Δήμαρχος  Κέρκυρας: «Αυτό δείχνει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού»

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης, καταγγέλλει σχέδιο εμπρησμού του νησιού.

«Και ενδείξεις έχω και αποδείξεις έχω. Επτά εστίες ταυτόχρονα σε απόσταση 15-20 χιλιομέτρων, που ξέσπασαν ταυτόχρονα, χωρίς κανείς να βάλει φωτιά ούτε κάποιος βοσκός έβαλε φωτιά ούτε τίποτα. Αυτό δείχνει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού», τόνισε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας επεσήμανε πως στόχος των εμπρηστών είναι προφανώς το παραλιακό μέτωπο της περιοχής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι συμβαίνει και σε άλλες περιοχές, όπου μαίνονται οι πυρκαγιές, όπως η Ρόδος, ενώ ως προς τα κίνητρα των εμπρηστών υπογράμμισε: «Πρώτος λόγος παραμένει η οικοπεδοποίηση προφανώς».

Υπενθυμίζεται πως χθες, οι εκκενώσεις στο χωριό Λούτσες ξεκίνησαν πριν καν σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα από το 112. Οι πύρινες γλώσσες έφτασαν στα πρώτα σπίτια του χωριού με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να δίνουν πραγματική μάχη, ενώ η Αστυνομία προσπαθούσε να προωθήσει τους πολίτες σε δύο ξενοδοχεία και μία αίθουσα στο Δημαρχείο.

Τα κίνητρα των εμπρηστών: «Πρώτος λόγος παραμένει η οικοπεδοποίηση προφανώς» αυτο νομιζεί ο Δήμαρχος οταν αρεσει στους ελληνοφωνους να καταστρευουν τα πάντα ακόμα και την λογική? γιατί δεν μπαίνει σε άναρχο-σελίδες που καθοδηγούν τα άναρχο-μιασματα τους να δει τι βάζουν εκεί και σχετικά με την φωτιές αντί να διαβάζει έγκυρες πήγες τους τύπου Πρώτο θέμα και νεοέλληνες τυπου pentostalagma? εμείς πως βρήκαμε τι βαζουν σε μια ιντερνετικη συμμορία ακολουθώντας άπλα τα άναρχο-μιασματα τους που έγραφαν παντού για ναζι φασίστες και με δεδομένο οτι ο δείκτης νοημοσύνης ειναι επίπεδου ζουλου μας οδήγησαν στα αφεντικά τους και το 2016 ειχαν βαλει εικόνες σε μορφή καρτούν που έδειχναν έναν ελληνόφωνο να περπατάει στο δρόμο και να ακούει βοηθεια βοηθεια! γυρίζει και βλέπει μια σε ενα παράθυρο σε ενα σπίτι που είχε πάρει φωτιά τοτε ο ελληνόφωνος συνεχίζει το περπάτημα γελώντας σατανικά και έτριβε τα χεριά του , αυτο το ειχαν βαλει οι ιδιοι οι ελληνόφωνοι στην ίδια ιντερτικη συμμορία τους που εκαναν προσβολή νεκρών της Χ.Α που προφανώς σκότωσαν οι ιδιοι το 2016 , ειπε τίποτα κανένας ουγκανος Νεοέλληνας που διαβάζει έγκυρες πήγες τους και μετα ερχεται εδω και γραφει για ηλίθιους επειδή του χαλάμε το Matrix ? και δεν λέμε το όνομα της συγκεκριμενης συμμορίας τους γιατι θα πανε τα τα σβήσουν ολα ενώ ετσι δεν θυμούνται καν τι που εχουν βαλει και που αφου εχουν δεκάδες ιντρνετικες συμμορίες που καθοδηγούν τα αναρχο-μιασματα τους σαν σκυλους, ναι αυτα που τα εχετε και φιλους οι νεοελληνες παρα το γεγονος οτι ακομα και η συμπεριφορα τους ειναι αφυσικη και μοιαζουν σαν δαιμονιμενοι! σε μια αλλη στο facebook ειχαν βαλει τον Μπαφομετ με τιτλο "αυτη ειναι η εποχη της αμαρτιας " το 2017, αυτα δεν τα βλεπουν οι ορδες που και στην εποχη του ιντερνετ που τους βλεπεις τουβλα εμειναν .Το εχουν το ιντερνετ για να διαβαζουν εγκυρες πηγες τους και νεοέλληνες ομοιους τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications