Η υπόθεση των 23 Ρώσων στρατιωτών που έγινε πέτρα από   εξωγήινες οντότητες

Το γνωστο περιστατικο που περισσότεροι από 20 Ρώσοι στρατιώτες «πέτρασαν» από ένα άγνωστο εξωγήινο όπλο επανήλθαν στην επιφάνεια αφού ο Joe Rogan διάβασε μια αναφορά της CIA 250 σελίδων.

Οι αρχικές αναφορές συλλέχθηκαν από πράκτορες της KGB στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αναφέρθηκαν αργότερα στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και καταγράφηκαν σε απόρρητο έγγραφο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών το 1993 και στο ποπολο ελεγαν πως αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας και fake .

Η εφημερίδα ανέφερε ότι αφότου ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ έχασε την εξουσία το 1991, πολλά αρχεία της KGB τα πηραν Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένου αυτης της περίεργης επίθεσης με UFO, ο οποίος περιελάμβανε φωτογραφίες και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με τον Joe Rogan, «ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα δισκου που πετούσε αρκετά χαμηλά εμφανίστηκε πάνω από μια στρατιωτική μονάδα που εκτελούσε συνήθεις εκπαιδευτικες ασκησεις.

"Κάποιος εκτόξευσε απροσδόκητα έναν πύραυλο εδάφους-αέρος και χτύπησε το UFO: έπεσε στη Γη όχι πολύ μακριά, και πέντε κοντα ανθρωποειδή με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα μάτια αναδύθηκαν από αυτό."

Σε αυτό το σημείο, η ήδη περίεργη ιστορία πήρε μια ακόμη πιο περίεργη τροπή.

«Στις μαρτυρίες των δύο στρατιωτών που έμειναν ζωντανοί αναφέρεται , ότι αφού απελευθερώθηκαν από τα ερείπια, οι εξωγήινοι πλησίασαν και στη συνέχεια συγχωνεύτηκαν σε ένα ενιαίο αντικείμενο που απέκτησε σφαιρικό σχήμα».

«Αυτό το αντικείμενο άρχισε να βουίζει και να σφυρίζει απότομα και μετά έγινε φωτεινό λευκό. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η σφαίρα μεγάλωσε πολύ και εξερράγη, η έκρηξη προκάλεσε εξαιρετικά έντονο φως».

«Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, 23 στρατιώτες που παρακολουθουσαν το φαινόμενο έγιναν πέτρα». Οι ισχυρισμοί έγιναν από δύο στρατιώτες που λένε ότι επέζησαν από το σουρεαλιστικό περιστατικό επειδη ηταν σε μια περιοχή που ήταν μερικώς προστατευμένη από την έκρηξη.

«Η έκθεση της KGB συνεχίζει να λέει ότι τα λείψανα των UFO και των απολιθωμένων στρατιωτών μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό επιστημονικό ερευνητικό ίδρυμα κοντά στη Μόσχα» .Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη με τους εξωγήινους αν εφυγαν απο το σημειο με αλλο UFO η απλα εξαφανηστηκάν.

Οι ειδικοί υποθέτουν ότι μια πηγή ενέργειας ακόμα άγνωστη στους γήινους άλλαξε αμέσως τη δομή των ζωντανών οργανισμών των στρατιωτών, μετατρέποντάς την σε μια ουσία της οποίας η μοριακή δομή δεν διέφερε από τον ασβεστόλιθο.

«Οι εξωγήινοι διαθέτουν τέτοια όπλα και τεχνολογία που είναι πέρα από όλες τις υποθέσεις μας».Στο έγγραφο δεν εξηγήθηκε γιατί η CIA έκανε μετάφραση της έκθεσης της ουκρανικής εφημερίδας στο αρχείο.

Αναφερόμενος σε πρόσφατες δηλώσεις ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου από τον Ντέιβιντ Γκρους και άλλους, ο Τζο Ρόγκαν σχολίασε: «Υπάρχουν όλες αυτές οι αποκαλύψεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και είναι πολύ, πολύ συναρπαστικές.

Η Μέδουσα στην ιστορια και οχι μυθολογία αναφέρεται ως μία από τις τρεις Γοργόνες. Από τις τρεις αυτές αδελφές η Μέδουσα ήταν η θνητή. Το άλλο της όνομα ήταν Γοργώ, που σημαίνει άγρια ματιά.Η ασχήμια της ήταν τέτοια, που όποιος την κοιτούσε στο πρόσωπο πέτρωνε, για να μην πούμε το άλλο που εχει σχέση αλλα το δογματικό πόπολο τα βλέπει ολα θρησκευτικά σε αυτη την περιπτωση :οι γιοι του Θεού είδαν τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες, και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν ζευγάρωσαν με αυτές , οτι δηλαδή πήγαν με μη ανθρώπους δηθεν γιους του θεου, απο τοτε εξαπλωθεί το κακό επι της Γης και οι φυλές του κακού μισάνθρωπων που ειναι αναμεσα μας μπορει να μην τους βλεπει το ποπολο επι 2000 χρονια αλλα εμεις τους βλεπουμε απο την μη ανθρωπινη "λογικη" και συμπεριφορα τους (αυτο σημανει οτι πρεπει να εισαι ανθρωπος με την σημασια της λεξης για να τους δεις και οχι διποδο με ανυπαρκτη λογικη αλλα με 100 πτυχια ), εκτος απο αυτα που εχουν κανει ιστορικα που ο οχλος ξερει τα ακριβως αντίθετα επειδη ετσι του εμαθαν ακριβως με το ιδιο τροπο που μαθαινουν τα ζωα, και φυσικα αυτος ο οχλος δεν εχει ιδεα γιατι και ποτε εβγαλαν την λεξη "ρατσιστης" αυτοι οι μισανθρωποι θεωριες συνομωσιας θα ειναι και αυτο ενω καθε μερα το ακουνε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications