Χαβάη: Τους 89 έφτασαν οι νεκροί από τις πυρκαγιές - O σατανάς θέλει θυσίες

Στην Ελλαδα στελνουν μηνυματα για να μην καουν ξανα σαν τα ποντικια και δικοι τους αλλα δεν μπορουν να αφησουν τον Μπαφομετ χωρις θυσιες και παντα οι φωτιες ειναι οπου υπαρχει ευρωπαικο γενος, περιμεναν τις διακοπες οι σαταναδες ωστε να εχει κοσμο για να βαλουν φωτια και έκει επειδη ειχαν ως παραδεισο την Χαβάη , και δεν χριαζεται να βαλουμε φωτο που εχουν καει αυτοκινητα ενω ειναι στην ασφαλτο χωρις δεντρα γυρω τους λες και η φωτια κατεβηκε απο τον Ουρανό , και μεσα στο χαος και τους καπνους δεν βλεπουν τιποτα το περιεργο οι μάζες τα ιδια με το Ματι ....

Τους 89 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές που έπληξαν το νησί του Μάιου, στη Χαβάη, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Τζον Γκριν, ό οποίος πρόσθεσε όμως ότι ο απολογισμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί κι άλλο καθώς έχουν καεί πάνω από 1.000 σπίτια και οι διασώστες συνεχίζουν να ερευνούν τα αποκαΐδια.

«Έχουμε καταμετρήσει 89 νεκρούς», δήλωσε ο Γκριν χθες το απόγευμα (τοπική ώρα, Κυριακή πρωί ώρα Ελλάδας). «Θα συνεχίσει να αυξάνεται. Θέλουμε ο κόσμος να προετοιμαστεί γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Μέσα σε αυτό το τοπίο του ολέθρου, οι κάτοικοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς η τραγωδία αυτή μπόρεσε να λάβει τέτοιες διαστάσεις.

Η αμερικανική κοινωνία είναι εξοργισμένη με την κυβέρνηση Μπάιντεν καθώς υποτίθεται πως οι ΗΠΑ είναι η ισχυρότερη χώρα του πλανήτη και δεν μπόρεσαν να σώσουν τον εξωτικό παράδεισο της Χαβάη.

Η επίσημη αιτία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει ομαδικές αγωγές από πολλά δικηγορικά γραφεία, μηνύοντας τις τοπικές εταιρείες κοινής ωφέλειας και ηλεκτρικής ενέργειας για την ευθύνη τους στην τραγωδία.

Οικογένειες επιβίωσαν από την πυρκαγιά παραμένοντας μέσα στα νερά του Ειρηνικού Ωκερανού για παραπάνω από 5 ώρες

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications