Καναδάς:Τα μασονικά ΜΜΕ κατηγορούν την κλιματική αλλαγή για τις φωτιές παρά τους  εμπρηστές

Παρά τη σύλληψη αρκετών εμπρηστών, τα κύρια μέσα ενημέρωσης στον Καναδά οπως κανουν και στο Ελλαδισταν , φαίνονται αποφασισμένα να αποδώσουν τις πρόσφατες πυρκαγιές της χώρας στην «κλιματική αλλαγή» αρα οι εμπρηστές ειναι δικοι τους συμμορητες και πρεπει να τους εκτέλεσουν για παραδειγματισμο .

Καθώς οι πυρκαγιές εξακολουθούν να εξαπλώνονται στον δυτικό, και τώρα στον κεντρικό και ανατολικό Καναδά, καίγοντας δάση και σπίτια, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να υπονοούν ότι η κλιματική αλλαγή είναι ο κύριος ένοχος, παρά τον αυξανόμενο αριθμό αναφορών και εμπρηστές έχουν συλληφθεί έναρξη δεκάδων εστιων φωτιας.

«Πολλοί εμπρηστές συνελήφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορες επαρχίες για άναμμα δασικών πυρκαγιών», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Καναδικού Κόμματος, Μαξίμ Μπερνιέ. «Αλλά το ψέμα επαναλήφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η αιτία».

Η σοβαρή φύση των δασικών πυρκαγιών έχει αφήσει τους Καναδούς να αναρωτιούνται γιατί εξαπλώθηκαν τόσο γρήγορα, ειδικά επειδή πολλές από τις πληγείσες περιοχές δεν επηρεάζονται συνήθως από πυρκαγιές αυτού του βαθμού ή αυτή την εποχή του χρόνου.

Τους τελευταίους μήνες, η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία (RCMP) συνέλαβε αρκετούς εμπρηστές που έχουν κατηγορηθεί ότι άναψαν φωτιές σε διάφορες επαρχίες, όπως η Νέα Σκωτία, η Γιούκον, η Βρετανική Κολομβία και η Αλμπέρτα. Το κίνητρο πίσω από το άναμμα της φωτιάς είναι ασαφές.

Ένας αριστερο-συμμορητης της εκλεκτης φυλης του σατανα, ο Τζον Κουκ συνελήφθη και κατηγορήθηκε για 10 εμπρησμούς μετά την έναρξη μιας σειράς πυρκαγιών μέσα και γύρω από το Cold Lake, ένα χωριό κοντά στο Έντμοντον.

Εκτός από την καταστροφή οχημάτων και κατασκευών, ο Κουκ κατηγορήθηκε για το κάψιμο της Εκκλησίας του Χριστού στο Cherry Grove της Αλμπέρτα.

Ένας αλλος από το Βανκούβερ που κατηγορήθηκε για εμπρησμό αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή της δίκης του στις 9 Οκτωβρίου, με συμμορητη δικαστη να λεει ότι δεν αποτελεί κίνδυνο να ανάψεις περισσότερες φωτιές.

Διάγραμμα από την Εθνική βάση δεδομένων πυρκαγιών του Καναδά που δείχνει την άνοδο των πυρκαγιών στον Καναδά από το 1980 έως το 2021, ακριβώς ιδια ιστορια γινεται και στην Ελλάδα απο τοτε που αμολωσαν τα μιασματα απο ξερονήσια

Παρά τις πολυάριθμες συλλήψεις, τα κύρια μασονικα μέσα πλυσης εγκεφαλου των κοπαδιων που τις διαβάζουν ενω βγαζουν ματι σε ποιους ανηκουν, συνεχίζουν να δημοσιεύουν άρθρα που αποδίδουν τις πυρκαγιές στην κλιματική αλλαγή.

«Οι πυρκαγιές του Καναδά είναι η πιο πρόσφατη δαπανηρή καιρική καταστροφή», τίτλος του CBC.«Η κλιματική αλλαγή αυξάνει τους κινδύνους πυρκαγιών της χώρας, λένε οι ειδικοί», επιβεβαίωσε η Global News.

Συγκεκριμένα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που αποδίδουν την αύξηση των πυρκαγιών στην κλιματική αλλαγή έχουν λάβει χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση του Τζάστιν Τριντό που παριστανει τον πρωθυπουργο, η οποία πιέζει ενεργά για αυξημένες απαγορεύσεις στη χρήση φυσικών πόρων στον Καναδά για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Σχετικά με αυτο, ο συνταξιούχος Καναδός συνταγματάρχης Ντέιβιντ Ρέντμαν κατέθεσε πρόσφατα ότι τα κληροδοτημένα μέσα ενημέρωσης είναι «υπουργεία προπαγάνδας» και αρκετοί πρώην υπάλληλοι των μεγάλων ΜΜΕ κάνουν επίσης παρόμοια σχόλια για τους πρώην εργοδότες τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications