Περού: μια φυλή ιθαγενών κατήγγειλε επιθέσεις από «εξωγήινους ύψους άνω των δύο μέτρων»

Η φυλή Ikitu ειδοποίησε τις αρχές για την επανειλημμένη εμφάνιση μυστηριωδών οντών με που «επιτίθενται» σε χωρικούς στην αγροτική συνοικία Alto Nanay, βορειοανατολικά της Λίμα, τη νύχτα.

Μέλη των ιθαγενών Ikitu, με καταγωγή από το Σαν Αντόνιο, ειδοποίησαν τις περουβιανές αρχές για την εμφάνιση «παράξενων όντων» που έχουν επιτεθεί σε ομάδες χωρικών που κατοικούν στην αγροτική συνοικία Alto Nanay, βορειοανατολικά της Λίμα. Οι ντόπιοι ειναι τρομαγμένοι απο των « 7 ποδιών (2,10 μέτρων) εξωγήινων ψηλών» στους οποίους έδωσαν ένα περίεργο όνομα: «Los Pelacaras» (Οι αποφλοιωτές προσώπου).

Η φυλή Ikitu της κοινότητας του San Antonio κατήγγειλε την εμφάνιση τους που είχαν επιτεθεί στους χωρικούς της επαρχίας από το βράδυ της 11ης Ιουλίου.Ένα 15χρονο κορίτσι τραυματίστηκε μετά τις επιθέσεις

Ο ηγέτης της κοινότητας των αυτοχθόνων, Jairo Reátegui Dávila, είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι η έφηβη κατάφερε να δραπετεύσει αλλά την τραυμάτισαν στον λαιμό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μέλη της κοινότητας πραγματοποιούν «νυχτερινές φρουρές» για να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά , ενώ έχουν υποβάλει αίτημα στις αρχές να στειλουν στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή.

Οι ντόπιοι περιέγραψαν τους «εξωγήινους» ως όντα με «μεγάλα κεφάλια και κιτρινωπά μάτια» και κατέστησαν σαφές στον Τύπο ότι αυτές οι μυστηριώδεις εμφανίσεις θα είχαν ανοσία στα κυνηγετικά όπλα τους.

Σύμφωνα με την αφήγηση των μαρτύρων, οι χωρικοί παρενοχλούνταν από το «Los Pelacaras» κάθε βράδυ από τις 11 Ιουλίου.

Περιγραφή του «Los Pelacaras», σύμφωνα με τον αρχηγό της φυλής των ιθαγενών
Ένα περουβιανό μέσο ενημέρωσης ( Latina Noticias ) ανέφερε τα λόγια του αρχηγού της φυλής, Dávila, όταν διηγήθηκε τη «πρόσωπο με πρόσωπο» συνάντησή του με έναν από τους εξωγήινους.

"Το πρόσωπό του είναι μόλις ορατό. Έχω δει ολόκληρο το σώμα του να επιπλέει σε ύψος ενός μέτρου ", είπε ο άνδρας, οτι το ον πετουσε στον αέρα .

Η ομάδα ζήτησε την άμεση στρατιωτική παρουσία της περουβιανής κυβέρνησης.
Τοπικές αναφορές προειδοποίησαν ότι η αστυνομία περιπολούσε την περιοχή με βάρκα και περιόδευσε την περίμετρο του χωριού, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής όπου φέρεται να δέχθηκε επίθεση η νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκε εάν οι αρχές εντόπισαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις εκδοχές των χωρικών και εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα για να προστατεύσει τη φυλή από την απειλή.

"Χρειαζόμαστε υποστήριξη για την κοινότητά μας. Τα παιδιά δεν κοιμούνται και οι μητέρες μένουν ξύπνιες όλη τη νύχτα ", λεει ο μαρτυρας . "Φαίνεται να είναι θωρακισμένοι. Πυροβόλησα ένα από αυτά δύο φορές και δεν χτυπήθηκε , σηκώθηκε και εξαφανίστηκε."

«Είμαστε πολύ φοβισμένοι με αυτό που συμβαίνει εδώ στην κοινότητά μας », αποκάλυψε ο αρχηγός .

Εξήγησε επίσης ότι οι "Los Pelacaras" χρησιμοποιούν παπούτσια στρογγυλού σχήματος "για να πετουν... Τα κεφάλια τους είναι μακριά, φορούν μάσκα και τα μάτια τους ειναι κιτρινωπά. Είναι ειδικοί στη φυγή", περιέγραψε ο Dávila στα μέσα ενημέρωσης.

Οσο αφορα το ονομα «Los Pelacaras» ειναι κατι σαν το Predator με την διαφορα οτι βγαζουν το δερμα μονο στο προσωπο και εχουν καποιου ειδους καμουφλαζ ( Η αληθινή ιστορία του Predator συνέβη στον πόλεμο του Βιετνάμ) ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications