Βελεστίνο – Εκκενώνεται το βόρειο τμήμα της Λαμίας – Καίγονται σπίτια

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στις νέες φωτιές που ξέσπασαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο Βελεστίνο και στο κέντρο της πόλης της Λαμίας.

Στην περιοχή του Βελεστίνου, λίγο νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα του 112 ώστε να εκκενωθούν οι περιοχές Διμήνι, Παλιούρι και η βιομηχανική περιοχή του Βόλου προς το κέντρο της πόλης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκκενωθεί και ο οικισμός Σέσκλο. Πηγές αναφέρουν πως έχουν καεί σπίτια.

Aγνοείται ένας 45χρονος βοσκός από την περιοχή του Αγίου Γεωργιου, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βλέποντας τις φλόγες μετέβη στα ζώα του για να μπορέσει να τα σώσει.

Την ίδια στιγμή, η ίδια πηγή αναφέρει πως σε καταγγελία προχώρησε πολίτης του Βόλου σε τηλεοπτικό κανάλι ότι η σύζυγός του εργάζεται σε εργοστάσιο της Β ΒΙΠΕ στο Βελεστίνο μαζί με περίπου 100 εργαζόμενους, οι οποίοι , όπως ανέφερε, είναι εγκλωβισμένοι, καθώς η τροχαία τους απαγορεύει να κινηθούν προς Βόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φλόγες ξεπήδησαν σε έκταση δίπλα στο γήπεδο και πήραν διαστάσεις. Πηγές αναφέρουν ότι έχει καεί αποθήκη στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Μπιζανίου ενώ οι άνεμοι σπρώχνουν την φωτιά στις αυλές των σπιτιών.

Στις 5 στάλθηκε μήνυμα στους πολίτες που μένουν στην συνοικία του Αφανού, στα βόρεια της πόλης, να εκκενώσουν προς το κέντρο και τα νότια. Την ίδια στιγμή μέλη της Πολιτικής Προστασίας πήγαν σε κάθε σπίτι ξεχωριστά για να διαπιστώσουν ότι οι ένοικοι είχαν φύγει.

Στο μεταξύ μπορει και πριν καν στειλουν αυτα τα μηνυματα οπου υπαρχει φωτια όλως τυχαίως ειναι εκει άμεσως η ΕΡΤ των συμμορητών που μονο το σφυροδεραπονο λειπει απο εκει, για να μεταδιδουν το θεαμα στα σατανο-αφεντικα τους?, θα πηγαν και πιο γρηγορα και απο το LamiaReport που ειναι απο εκει! λες και ξερουν απο πριν που θα πιασει φώτια ενα πραγμά μέχρι στο αεροπλανο που επεσε επανω στα βουνα εκει ηταν , εκτος οτι τα βιντεο τα βαζουν μεσω glomex και οχι στο youtube για να τα αναπαραγουν μονο δικες εγκυρες πηγες μαζικης σατανικης υπνωσης των μαζων που ακομα τους παταει like (η αλλη λεει η πληροφορια με ενδιαφερει οχι απο ποιους ειναι οκ τρεχα και στον σατανα να ενημερωθεις ηλιθια που δεν καταλαβαινεις οτι ετσι τους υποστηριζεις ), αλλα αυτα δεν κανουν εντυπωση στο ποπολο ουτε το γεγονος οτι η Πυροσβεστική εχει καταντησει να λεει απλα στο ποπολο να φυγει αντι να σβήνει την φωτία ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications