Ασθενής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο στο νοσοκομείο «Αττικόν»!  επειδή περνούσε καλα εκεί μέσα

Στα Νταχαου που λεει και ο ασχετος απο αληθινή ιστορια Αντωνιαδης, που μιλαει για θεματα ιστοριας χωρις να ξερει, με τον ουγκανο νεοελληνα που κανει παρεα τον makeleio που βλεπει παντου κακους ναζι φασιστες σαν αναρχο-κομμουνιστης και βαζει κομμουνιστικη ψευτικη ιστορια τι περιμενεις ? γιατι δεν λεει για τα Στρατόπεδα θανατου (και οχι φυλακες) Φλόσενμπεργκ που σκοτωσαν και τον απογονο του Κωνσταντίνου Κανάρη της επαναστασης του 1821, Βίλχελμ Κανάρι και για τα Στρατόπεδα θανατου Αϊζενχάουερ σε ολη την Γερμανια και την Πολωνια που οποιος ησαν του λευκου γενους ηταν ο πρωτος για να παει, και λενε στο ποπολο τα ακριβως αντιθετα επι 80 χρονια ολοι ομαδικα μαζι και οι πατριωτες της φακης οπως για τοσα αλλα θεματα ακομα και για τους εξωγηινους εκαναν δολοφονιες και ελεγαν πως αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας, αλλα ο Αντωνιαδης νομιζει οτι τωρα λενε ψεματα με την ψευδο-πανουκλα τους οπως και τοσοι αλλοι που παπαφαλιζουν τα παραμυθια τους ως δεδομενα

Εδώ που τα λεμε αυτο τον έχει σώσει οτι ειναι ασχετός για φαντασου να γνωριζέ και να ελεγε αληθινη ιστορια και να κανουν ανεξαρτητες υγιονομικες εξετασεις για να δουμε γιατι λενε για ρατσιστες ολοι αυτοι που του κανουν επιθεσεις (οι ιδιοι που ειχαν κανει και σε εμας) που τυχαια ολοι τους λενε για ναζι φασιστες και ρατσιστες ακομα και οταν το παιζουν πατριωτες? δεν θα τον ελεγαν ναζι και "ρατσιστη" μερα νυχτα αλλα κατι αλλο χειρωτερό

Πως το παρουσιαζουν :

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος γνωστοποίησε ότι σήμερα το πρωί «ασθενής που νοσηλεύονταν στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου “Αττικόν“ αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το παράθυρο του τέταρτου ορόφου. Ο ασθενής νοσηλευόταν με σοβαρά παθολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα υγείας», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Σημειώνει ακόμα όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία στο «Αττικόν» με τον ίδιο τρόπο. Το προσωπικό του νοσοκομείου άμεσα τον μετέφερε στα επείγοντα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς δυστυχώς επιτυχία. Η αστυνομία που μετέβη στο νοσοκομείο διερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

---

Η αστυνομία που μετέβη στο νοσοκομείο που εκανε μεχρι και δολοφονιες τυπου ιερα εξεταση για να γραφουν οτι πεθανε απο την ψευδο-πανουκλα διερευνά τα αίτια γελανε και τσιμεντα, και ειχε ψυχολογικα επειδη θα ζητουσε νερο και δεν θα του εδιναν ! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications