Έκρηξη έξω από την εγκληματική οργάνωση  της Τεκτονικής Στοάς τρέχουν να σώσουν τα αφεντικά τους όλοι

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή της οδού Αχαρνών με την οδό Σουρμελή, κοντά στην πλατεία Βάθη, με την αναστάτωση να είναι μεγάλη καθώς ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος από έκρηξη.

Στις 6:30 το πρωί έγινε απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της Τεκτονικής Στοάς με ορδές μελή (χρησιμα goim στην γλώσσα τους) και λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο μετέβη ομάδα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών μηχανισμών και ακολούθησε έκρηξη, χαμηλής ισχύος, που προκάλεσε μαύρισμα στον τοίχο και μικρές υλικές ζημιές.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την οδό Αχαρνών και στα δύο ρεύματα από τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη. Η οδός Αχαρνών είναι κλειστή στην περιοχή όπου έγινε η έκρηξη, καθώς έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η πρώτη έκρηξη το μόνο που προκάλεσε στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών ήταν μαύρισμα στο εξωτερικό τοίχο και μικρές υλικές ζημιές. Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τμήμα της οδού Αχαρνών, από την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη, είναι κλειστό και στα δυο ρεύματα. Κλειστά είναι και τμήματα των οδών Σουρμελή, Μάγερ και Αβέρωφ.

Και εδω ειναι ενα ερωτημα που προφανως δεν εχει σκεφτει κανενας ουτε αυτο το τοσο απλό : πως γινεται να υπαρχει κανονική εγκληματική οργανωσή στην δημοκρατια τους με χιλιαδες συνομωσιες με εγκληματικη δραση και με κτηρια και ολοι να κανουν σαν μην τρεχει τιποτά με πρωτη και καλυτερη την αστυνομια? στο μεταξυ ορδες λενε την μασονικη φραση θεωριες συνομωσιας ενω αυτο ακριβως κανουν σε αυτη την ιουδαικη εγκληματικη συμμορια συνομωσιες και οχι θεωριες!

Με βαση τους νομους τους ειναι εγκληματικη συμμορια :(187 ΠΚ) Όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση οργάνωση τριών ή περισσότερων προσώπων, που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή. Αυτός που διευθύνει μία τέτοια οργάνωση τιμωρείται με κάθειρξη (5-15 έτη) Όποιος, εκτός από την ανωτέρω περίπτωση, οργανώνεται με άλλον ή άλλους για να διαπράξουν κακούργημα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών. (Συμμορία) αυτα λενε ποτε ειδατε εναν συμμορητη απο δαυτους να συληφθει ως μελος εγκληματικης οργανωσης ενω βγαινουν και δημοσια ?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications