Πέθανε αφού αρνήθηκαν μεταμόσχευση επειδή δεν είχε μπολιαστεί και μετα ζητούσαν την δωρεά των  οργάνων του !

Μέτα την Αυστραλια (Τα νοσοκομεία της Αυστραλίας αρνούνται να σώσουν τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας εκτός και αν κανει τέσσερα μπολια!) και στο Κάναδα οι Γιατροι υπηρετες αυτου που ξερετε ως σατανα , αρνήθηκαν μεταμόσχευση επειδή δεν είχε μπολιαστεί, κοινος τον δολοφονησαν στο νοσοκομειο και μετα ζητουσαν τα οργανα του που δεν ηταν μπολιασμένα .

Καναδοί υγειονομικοί υπάλληλοι ζήτησαν από μια γυναίκα από το Οντάριο να δωρίσει όργανα από τον σύζυγό της που πέθανε αφού του αρνήθηκαν τη μεταμόσχευση οργάνου επειδή δεν έλαβε τα μπολία.

Τον Μάιο, το Trillium Gift of Life Network (TGLN), η υπηρεσία δωρεάς οργάνων του Οντάριο, κάλεσε τη Μέγκαν Χάρπερ να δωρισει τα όργανα του ετοιμοθάνατου συζύγου της Γκάρνετ επειδή το νοσοκομείο αρνήθηκε να παράσχει μεταμοσχεύση σε μη εμβολιασμένο .

Ενας ασθενής που πεθαίνει και δεν έχει κάνει το μπολι ειναι κατάλληλος υποψήφιος για δωρεά.

Σύμφωνα με τη Meghan (την γυναικα του), ο συνεργάτης του TGLN δεν γνώριζε ότι ο Garnet πέθαινε επειδή το νοσοκομείο αρνήθηκε να πραγματοποιήσει μεταμόσχευση νεφρού σε έναν μη εμβολιασμένο Καναδό.

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Garnet διαγνώστηκε με νεφρική νόσο σταδίου πέντε. Δύο από τα αδέρφια του Garnet προσφέρθηκαν να δωρίσουν τα νεφρά τους, αλλά το νοσοκομείο αρνήθηκε καθώς ο Garnet δεν ειχε μπολιαστεί.

Η τρέχουσα πολιτική δημόσιας υγείας του Καναδά αρνείται τη μεταμόσχευση οργάνων σε όσους δεν έχουν λάβει τουλάχιστον δύο δόσεις του μπολιασματος.

Ως αποτέλεσμα, στις 22 Μαΐου 2023, ο 35χρονος Garnet πέθανε στον ύπνο του, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του.

Μετά το θάνατό του, Καναδοί που δεν ειναι προβατα συσπειρώνουν τους αλλους Καναδούς για να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί αρνούμενοι να δωρίσουν όργανα έως ότου οι μη τρυπημένοι έχουν ίση μεταχείριση.

Στις 24 Ιουλίου, ο πάστορας υπέρ της ελευθερίας Henry Hildebrand κάλεσε τους Καναδούς να αντεπιτεθούν στο σημερινό καναδικό ιατρικό σύστημα.«Είστε δωρητής οργάνων στον Καναδά;» ρώτησε. «Νομίζω ότι είναι καιρός να το θέσουμε σε αναμονή έως ότου η κυβέρνησή μας σταματήσει τις μοιραίες διακρίσεις σε βάρος των πολιτών της».

Ομοίως, την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην βουλευτής του Οντάριο, Ράντι Χίλιερ, καταδίκασε το καναδικό ιατρικό σύστημα, γράφοντας στο Twitter: «Βλέπεις μόνο την κορυφή του παγόβουνου πριν χτυπήσει η πραγματική τραγωδία. Οι κυβερνήσεις μας εμπλέκονται και έχουν εμπλακεί σε κοινωνικούς φόνους».

«Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αναγνώριση αυτών των γεγονότων και η ομιλία είναι πιο επικίνδυνη από το να γίνεις το επόμενο αναπόφευκτο θύμα», πρόσθεσε, ότι δηλαδή οι μάζες κανουν το κοροιδο για όλα αυτά που κάνουν μέχρι να έρθει στην δικη τους πορτα το κακό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications