Kόρη του Klaus Schwab:Σύντομα θα έχουμε καραντίνα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, είτε σας αρέσει είτε όχι

Η ασχημομούρα κόρη του Klaus Schwab που υπηρετεί την γνωστή ράτσα σαν σκύλος , και δήθεν ιδρυτή (οπως και στην Ελλαδα οι ελληνοφωνοι δημιουργουν συμμοριες και βαζουν ταχα ιδρυτες αναρχο-goim ) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ( μια συμμορία που μαζεύουν τα ork τους οι σατανιστές ότι δηθεν κανουν κατι σπουδαίο) , υπερασπίστηκε τις ιδέες του πατέρα της, λέγοντας ότι η πανδημία του COVID ήταν μια «τεράστια ευκαιρία» που ειδαν τι θα έκανε το κοπάδι σε μια καραντίνα σε όλο τον κόσμο.

Η Nicole Schwab έκανε την παραδοχή σε ένα βίντεο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης το 2020, ενώ ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός βρισκόταν σε καραντίνα απο σατανιστές, και φαινεται απο ασυναρτησίες που λέει που μονο μεταξυ τους οι μισανθρωποι καταλαβαινουν ο τροπος που τα λεει ειναι ο ιδιος με τους ελληνοφωνους :

«Αυτό έδειξε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα όταν το βάλουμε στο μυαλό μας », .«Και δεύτερον, ότι σαφώς το σύστημα που είχαμε πριν δεν είναι βιώσιμο», προσθέτει. «Επομένως, θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε πραγματικά αυτή τη Μεγάλη Επαναφορά και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τεράστιες ροές χρημάτων, με τρόπο που δεν ήταν δυνατό πριν», συνέχισε.

«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι πάλι μια πραγματική νοοτροπία τεχνολογίας καινοτομίας και η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί να συμβεί με θετικό αντίκτυπο από τη φύση και το σχεδιασμό ορισμένων από αυτά τα παραδείγματα», προσθέτει. "Η αναγεννητική γεωργία είναι φυσικά ένα μεγάλο μέρος αυτού επίσης.»

«Είμαι επίσης αισιόδοξη ότι είναι εφικτό, αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί πολλή βούληση, τόσο από την πολιτική όσο και από εμπορικούς παίκτες, για να σπάσουμε τις δουλειές ως συνήθως αλλά με πολύ σοβαρό τρόπο και να πούμε ότι πρέπει να πάρουμε πολύ σκληρές αποφάσεις. Υπάρχουν συμβιβασμοί, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία μας, μπορούμε να σκεφτούμε μόνιμα lockdown για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής – είτε σας αρέσει είτε όχι, καθώς πρόκειται για επιπτώσεις που θα είναι ακόμη χειρότερες αν δεν το κάνουμε τώρα». κατέληξε.

Η People's Voice επαλήθευσε ότι τα σχόλια της Nicole Schwab ειπώθηκαν από αυτήν σε μια συνεδρίαση του WEF το 2020. Η Nicole Schwab είναι μέλος του WEF ως «Εκτελεστικό μέλος της Επιτροπής» και είναι επίσης συνδιευθύντρια της Platform to Accelerate Nature-Based Solutions, ενός οργανισμού που χρηματοδοτεί χιλιάδες μικρότερους οργανισμούς που κάνει «επιτάχυνση» της δράσης για την ψευτική κλιματική αλλαγή.

Η Nicole Schwab, συζήτησε πώς η «άμεση έκτακτη ανάγκη» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω προώθηση του σχεδίου «Great Reset», ένα σύνολο μέτρων που όχι μόνο ειναι θεωρία συνωμοσίας αλλα το κύριο σύνθημα αυτής της συμμορίας.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι παρευρισκόμενοι στο WEF μιλούν ανοιχτά για «καιρικά lockdown». Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι τα lockdown υγείας έδειξαν ότι «δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο» θα συμμορφώνονταν με τους παγκόσμιους περιορισμούς στις ελευθερίες για χάρη της «κλιματικής αλλαγής», (να γιατι λέμε πως το κοπάδι που διαβάζει ακόμα έγκυρες πήγες τους ειναι σαν τους λεει οτι είμαστε ηλίθιοι και θα κανουν ακομα χειρότερα ).

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από το WEF, επαινεί τον τρόπο με τον οποίο «δισεκατομμύρια» άνθρωποι συμμορφώθηκαν με τους περιορισμούς για τον Covid, λέγοντας ότι είναι ένα εξαιρετικό «σημείο εκκίνησης» για «όλα τα επόμενα» και πιστεύει ότι το κοινό θα δεχόταν με την ίδια «καλή θέληση» καραντίνες για τη μείωση των «εκπομπών άνθρακα».

Με τίτλο «My Carbon: An Approach to Inclusive and Sustainable Cities», το άρθρο προτείνει ότι οι ίδιες τακτικές εκφοβισμού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιβληθούν «μόνιμα, εναλλασσόμενα lockdown καιρού σε όλο τον κόσμο».

Oι βελτιώσεις στην τεχνολογία παρακολούθησης και επιτήρησης (δηλαδή ολα fake news εκτός απο αυτα που λενε αυτοι) βοηθούν να ξεπεραστεί η «πολιτική αντίσταση» ενάντια σε τέτοια προγράμματα. «Ο COVID ήταν απόδειξη κοινωνικής ευθύνης», αναφέρει και φαίνεται ότι τα τεστ ήταν ικανοποιητικά, παρά τις μαζικές διαδηλώσεις που έγιναν σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Γαλλία ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, γενικά οι πληθυσμοί του κόσμου σεβάστηκαν τις καραντίνες .

Συνεχίζει επαινώντας το πώς «δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο έχουν υιοθετήσει έναν τεράστιο αριθμό αδιανόητων περιορισμών στη δημόσια υγεία».

Αυτα κανει ο οχλος με την σταση του ακόμα και στο ιντερνετ απο το 2017 τα λέμε, ειναι δυνατον ολες οι εγκυρες πηγες τους να ειναι στην πρωτη θεση με το χαρακτηριστικο σατανικο τροπο που γραφουν και ο οχλος να τους παταει και like? ειναι! επισης εχει ως φωστήρες δούρειους ίππους και ηλιθιους που το παίζουν πατριώτες για να εχουν κοσμο ενώ απο το 2016 τους βλέπουμε να λενε τα ίδια με τους ελληνόφωνους και έχουν το ίδιο λεξιλόγιο του τύπου φασίστες ναζι θεωρίες συνωμοσίας κτλ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications