Κικίλιας: «Τεράστιος ο κίνδυνος πυρκαγιάς από αμέλεια»   τον  ψήφισε κανένας αυτόν?

Ορδές διαβαζουν αυτά σε έγκυρες πήγες τους και δεν τους κανει τίποτα εντύπωση ολα ειναι φυσιολογικά πατάνε και like κιόλας :

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας για τον επερχόμενο καύσωνα «Κλέων» και τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.

Όπως τόνισε μιλώντας στο ACTION 2, χθες πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ευρεία διυπουργική σύσκεψη για τον συντονισμό των συναρμόδιων υπουργείων και των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων, των ανθρώπων μεγάλης ηλικίας και των βρεφών, των εργαζόμενων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των επισκεπτών στους αρχαιολογικούς χώρους κ.λπ.

Και εδώ το ακρως υπουλο και γελοιο :

«Δεν μιλάμε, πλέον, για κλιματική αλλαγή, αλλά για κλιματική κρίση. Όταν βλέπετε ότι στον Καναδά έχουμε 700 πυρκαγιές και 155.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, την Καλιφόρνια να βιώνει τις περισσότερες και πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της Πολιτείας, τις ακραίες θερμοκρασίες σε Ισπανία και Πορτογαλία, και την αλλαγή του κλίματος στη Βόρεια Ευρώπη, αντιλαμβάνεστε ότι πλέον έχουν όλα αλλάξει και τα στοιχεία της φύσης είναι πολλές φορές ανώτερα από τι ανθρώπινες δυνάμεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κικίλιας.

Κλιματική κρίση (!) υπουργός Κλιματικής Κρίσης? καλα αυτός ειδικός στα μπόλια χωρις να ειναι γιατρός δεν ηταν πριν λίγο καιρό? πότε έγινε ειδικός και σε τετοια θέματα? άλλο που και στις δυο περιπτώσεις παπαγαλίζει ακριβώς τα ίδια με τον σατανά

Στο μέταξυ οι φωτιες που λεει ειναι ολες απο τα αφέντικα του Καναδάς:Τα μασονικά ΜΜΕ κατηγορούν την κλιματική αλλαγή για τις φωτιές παρά την σύλληψη αρκετών εμπρηστών!, αλλα ο συμμορητης που κυκλοφορει ελευθερός το ξερει αυτό γιαυτο λεει «Τεράστιος ο κίνδυνος πυρκαγιάς από αμέλεια» το ξερει απο πριν πως αν πιασει φωτια καπου θα ειναι απο αμέλεια οχι απο κανεναν δικο τους σιχαμά.

Αν οι μαζες σταματουσαν να εμπαιναν σε εγκυρες πηγες τους θα σταματουσαν αυτες τις υπουλες μοχθηροτητες περι Κλιματικής Κρίσης και πως αυτη βαζει τις φωτιες ποια ειναι αυτη η Κλιματική Κρίση? οσο βλεπουν πως οι μαζες τρώνε σανο και πασχουν απο έλλειψη λογικής θα κάνουν ολο και χειρότερα και θα λένε ολο και χειρότερες ηλιθιότητες παίζοντας με τις λέξεις κλασικη τακτικη του κακου,και οπως φαινεται οι μαζες οχι μονο δεν εβαλαν μυαλο μετα την ψευδο-πανουκλα αλλα εγιναν και χειρωτερες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications