UFO  των άριων δυνάμεων ανέλαβαν τον έλεγχο πυρηνικών των χριστιανό-κομμουνιστών Ρώσων

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι

Η μαρτυρία δόθηκε από τον George Knapp δημοσιογράφο με έδρα το Λας Βέγκας, ο οποίος έχει επανειλημμένα αναφερθεί στα UFO, γνωστά πλέον ως UAP.

Σύμφωνα με τον Knapp, υπήρξε μια εποχή που ο ρωσικός στρατός εστειλε μαχητικά αεροσκάφη για να επιτεθούν σε UFO μετά από ένα περιστατικό .

Στη μαρτυρία, ο Knapp είπε ότι οι Ρώσοι διεξήγαγαν τη μεγαλύτερη έρευνα UFO στην ιστορία, που εκτείνεται σε μια δεκαετία και σε όλο το εύρος του ρωσικού στρατιωτικού κλιμακίου. Είπε ότι μίλησε με έναν Ρώσο στρατιωτικό αξιωματούχο, τον συνταγματάρχη Boris Sokolov, ο οποίος είπε ότι υπήρξαν τουλάχιστον 45 διαφορετικά περιστατικά όπου ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν με UFO - με ρωσικά αεροσκάφη να πεφτουν σε τρία από αυτά τα περιστατικά, με αποτέλεσμα το θάνατος δύο πιλότων.

Ένα περιστατικό που πραγματικά σήμανε συναγερμό, ήταν σε μια ρωσική βάση ICBM στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον Sokolov, τα UFO «ανέλαβαν με κάποιο τρόπο τον έλεγχο του συστήματος εκτόξευσης πυρηνικων».

Ο Knapp το περιέγραψε ως εξής: "Τα UFO εμφανίστηκαν πάνω από τη βάση, έκαναν εκπληκτικούς ελιγμούς μπροστά σε έκπληκτους αυτόπτες μάρτυρες και στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του συστήματος εκτόξευσης. Οι πύραυλοι στόχευαν στις ΗΠΑ και εκτοξεύτηκαν ξαφνικά. Οι κωδικοί ελέγχου εκτόξευσης εισήχθησαν κατά κάποιο τρόπο και η βάση δεν ήταν σε θέση για να σταματήσει αυτό που θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, εξίσου ξαφνικά, τα UFO εξαφανίστηκαν και το σύστημα ελέγχου εκτόξευσης έκλεισε».

Μετά από αυτά τα επεισόδια, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας υποτίθεται ότι εξέδωσε εντολή να μην ξανα κανουν επιθεση σε UFO τα οποία είπαν ότι θα έπρεπε να μείνουν μόνα τους καθώς «μπορεί να έχουν απίστευτες ικανότητες για αντίποινα».

Τον Ιούλιο, ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς ενώθηκε από τον συνταξιούχο διοικητή του Ναυτικού των ΗΠΑ Ντέιβιντ Φρέιβορ και τον πρώην αξιωματικό πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας Ντέιβιντ Γκρους, οι οποίοι κατέθεσαν όλοι σχετικά με τη γνώση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα.

Τον Απρίλιο, αποχαρακτηρισμένα δεδομένα UFO κοινοποιήθηκαν από τον Sean M. Kirkpatrick, ο οποίος είναι επικεφαλής του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO) του Πενταγώνου για τη μελέτη των UFO. Σημείωσε ότι υπήρχαν περίπου 650 περιστατικά που παρακολουθούσε η υπηρεσία. Ένα από αυτά τα περιστατικά είχε ημερομηνία 12 Ιουλίου 2022, το οποίο απεικόνιζε ένα αμερικανικό στρατιωτικό drone MQ-9 Reaper κάπου στη Μέση Ανατολή. Στα πλάνα, φαίνεται να παρακολουθεί ένα παράξενο, μεταλλικό ασημί αντικείμενο να πετά με πολύ υψηλές ταχύτητες, ενώ η κάμερα του drone προσπαθεί να το ακολουθήσει.

«Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κυβέρνηση που δεν εμπιστεύεται τον λαό της», είπε ο βουλευτής Τιμ Μπέρσετ (Ρ-Τενεσί) σε πρόσφατη ακρόαση στο Κογκρέσο.

Και επειδή κανένας δεν μιλάει για τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής (άριους) πάρα μονο για τα ερπετά :

Η συζήτηση μέσα στο UFO των άριων δυνάμεων θα ηταν κάπως έτσι: Θα στρέψουμε τους χριστιανό-κομμουνιστες Ρώσους που επίσης έκλεψαν την τεχνολογία των πυρηνικών απο τους δικούς μας και βοήθησαν τα ερπετά να κατακτήσουν την Γη το 40 κατα των ερπετών στην Αμερική ώστε να σφαχτούν μεταξύ τους και να καθαρίσει η Γη απο τα μιαρά γένη των ερπετών
Μα και στην Αμερική υπάρχουν δικοί μας άλλο που ζουν σαν ζωα μαζί με φυλές του κακού , μήπως να περιμένουμε όταν έρθει η ώρα της ολικής επαναφοράς της Γης?
Δίκαιο έχεις αλλα έτσι θα δουν ότι δεν μπορουν να κάνουν τίποτα , δεν φτάνει που έχουν αεροπλάνα jet απο τους δικούς μας που έσφαξαν νομιζουν πως ειναι και πιο δυνατοί απο εμάς
Στην Αμερική πάντως εχουν πάρε δώσε στα κρυφα οι φυλές του κακού με τους συγγενείς τους τα ερπετά και αν μας επιτεθούν αυτά και οχι οι μοχθηρές φυλές τους στην Γη οπως εκαναν στην Αντάρτικη τοτε θα γίνει ξανα πόλεμος εντός της Γης με τα ερπετά όπως καποτε και θα ξανα γράφουν για πολεμο των θεών οι φυλές της Γης οπως γράφουν σε αρχαία κείμενα μπαχαμπαρατα
Πρέπει να μάθουμε γιατι οι δίκες μας φυλές παραμένουν σε ζωώδες κατάσταση ξανα και ξανα στην Γη σαν φυλακισμένα πνεύματα και δεν ανεβαίνουν πνευματικό επίπεδο , δεν θα ειναι μονο το γεγονός οτι ζουν μαζί με φυλές του κακού των ερπετών και δογματιζονται με θρησκειες κατι άλλο γίνεται.
Κανε υπομονή εχουμε στείλει σε διάφορα σημεία της Γης ανώτερους πνευματικά να γεννηθουν στην Γη ώστε να δουν τι γίνεται εκ των έσω μόλις πεθάνουν θα δούμε τι γίνεται μέσα απο αυτούς στην Γη και εχουν μεινει φυλακισμένες δίκες μας φυλές που όσο ειναι αυτές φυλακισμένες στο πεδίο της Γης δεν μπορούμε να κανουμε ολική επαναφορά της Γης , στην ανάγκη θα σκωτοσουμε και δίκες μας φυλές που εμειναν θνητες ωστε να αρχισουν ολα απο την αρχή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications