Βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο – 500 μέτρα από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτήριο 550 μέτρα μακριά από το σπίτι του αλλοδαπού που έχει συλληφθεί για την υπόθεση βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM..

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής και ο οποίος ως συνηθως θα ειναι παράνομα στην Ελλάδα όπως οι υπόλοιποι τέσσερις αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του, ενώ στο σπίτι που διέμενε ο 32χρονος, βρέθηκαν και ξανθές τρίχες.

Σε ένα από τα βίντεο των καμερών εμφανίζεται να αγοράζει κουτάκια μπύρας, να βγαίνει από το μίνι μάρκετ να κάθεται σε ένα πεζούλι και να πίνει.

Την ίδια ώρα με την 27χρονη στο μαγαζί είναι και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Αναστάζια.

Όπως φαίνεται και στο υλικό, ο 32χρονος όταν την βλέπει, την πλησιάζει και αρχίζει να της μιλά, ενώ έρχονται και άλλοι αλλοδαποί.

Στο τέλος του βίντεο η 27χρονη φαίνεται να φεύγει μαζί με τον 32χρονο με τον οποίο ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι και φεύγουν με κατεύθυνση προς το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, στο οποίο επικεντρώνονται οι έρευνες.

Στο νησί της Κω μεταβαίνει ομάδα ιδιωτών ντετέκτιβ από την Πολωνία που κατ’ εντολή της οικογένειας θα κάνουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια δηλαδη θα κανουν την δουλεια των αστυνομικων που χαιδευουν τους λαθρο.

Η μαρτυρία γειτόνισσας
Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας του Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, ο 32χρονος, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος. Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η γυναίκα είδε τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι της, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του.

Την προσπέρασε χωρίς να της μιλήσει, αφού φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα της γυναίκας αυτής, η μαρτυρία της οποίας θα βοηθήσει την αστυνομία, προκειμένου να του εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει από το νησί. Ήταν η πρώτη φορά που η γειτόνισσα τον είχε δει σε τέτοια κατάσταση, όπως λέει.

Η αστυνομία έχει επισκεφθεί την εν λόγω κυρία, ώστε να καταθέσει ό,τι γνωρίζει, αλλά και για να δει υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, που φαίνεται ότι έχει καταγράψει τις κινήσεις του 32χρονου έξω από την οικία της.

Στο μεταξύ η Ελλάδα έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα πολωνικά ΜΜΕ καθώς η εξαφάνιση της 27χρονης η οποία ήρθε απλώς για να δουλέψει στην χώρα και η εμπλοκή αλλοδαπών σε αυτή έχουν προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, καιρος να χασουν τουρισμο οι νεοελληνες στα νησια που υποδοχονται ο λαθρο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications