Ο Phil Schneider πέθανε  γνωρίζοντας μόνο  την μίση αλήθεια γιατί τεμπελιάζε  όπως έλεγε

Στα ίδια μέρη θα ξανα συναντηθούμε όπως λέει και ένα τραγούδι! βλέποντας μετά από 5 χρόνια ξανα το βίντεο με την συνέντευξη του διαπιστωθεί ότι λέει μια ηλιθιότητα τεραστίων διαστάσεων επειδή η ιστορία που διάβασε αφού προηγούμενος τεμπέλιαζε όπως λέει ειναι ψεύτικη , αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος δεν ηταν αρκετά έξυπνος οχι μονο για να μάθει αληθινή ιστορία αλλα και δεν θα μπορούσε καταλάβει αυτά που λέει αν δεν τα γνώριζε εκ των έσω... Όπως και ένας άλλος της CIA που είχε πρόσβαση με αρχεία πριν 2-3 χρόνια όλοι αυτοί άπλα έτυχε να γνωρίζουν λόγω της θέσης τους και δεν τα ανακάλυψαν απο μονοί τους, αλλος (ενας γνωστος) λέει μπορει να μην υπαρχουν αυτου τυπου οι εξωγηνοι στην εικονα επειδη εμφανιζονται τα τελευταια χρονια μετα το 85 , ενω πριν ησαν ανθρωποι οι εξωγηνοι (Nordic aliens ) το ότι αυτοι αρχισαν να εμφανζονται το 50 μετα δευτερο παγκοσμιο πολεμο για να δουν τι έγινε και συνεχισε να βασιλευει το κακο, δεν του κανει εντυπωσή, ουτε οτι τα ερπετα που λεει οτι μπορει να υπαρχουν ειναι σε χιλιαδες αρχαιες ζωγραφιες και αυτα τα ερπετα δημιουργησαν το κακο στην Γη με τις ρατσες τους .

Όλοι αυτοί που αναπαραγουν ψεύτικη ιστορια των συμμοριτών ειναι ηθικοί αυτουργοί για την σημερινή κατάντια, μαζί και οι φερόμενοι ερευνητές τώρα πως ακριβώς ειναι "ερευνητές" όταν οι ιδιοι δεν έχουν ανακαλύψει ούτε έχουν καταλάβει τίποτα ειναι άλλο θέμα, το μονο που κανουν ειναι διαδίδουν πληροφορίες απο άλλους μαζί και προπαγανδες και ψέματα, και έτσι αυτοι που δεν τρώνε σανό πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν όλους αυτούς τους δηθεν ερευνητές που δημιουργούν συσκότιση για να φτάσουν στο φως (στην αλήθεια ) τι εννοούμε? για δούμε τι έλεγε ο Phil Schneider αν εξαιρέσεις την χαζομάρα που λεει για το Φύρερ που ήξερε πολλά χρονια πριν οχι μονο αυτα που λέει ο ίδιος αλλα και τον τρόπο που το κάνουν, ακριβώς για αυτο ηταν "κακοί" :

Ο Phil Schneider πρώην γεωλόγος και Μηχανικός. Δούλεψε 17 χρόνια σε μυστικές βάσεις, όπως ισχυρίζονταν ο ίδιος, στην περιοχή 51, S-4 και Λος Άλαμος. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στις μυστικές βάσεις, αλλά και ο μόνος που μοιράστηκε μυστικές πληροφορίες με τον κόσμο.

Έγιναν 11 απόπειρες κατά της ζωής του και μια απόπειρα απαγωγής της κόρης του. Το 1996 κατάφεραν τελικά να τον δολοφονήσουν. Όλα όσα είπε στις ομιλίες του το 1995 συγκλονίζουν με πολλούς να τον αποκαλούν τρελό.

Όπως λέει υπάρχουν 131 ενεργές στρατιωτικές βάσεις. Η περιοχή 51 είναι μια από αυτές η οποία έχει πολλά επίπεδα μέσα της. Υπάρχουν 1477 βάσεις ανά τον κόσμο.

Η ατζέντα των εξωγήινων είναι η πλήρης κατάληψη του πλανήτη ή εξόντωση των 5/6 ή των 7/8 του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2029.Ο στρατός των ΗΠΑ το γνωρίζει αυτό εδώ και 60 χρόνια. Τονίζει ότι η Νέα Τάξη και η Ατζέντα των εξωγήινων είναι ένα και το αυτό.

Αυτά έλεγε σε γενικές γραμμές και σε συντομία , το πρόβλημα ειναι ότι ακριβώς το ίδιο πράγμα διαπιστωθεί ανεξάρτητα από τι έλεγε αυτός οχι μονο βλέποντας την αληθινή ιστορία και οχι την δικιά τους ψεύτικη , αλλα και μέσα απο την παρατήρηση, ακριβώς αυτό ειναι το πρόβλημα των πολλών και των δήθεν ερευνητών, οτι οι ιδιοι δεν αντιλαμβάνονται αυτα που συμβαίνουν γύρω τους αλλα αντιγράφουν σκόρπιες πληροφορίες, όταν δεν έχεις αντίληψη τι γίνεται γύρω σε κοινή θεά πόσο δε να είσαι άσχετος απο αληθινή ιστορία που να καταλάβεις οτι αυτα που λεει ειναι αλήθεια οχι επειδή τα λεει αυτός αλλα επειδή εκεί σε οδηγούν τα δεδομένα ??.

Και αυτά οχι μονο τα γνώριζαν και άλλοι πολλά χρονια πριν απο αυτόν, αλλα γνώριζαν και τον τρόπο που γίνεται η εισβολή τους που ουδεμιά σχέση με αυτα που βλέπετε σε ταινίες περί εισβολής εξωγήινων ," οι κακοί ναζι" εκτός απο "κακοί" ήσαν και μύστες σας τους αρχαίους μύστες αυτούς που ξέρετε ως φιλόσοφους αυτο σας το είπαν? άρα έβλεπαν τι γίνεται ! εντελώς διαφορετικά γίνεται η εισβολή και ειναι πολύ χειρότερή αν ηταν οπως σε ταινίες το πολύ πολύ να πεθάνεις αλλα θα μεινει καθαρό το πνεύμα σου χωρίς το μολύνουν και μάντεψε μονο αυτο θα μεινει όταν πεθάνεις,και αυτο δεν εχει καμια σχέση με το χριστιανισμό και με θρησκείες υπήρχε ο κόσμος και πριν τον χριστιανισμό τους , η μονή ταινία που ειναι κοντά στην αλήθεια ειναι η "They Live", και για να πετύχει το σχέδιο τους πρέπει να έχουν δούλους κατώτερους πνευματικά αλλα και υπηρέτες του κακού να τους υπηρετούν που φαινομενικά ειναι άνθρωποι αλλα δεν ειναι άνθρωποι αυτοί λοιπόν εντοπίστηκαν αρχικά από την αφύσικη συμπεριφορά τους το 2016, που στους πολλούς φαίνεται εντελώς φυσιολογική (!)αυτη ειναι η διάφορα με τους ραγιάδες ψευδό-ερευνητές , απο εκεί και πέρα τι να περιμένεις όταν θεωρούν αυτούς τους μισάνθρωπους φυσιολογικους ανθρώπους? πως θα καταλάβουν αυτά που λέει ο Phil Schneider όταν δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα που ειναι μπροστά τους? για αυτούς έλεγε άπλα "θεωρίες συνωμοσίας" (ουγκ!) και θα συνεχίζουν την μίζερη ζωή τους στο μικρόκοσμο τους, αδιαφορώντας για οτι τους χαλάει το ψεύτικο κόσμο τους , μόλις γίνουν όλοι έτσι δηλαδή δίποδα μηδαμινής νοημοσύνης (κατώτεροι πνευματικά άρα και ελεγχόμενοι ) τοτε η κατάκτηση του πλανήτη έχει ολοκληρωθεί , προς το παρόν είμαστε στην φάση της εξαφάνισης των ανώτερων γιατι έγινε μίση δουλειά με δυο παγκόσμιους πολέμους και γενοκτονίες που διέπραξαν μεσώ κομμουνισμού ώστε να μείνουν οι δουλικοί στο πλανήτης που έγινε το νέο σπίτι τους γιαυτό κόπτονται για το περιβάλλον ξαφνικά , και θα έχουν αυτούς τους ίδιους για δούλους που νομιζουν οτι θα ψοφήσουν και θα την γλυτώσουν ή νομιζουν οτι θα πανε στο παράδεισο μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους, όταν ακομα και οι αρχαίοι μύστες που διαβαζουν για να το παίζουν έξυπνοι ορισμένοι απο αυτούς έλεγαν οτι δεν πας πουθενά αν δεν ανέβεις πνευματικό επίπεδο ... η λογική αυτών των ειναι να βλέπουν τα παντα σύμφωνα με αυτά που έμαθαν ή άκουσαν και οχι μέσα απο τα γεγονότα αυτός ειναι ο ορισμός των δούλων.

Για την ιστορία οι ίδιοι αυτοί μισάνθρωποι των εξωγήινων (αυτα που ειναι τάχα θεωρίες συνωμοσίας δηλαδή ) ελέγχουν μεταξύ άλλων τι θα βλέπουν οι μάζες στο facebook και έκαναν και πόλεμο προσωπικά σε αυτή την σελίδα (η αλήθεια ειναι οτι ετσι πρόδωσαν ακόμη περισσότερο την μισάνθρωπη φύση τους) , ακριβώς για να μην ξυπνήσουν αυτοι που μπορουν να ξυπνήσουν και να αρχίσουν και βλέπουν και αυτοί ότι κατι δεν πάει καλα με αυτούς και δεν εχουν καμια διαφορα με αυτους που ξερουν ως δαιμονες , άσε που θα γνώριζαν αληθινή ιστορία άρα και αληθινή φύση τους , ενώ τωρα οι περισσότεροι διαβαζουν κατι ψευδό-ερευνητές και δεν εκαναν καμια πνευματική πρόοδο εδώ και 5 χρονια έμειναν δηλαδή στην ίδια τάξη τουτέστιν στον ίδιο κόσμο, ακομα και τωρα που διαβαζουν τι έλεγε ο Phil Schneider πνευματικά ειναι τοσο πίσω για να καταλάβουν τι γίνεται ..το ίδιο ισχύει και όταν διαβαζουν αρχαίους μύστες, ούτε τα μισά δεν καταλαβαινουν άσε που τα εχουν κανει αχταρμά επειδή ειναι δογματικοί χριστιανοί ενώ αυτα που διαβαζουν γράφτηκαν σε άλλη γλωσσά αυτη των μυστών που αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας σήμερα και σε μη χριστιανικό κόσμο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications