Η αληθινή ιστορία του Predator συνέβη στον πόλεμο του Βιετνάμ!!

Έχουμε δυο ιστορίες που περιγράφουν το ίδιο πλάσμα απο δυο διαφορετικές τοποθεσίες, η μια ειναι απο τον Αμαζόνιο και η άλλη απο το Βιετνάμ, και οι πληροφορίες δεν ειναι νέες.

Ένας ερευνητής απο την Βραζιλία είχε πει μια καταπληκτική ιστορία σε ραδιόφωνο, μιας ομάδας στρατιωτών που βρήκαν ένα μεγάλο μυστικό σε μια σπηλιά του Αμαζονίου.
Σε κρυφή αποστολή,και οτι έγινε μια συμπλοκή των στρατιωτών με ένα πλάσμα απο άλλο άλλο κόσμο, που ηταν εδώ στην γη. Το γεγονός και η ιστορία είναι πολύ παρόμοια με την ταινία Predator από τον John McTiernan, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger το 1987.

Ο Richard M. Nixon ( Ρίτσαρντ Μ. Νίξον ), 1969-1974 όπου ήταν ένα σοβαρό στέλεχος της CIA είχε δηλώσει σε μια συγκέντρωση βετεράνων στο Ιλλινόις των ΗΠΑ ενώ έτρωγαν εξιστόρησε την εξής απίστευτη ιστορία από το Βιετνάμ όπου θυμίζει μια ταινία Predator και ίσως ακούγοντας ή κάποιοι μεταδίδοντας την ιστορία αυτή να φτιάχτηκε και η ταινία!

Ρίτσαρντ Μ. Νίξον:
Λίγο πολύ όλοι γνωρίζεται την μάχη που έγινε στο Khe Sanh ( Κχι Σανχ ) στο Βιετνάμ. Άρχισε στις 21 Ιανουαρίου 1968, όταν δυνάμεις από το Λαϊκό Στρατό του Βορείου Βιετνάμ.
Είναι γνωστό ότι στην μάχη αυτή που κράτησε 77 μέρες έχασαν την ζωή τους 500 Αμερικανοί και 10.000 Βιετκόνγκ! Αν και τα νούμερα όπως γνωρίζεται για τους Αμερικάνους ήταν περισσότερο μεγάλο από αυτό που είχαμε δηλώσει τότε!

Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου γνωστό ήταν μια μυστική επιχείρηση που έγινε ένα μήνα μετά την μάχη αυτήν στην ίδια περιοχή από τις ειδικές δυνάμεις όπου παταγωδώς χάσαμε όλους τους άνδρες αυτούς από ένα άγνωστο πλάσμα όπου βρισκόταν στην περιοχή εκείνη όπου έπρεπε να ερευνήσουν οι κομάντος!... Στην αρχή πιστεύαμε ότι ίσως ήταν κάποιο πειραματικό πλάσμα των Ρώσων ως κρυφό όπλο που το είχαν δώσει στους Βιετκόνγκ μα κάναμε λάθος!.

Το ίδιο αυτό περίεργο πλάσμα δεν σκότωσε μόνο τους δικούς μας στρατιώτες αλλά και των Βιετκόνγκ! Επρόκειτο για ένα πολύ περίεργο ανθρωποειδές πλάσμα το οποίο ήταν αόρατο στα μάτια μας. Από τις αναφορές της μάχης με εκείνο το πλάσμα ο λοχαγός της ομάδας που μας ενημέρωνε μέσο ασυρμάτου μας είπε τα εξής:

Εδώ θηρευτής…Εδώ θηρευτής… προς Κυνηγό. Ένα αόρατο περίεργο ανθρωποειδές πλάσμα κινείται από δένδρο σε δένδρο….. σκοτώνοντας έναν έναν από την ομάδα μου!!!!
Ζητώ άμεση αερομεταφορά ελικοπτέρου
…..

…….είναι κάτι το ανεξήγητο…το δαιμονικό….
Οι σφαίρες δεν του κάνουν τίποτα…ούτε οι χειροβομβίδες…. Πηδάει από δένδρο σε δένδρο…ξερνάει ένα είδος θανατηφόρας ακτίνας!. Κάποια στιγμή το είδαμε το σώμα του είναι λες και έχει νερό όλο και μπορεί κάποιος και βλέπει από μέσα του….στείλατε άμεση βοήθεια αερομεταφοράς στις παρακάτω συντεταγμένες…..

Αυτά ήταν και τα τελευταία λογία του λοχαγού που ακούσαμε ποτέ!!!! Δεν βρήκαμε ούτε το σημείο που ήταν αλλά και κανένα πτώμα τους!!!! Από τις υποκλοπές ασυρμάτου που κάναμε από τους Βιετκόνγκ ανακαλύψαμε ότι και αυτοί είχαν συναντήσει το ίδιο παράξενο πλάσμα και είχε αποδεκατίσει πολλούς στρατιώτες τους!

Λέγανε ότι εμείς οι Αμερικανοί είχαμε στείλει ένα είδος διαβόλου να τους εξολοθρεύσει. Το παράξενο είναι ότι μέχρι και το τέλος του πολέμου το πλάσμα αυτό έκανε την εμφάνιση του κάμποσες φορές στα εχθρικά περάσματα. Αυτό που ανέφεραν πάντα οι εχθροί ήταν ότι δεν έβρισκαν τα πτώματα των συν μαχητών τους.

Ότι γίνεται στην ταινία με τον Ελληνικό τίτλο O Κυνηγός. Πρόκειται για κάποιον εξωγήινο όπως δείχνει και το έργο όπου με τις αναφορές του Νίξον είναι ίδιες. Πρόκειται για κάποιον δαίμονα ή για κάποια οντότητα από παράλληλη πραγματικότητα; Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Και ειναι πολύ πιθανό να ειναι και αυτός ένας λόγος ακόμα που έριξαν χημικά στις ζούγκλες του Βιετνάμ! κάτι που δεν έχει σκεφτεί κανένας.Ανάμεσα στο 1962 και το 1971, ο αμερικανικός στρατός έριξε πάνω από 20 εκατομμύρια γαλόνια Agent Orange πάνω από το νότιο Βιετνάμ. Το θανατηφόρο χημικό κατέστρεψε 5 εκατομμύρια έικρ δασών, εκατομμύρια χωράφια και μόλυνε τον αέρα και τις πηγές νερού και τροφίμων της χώρας.

Ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι τα τεράστια έντομα που έντρομοι έβλεπαν οι Αμερικανοί στρατιώτες σε κάποιες μάχες αλλά και οι Βιετκόνγκ όχι μόνο τα έβλεπαν αλλά κι πολλοί είχαν πεθάνει από αυτά!© AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications