Οι γονείς των Κροατών  δεν έχουν καταλάβει οτι εδώ ειναι κομμουνιστο-Ελλάδα

Αυτον εδώ ποιος τον αφήσε κουτσο ? θα επεσε φαινεται και θα κτηπησε απο μονο του οχι ότι τον σακατεψαν οι αναρχο-συμμορητες της ΑΕΚ γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ηρθε έτσι απο την Κροατια , και δεν επιασαν ουτε έναν αφου τους υποστηριζουν μαζι με τον ποπολο που παταει like σε εγκυρες πηγες τους και μονιμος παιρνει το μερος τους!

Το "Πατριωτικο" ?(ο Γιαχβε να το κανει ) pronews που εδω και χρονια βαζει κομμουνιστικη "ιστορια" (και οχι μονο) και λεει συνεχεια για ναζι Ουκρανους ενω ελληνοφωνος ιδιος με αυτους στην Ουκρανιας εγράφε εκει για κακους ναζι εκτος τα αδελφια του στην Ουκρανια τους ψευδο-εθνοσιαλιστες που οι νεοελληνες με ανυπαρκτη λογικη τους εχουν κανει ισα και ομοια με τους αληθινους εθνοσιαλιστες , ενω ακομα και οι ελληνοφωνοι τους στελνουν οπλα και εχουν και ελληνοφωνο blog δωδεκαθειστων και λενε ακριβως τα ιδια με τους αναρχο-συμμορητες στα παντα, και ημνουν ενα κομμα δουρειο ιππο στην Γερμανια του 30 που ειχαν φτιαξει οι ιουδαιοι και οχι το κομμα του Αδολφου λεπτομέρειες αυτα για το πόπολο αρκει που εμαθαν την μασονικη λεξη ναζι αρα το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι,εχει και το θρασος να λεει οτι ειναι απογονος του Πλατωνα ενω δεν ιχνος ουτε αρετης ουτε δικαιου ουτε λογικης και λειτουργει ως ανεγκεφαλο κοπαδι που οδηγουν οι ελληνοφωνοι μαζι με τα αναρχο-ορκ τους ως συνηθως :

Αμφιβολίες για την ελληνική δικαιοσύνη φέρονται να έχουν οι γονείς των Κροατών νεοναζί(την μασονικη ταμπελα ετοιμη την εχουν ) χούλιγκαν (ενω συμμορητες της ΑΕΚ ειναι αγγελουδια ) οι οποίοι έστειλαν επιστολή στην κροατική κυβέρνηση με την οποία ζητούν την άμεση παρέμβαση της ώστε οι δικοί τους άνθρωποι να έχουν μια δίκαιη δίκη, αλλά παράλληλα να έχουν και καλύτερη αντιμετώπιση από δω και πέρα από τις ελληνικές αρχές.

Αμφιβολίες για την "ελληνική δικαιοσύνη " εχουν ολοι οι λογικοί

Στην επιστολή καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησης, επιμένουν ότι υπάρχουν τραυματίες(επιμενουν? αυτος στην εικονα που βαζουν οι εγκυρες πηγες τους και το ποπολο κανει πως δεν βλεπει επειδη ως συνηθως εχει παρει το μερος του κακου τι ειναι?) τους οποίους δεν έχουν προσέξει όπως θα έπρεπε οι αρχές. Επίσης στην ίδια επιστολή καταγγέλλουν ότι μεθοδεύεται ο διαχωρισμός τους σε μικρότερα γκρουπ που θα μεταφερθούν σε διάφορες φυλακές, πρακτική που θεωρούν ότι εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια τους καθώς στα σωφρονιστικά ιδρύματα τους περιμένουν με… άγριες διαθέσεις οπαδοί των ελληνικών ομάδων που θέλουν να πάρουν εκδίκηση .

«Απευθυνόμαστε σε εσάς ως γονείς παιδιών που έχουν συλληφθεί στην Ελλάδα. Ως γονείς και οικογενειάρχες, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, ανεξάρτητα από το πού διαπράττεται και από ποιον.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δήλωση του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα, στην οποία ήταν πολύ επικριτικός στο δικαστήριο και την ελληνική κυβέρνηση, σχετικά με την υπόθεση των παιδιών μας, πολιτών της Δημοκρατίας της Κροατίας, είναι προφανές ότι μπορούμε να αναμένουμε ότι δεν θα έχουν δίκαιη δίκη και εγγυημένη ασφάλεια στην Ελλάδα.

Το λιντσάρισμα των ΜΜΕ στην Ελλάδα (που τυχαια ειναι αριστερο-κομμουνιστικα και οσα δεν ειναι ειναι τυπου νεοελληνων που λενε τα ιδια με τους πρωτους , τους νεοελληνες που οι 8 στους 10 ειναι με κομμουνιστικες τασεις λες και εισαι στο Ισραηλ και υποστηριζουν τους αναρχο-συμμορητες και λενε τα ιδια με αυτους στα παντα πανω απο 5 χρονια τους βλεπουμε να μην εχουν ιχνος δικαιου αλλα και λογικης , δεν τους βλεπουν εκει στην Κροατια?), παρά το τεκμήριο αθωότητας, δημιουργεί την αντίληψη ότι τα παιδιά μας είναι δολοφόνοι.
Απευθύνουμε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κροατίας, στην κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κροατίας να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τις συνταγματικές και νομικές τους αρμοδιότητες για να βοηθήσουν τους Κροάτες πολίτες στο εξωτερικό.

Απαιτούμε να εμπλακούν στην υπόθεση αυτή όλες οι αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας της Κροατίας. Καλούμε το Υπουργείο Εξωτερικών να εμπλακεί περισσότερο στην υπόθεση, με τακτικές επαφές με τις οικογένειες των κρατουμένων.

Πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία η επείγουσα αναχώρηση αντιπροσωπείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Ελληνική Δημοκρατία.

Παρακαλούμε να κάνετε τα πάντα για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά μας θα λάβουν όλη τη διπλωματική και νομική συνδρομή που συνήθως παρέχεται σε πολίτες μας που συλλαμβάνονται σε ξένη χώρα, ειδικά δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός πολιτών της Δημοκρατίας της Κροατίας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νεότεροι, το πολύ 18, 19 ή 20 ετών.

Από το λιντσάρισμα των ΜΜΕ, καθώς και από τη δήλωση του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα για τη στάση του δικαστή απέναντι στα παιδιά μας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, είναι προφανές ότι το τεκμήριο αθωότητας σε σχέση με τα παιδιά μας, πολίτες της Δημοκρατίας της Κροατίας, απλά δεν υπάρχει.

Ζητάμε να εξασφαλιστεί στα παιδιά μας μια δίκαιη δίκη.
Ζητάμε επίσης να διασφαλιστεί στα παιδιά μας η μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους υπό κράτηση στην Ελλάδα και οι διπλωματικοί μας εκπρόσωποι να τα επισκέπτονται τακτικά και να ελέγχουν το επίπεδο ασφαλείας.
Ζητάμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αντικειμενική ενημέρωση προς το συμφέρον μιας δίκαιης δίκης και της προστασίας των παιδιών μας. Και τέλος, υπάρχουν μεταξύ των παιδιών μας σοβαρά τραυματισμένα με μαχαιριές από μαχαίρια και άλλα αντικείμενα και απαιτούμε να διωχθούν οι δράστες αυτών των εγκλημάτων κατά των πολιτών της Δημοκρατίας της Κροατίας». (Δεν ειναι πολιτες της Κροατιας τα εγκυρα μεσα ειπαν οτι ειναι ναζι αρα σφαξιμο ουγκ ουγκ ουγκ! , και επισης σιγα μην πιασουν τους κομμουνιστο-συμμορητες οπως τους επιασαν και τοσα χρονια που εκαναν μεχρι και δολοφονιες, και που εχουν καλυψη απο την ιδια την φερομενη ως ελληνικη αστυνομια ,αλλα και απο το ποπολο πολλες φορες για αυτο λενε για ναζι και οχι οπαδους οπως λενε τους δικους τους αναρχο-συμμορητες της ΑΕΚ, σαν μην εχει περασει μια μερα απο το 40 , ακομα και στην δημοσια ιντερνετικη εγκληματικη δραση τους εχουν καλυψη απο την αστυνομια και απο το ποπολο που τους παταει like και διαβαζει τις εγκυρες πηγες τους μερα νυχτα ) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications