Πλήρη μυστικότητα για μην βγουν επιφάνεια οι ελληνόφωνοι για την υπόθεση του ναυαγίου ζήτησε ο Ντογιάκος

Ωστε αυτή ειναι φατσα που καλυπτει την εγκληματικη δραση ελληνόφωνων ( παντα με έντονα μαύρα μάτια βγαίνει στις φώτο η άπλα έτυχε σε αυτήν?) και τον έβαλαν να κυνηγήσει τον Αντωνιάδη ? (αυτα τα παραμυθια τους για φασιστες και για ναζι τα εκοψε ο Αντωνιάδη η τα λέει ακόμα?να του πείτε να ανοίξει κανένα βιβλίο απο "φασίστες" για να μάθει αληθινή ιστορία και απο αυτούς εφόσον μιλάει για αυτούς, οπως την σφαγή στο Δάσος Κατυν και τι τερατώδες ψέματα λένε επι 80 χρόνια και οχι τα τελευταία 2 χρονια με την ψευδό-πανούκλα τους οπως νομίζει, ώστε να ξέρει και τι ειναι αυτοι που τον κυνηγούν τώρα διότι αλλιως θα ειναι για παντα σαν τα φιλαράκια του τους Νεοέλληνες βλεπε Χίος, και να του πειτε πως εμείς απο το 2016 είχαμε δει τι λερά ειναι της απο εδω πλευράς που το παίζουν πατριώτες και δεν περιμενα καμια ψευδο-πανδημια για να τους δουμε )...

Καμια έστω σέλιδα ελληνόφωνων πχ για προωθηση σατανισμου πότε θα κυνηγήσει ο "εισαγγελέας"? αν δεν ξερει καμια να του στειλουμε δυο οχι μια , και να μας εξηγησει γιατί κομμουνιστο-μασονικη σελιδα facebook δεν διώκεται για δημοσια υποκίνηση μίσους (στο λευκο γενος) και βιας με μασονικες λεξεις του τυπου φασιστες κτλ, οπως και δεκαδες εγκυρες πηγες τους για διασπορα ψευδων ειδησεων κτλ κτλ .

Πλήρη μυστικότητα στις έρευνες για την υπόθεση του ναυαγίου νοτιοδυτικά της Πύλου ζήτησε ο φερόμενος ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος από τις εισαγγελικές αρχές της Καλαμάτας.

Κοινοποίησε παλαιότερη εγκύκλιο, του έτους 2015, στην οποία σημειώνεται ότι είναι μυστική η οποιαδήποτε ποινική έρευνα και κανείς δεν δικαιούται να λάβει γνώση της ποινική δικογραφίας, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Αναλυτικότερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διαβίβασε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Καλαμάτας, στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας και στον λιμενάρχη του Λιμεναρχείου Καλαμάτας, παλαιότερη εγκύκλιό του (1/2015), με την τότε ιδιότητα του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, σχετικά με τον τρόπο διενέργειας των ανακρίσεων και την μυστικότητα αυτών.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του έτους 2015, «μετά την έναρξη, είτε αυτεπαγγέλτως είτε κατόπιν σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, του ανακριτικού έργου και μέχρι πέρατος αυτού, ουδείς τρίτος, με οποιαδήποτε ιδιότητα, με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο, δικαιούται να λάβει γνώση των στοιχείων της ποινικής δικογραφίας, είτε άμεσα είτε έμμεσα, πολύ δε περισσότερο με οποιονδήποτε τρόπο, να παρεμβαίνει στους εκτελούντες αυτό ανακριτικούς υπαλλήλους με εντολές, υποδείξεις, παροτρύνσεις, αιτήματα, κλπ, δεδομένου ότι η εποπτεία της ανάκρισης έχει ανατεθεί από το νομοθέτη, στο σύνολό της, αποκλειστικά και μάλιστα πανηγυρικά, στον εποπτεύοντα την υπηρεσία σας εισαγγελικό λειτουργό».

Που θα ειναι δικος τους συμμορητής για να καλυψει και τους ελληνοφωνους συμμορητες εκτος της Ιταλιας που δινουν χιλιαδες ευρω για να ερχονται ορδες λαθρο σε ολη την Ευρωπή ξέχασε να πει, ποτε ειπαμε έχει γινει ελεγχος πως δεν ανηκει σε εγκληματικη μασονικη-σατανικη συμμορια ο συγκεκριμενος "εισαγγελέας" που καλυπτει την εγκληματική με βαση τους νομους τους δραση ελληνοφωνων και στο ιντερνετ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications