Το αεροσκάφος της  Malaysia   που χάθηκε το 2014 απήχθη από UFO;    εκπληκτικό βίντεο με ufo γύρω του

Στις 8 Μαρτίου 2014, μια πτήση MH370 της Malaysia Airlines Boeing 777-200 ER εξαφανίστηκε από τα ραντάρ χωρίς ίχνος ενώ πετούσε από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 239 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος, και παραμένει άγνωστο τι απέγινε.

Στις 01:19 τοπική ώρα ελήφθη το τελευταίο μήνυμα μια ευχή «Καληνύχτα». Δύο λεπτά μετά από αυτό, έπρεπε να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ, αλλά αντ' αυτού, το ραντάρ έδειξε ότι γύρισε ξαφνικά και πέταξε νοτιοδυτικά πάνω από τη χερσόνησο της Μαλαισίας. Και μετά στράφηκε προς τα βορειοδυτικά.

Στις 2:21 π.μ., το αεροπλάνο εξαφανίστηκε από την οθόνη του ραντάρ στην περιοχή της Θάλασσας Ανταμάν, ο δορυφόρος Inmarsat συνέχισε να παρακολουθεί το σήμα πτήσης για άλλες έξι ώρες το αεροπλάνο συνέχισε να πετάει στην πορεία του. Όμως στις 8:19 π.μ., το σήμα της πτήσης MH370 χάθηκε από τον δορυφόρο.

Μετά από μια ανεπιτυχή επιχείρηση αναζήτησης, η Malaysia Airlines είπε στις οικογένειες των επιβατών ότι η εταιρεία πίστευε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό και όλοι πέθαναν.

Ωστόσο, δεδομένου ότι συντρίμμια δεν βρέθηκαν ποτέ (βρέθηκαν κάποια συντρίμμια, αλλά δεν ήταν από αυτό το αεροσκάφος), οπως ειχαμε τοτε ειτε περασε σε αλλη διασταση είτε έγινε απαγωγή από εξωγήινους, καθως εκανε ελιγμους για να τα αποφυγει, φυσικα το ποπολο που εχει περιορισμένη αντίληψη για τα παντα και ο κόσμος τους ειναι το σπίτι τους η γειτονιά τους 5-6 συγγενείς και φίλοι και οτι του λενε τα ΜΜΕ , δεν πιστευει τετοια αλλα τις ηλιθιοτητες για ηλιθιους απο εγκυρες πηγες μαζικης αποβλακωσης που έλεγαν οτι εχασε το δρομο ο πιλοτος και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες .

Υπέρ σε αυτο που ειχαμε τοτε, ειναι και ένα εκπληκτικό βίντεο που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο χάρη σε μια «διαρροή» όπως λένε. Αυτό το βίντεο δείχνει πώς το αεροσκάφος περιβάλλεται ξαφνικά από πολλά σφαιρικά UFO και στη συνέχεια το αεροπλάνο εξαφανίζεται σε μια στιγμή με μια φωτεινή λάμψη, σαν να μπαίνει σε μια πύλη.

Σύμφωνα με το δορυφορικό βίντεο στο κάτω μέρος του βίντεο, αυτά τα πλάνα είναι πιθανότατα από τον δορυφόρο NRO L-32 που εκτοξεύτηκε το 2010.

Και ένα άλλο βίντεο κυκλοφόρησε στον Ιστό, τραβηγμένο επίσης από δορυφόρο, από διαφορετική οπτική γωνία και στο φάσμα θερμικής απεικόνισης που δείχνει τις ίδιες μπάλες UFO.

Οι ειδικοί είναι βέβαιοι ότι το αεροσκάφος που απεικονίζεται σε αυτό το βίντεο είναι 100% παρόμοιο με το Boeing 777-200ER που χάθηκε.

Βρέθηκαν επίσης νέα από τις 23 Απριλίου 2014, αναφέρουν ότι λίγο πριν την εξαφάνιση, ένα UFO εμφανίστηκε στο ραντάρ στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε το αεροπλάνο της γραμμής. Και, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αυτό επιβεβαίωσε ο Ανώτατος Διοικητής της Μαλαισιανής Πολεμικής Αεροπορίας Rodzali Daoud.

Μια άλλη περίεργη λεπτομέρεια αφορούσε τα τηλεφωνήματα από τους επιβάτες του αγνοούμενου αεροσκάφους , οι οποίοι εστελναν μηνυματα προς τους συγγενείς τους μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου και την επίσημη εκδοχή ότι είχε συντριβεί. Κάποιοι επιβάτες τηλεφώνησαν στις οικογένειές τους και είπαν ότι ήταν ζωντανοί, αλλά όταν προσπάθησαν να τους καλέσουν ξανα πισω, δεν τα κατάφεραν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications