Το 2002, ένα UFO σε σχήμα δίσκου έπεσε στα βουνά της Νότιας Κορέας

Αυτό το περίεργο περιστατικό συνέβη το 2002 στη Νότια Κορέα, 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σεούλ. Κάτοικοι του Namyangju ανέφεραν ότι είδαν μια φωτεινή πράσινη λάμψη στον ουρανό. Τότε ακούστηκε ένα βουητό βροντής και πρασινωπός κεραυνός φώτισε τον ουρανό.

Κάτι έπεσε στα βουνά. Έντρομοι κάτοικοι νόμιζαν ότι είχε συντριβεί αεροπλάνο. Στην περιοχή έσπευσαν υπηρεσίες διάσωσης, αστυνομία και εκπρόσωποι άλλων τμημάτων. Το σημείο της συντριβής ήταν αποκλεισμένο και δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να εισέλθει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έφτασαν υπάλληλοι της ειδικής μονάδας χημικής προστασίας και του στρατού.

Οι στρατιωτικοί απαγόρευσαν την προσέγγιση στο σημείο με το πρόσχημα ενδεχόμενο κινδύνο που δεν είπε κανείς. Έφτασε ειδικό φορτηγό, στο οποίο φορτώθηκαν τα συντρίμμια, καθώς και το κύριο μέρος της συσκευής. Ήταν ένα μεταλλικό αντικείμενο σε σχήμα δίσκου με μεγάλη ζημιά, μεγέθους περίπου 4-4,5 μέτρων.

Οι κάτοικοι του Namyangju που ειδαν άρχισαν να μίλουν . Αποδείχθηκε ότι το αντικείμενο μετά την πρώτη πτώση, προσπάθησε να απογειωθεί δύο φορές, αλλά και πάλι κατέληξε στο έδαφος. Μετά από 3 ή 4 προσπάθεια, έγινε μια τρομερή έκρηξη και δεν έκανε άλλες προσπάθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν πρώτοι αρκετοί κάτοικοι του οικισμού. Ήθελαν να βοηθήσουν τους τραυματίες και τους επιζώντες νομιζαν ότι ειχε πεσει αεροπλάνο, αλλά όταν είδαν οτι δεν ηταν αεροπλάνο, οι Νοτιοκορεάτες επέστρεψαν σπίτι τους και καλεσαν την αστυνομια. Τρεις μάρτυρες ένιωσαν δυσφορία μετά από λίγες ώρες και πηγαν στο νοσοκομείο, όπου έλαβαν μια απογοητευτική διάγνωση: έκθεση σε ακτινοβολία.

Από τότε, κανένας από αυτούς τους τολμηρούς δεν έχει δώσει συνέντευξη για αυτό το θέμα. Πιστεύεται ότι τους προέτρεψαν να μην αποκαλύψουν αυτό που είδαν, προφανώς δεν ηταν μονο ο δίσκος εκεί αλλα και εξωγήινοι άγνωστης φυλης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications