Όταν κοιμάσαι με δαίμονες  αυτα γίνονται –Επιχειρηματίας έστειλε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από το ξύλο

Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα δύο παιδιών (που αν ειναι αρσενικα θα ειναι σαν τον πατερα τους και αυτα τα σημιτικα να τα πουν σε νεοέλληνες οι ελληνοφωνοι ξερουν αυτοί )- Του είπε να χωρίσουν και την πλάκωσε στο ξύλο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια γυναίκα στο Νοσοκομείο Λάρισας, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής ξερετε κανενα αγριμι που να μην ειναι επιχειρηματίας?.

Η γυναίκα που εργάζεται σε σώμα ασφαλείας και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέσα στο σπίτι της, θα υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς φέρει κάκωση στο νεφρό.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο επιχειρηματίας ξέσπασε πάνω στην σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, χτυπώντας την ανελέητα. Η ίδια φέρεται να του είχε εκφράσει την επιθυμία της να χωρίσουν, νωρίς το θυμήθηκε καλα τοσα χρονια δεν εβλεπε οτι ειναι με δαιμονα? φυσικα και οχι εδώ δεν βλέπουν τοσα αλλα οι ειδικα οι γυναικές .

Με σπασμένα δόντια και τραύματα στα εσωτερικά όργανα
Τα ουρλιαχτά της γυναίκας άκουσαν γείτονες του ζευγαριού που κάλεσαν την αστυνομία. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα εσωτερικά όργανα και την κοιλιά, σπασμένα δόντια και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ο σύζυγός της παραμένει κρατούμενος και είναι αντιμέτωπος με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την επόμενη Δευτέρα.

Και μολις είχαμε παει μια ιντερνετικη βόλτα στο Ισραήλ ωστε να δουμε τι ρατσες έχουν μάζεψει έκει εκτος τις σημιτικες ρατσες αλλιως δεν θα δουλευε τιποτα αν ηταν μονοι τους (εκτος απο τα παιδομαζωματα απο Ελλαδα και Γερμνανια 1945-1950 και τωρα και απο Ουκρανια και δεν κουβαλουν μονο γυναικες του λευκου γενους για π@ρνεια αλλα και για αλλους λογους που δεν ειναι του παρόντoς
Αλλα αντε τωρα να καταλαβει η αλλη ευρωπαικου γενους που μεγαλωσε εκει οτι ουδεμια σχεση εχει με σημιτικες φυλες εδω δεν τον καταλαβαινουν ουτε στην Ελλαδα , σε γενικες γραμμες δεν εχει καμια διαφορα με την Ελλαδα μαλιστα πολλες φορες απο αυτα που βαζουν ουγκανοι νεοέλληνες που το παιζουν πατριωτες του τυπου ναζι φασιστες και τα σχετικα και οι εγκυρες πηγες τους νομιζεις πως εισαι στο Ισραήλ με τοσες πολλες σημιτορατσες που λενε ακριβως τα ιδια την εκλεκτη φυλη του Γιαχβε .
Σκεψου και να μην ηταν καθαρο το ελληνικο DNA οπως λενε ορδες μπετοστοκοι νεοέλληνες και μετα πανε για καφε με τα φιλαρακια τους που θα ειναι σημιτικες ρατσες , περιττο να πουμε πως τα σχολεια στο Ελλαδισταν ειναι εντελως σημιτικα ιδια με αυτα στο Ισραήλ), αλλα και τι λενε οι ελληνοφωνοι για αυτες τις ράτσες στην Βικιπαίδεια τους και παραδεχονται πως πολλοι ειναι αράβικης ράτσας, τι σημαμανει αυτο? για το ποπολο τιποτα για έμας πολλα, εκτος του ότι και πολλοι νεολληνες ειναι επισης αραβικης σημιτικης ρατσας και φαινεται αυτο και απο την συμπεριφορα τους και απο την φατσα τους, σαν αυτον τον "Επιχειρηματία" που η ιδια η ρατσα τους εχει υπο την γυναικά , και ειναι οι ιδιες ρατσες που λενε για γυναικτοκτονιες και ειναι και πισω απο φεμινισμο και φυσικα οτι εχει σχεση με π@ρνεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications