνουμε οτιδήποτε, και η ειρήνη που θα πάρουμε από αυτό είναι η ειρήνη του νεκροταφείου γιατί η πρόθεση είναι επίσης να μειώσουν το αριθμός ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε ο Μαχάθιρ .

«Η πρόθεση ήταν να μειωθεί στο ένα δισεκατομμύριο. Τώρα ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι επτά δισεκατομμύρια. Πολλά δισεκατομμύρια άνθρωποι θα χρειαστεί να σκοτωθούν ή να λιμοκτονήσουν ή να εμποδίσουν τη γέννα για να μειωθεί ο πληθυσμός αυτού του κόσμου. Αυτό περιμένει την πλειοψηφία, για όσους θα υποφέρουν και θα πεθάνουν, θα υπάρχει η γαλήνη του τάφου».

Για φαντασου αυτά λέει πρώην πρωθυπουργός που κανονικα δεν θα επρεπέ να ξέρει,μήπως του τα είχαν πει και αρνήθηκε και για αυτό τον ξήλωσαν ? καθως ολοι αυτοι δεν ειναι ιδιαίτερα έξυπνοι ουτε ειναι μυστές , βλέπε τον Πουτίν που ακομα γιορτάζει την νίκη του κακου , μονο ενας ησαν Μυστης ιστορικα και τα ελέγε αυτα πριν 80 έτη πως αν κερδισει ο σατανας επι της Γης "η κορωνα του θα ειναι ο χορός του θανάτου της ανθρωπότητας ", που το ποπολο που απο το 1980 ειναι νεκρο πνευματικα τον έχει για κακο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications