Ο στρατός των ΗΠΑ φόρτωσε όπλα σε UFO, λέει πρώην πεζοναύτης

Ο αριθμός των αμερικανικών στρατιωτικών που αναφέρουν θεάσεις UFO και συνδέσεις εξωγήινων με τις αρχές των ΗΠΑ αυξάνεται. Φωτο ο 20χρονος Michael Herrera ενώ υπηρετούσε σε διμοιρία Πεζοναυτών των ΗΠΑ

Ο Michael Herrera , 33 ετών , ο οποίος υπηρέτησε τέσσερα χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, μίλησε για όσα είδε προσωπικά στην Ινδονησία, όπου εστάλησαν Αμερικανοί στρατιώτες σε μια ανθρωπιστική αποστολή. Αυτό συνέβη τον Οκτώβριο του 2009, μετά από σεισμό που έπληξε τη Σουμάτρα. Άλλοι πέντε από το 2ο τάγμα πεζοναυτών, προειδοποιήθηκαν να μην πουν σε κανέναν αυτό που είδαν. Και τους απείλησαν με φυλακή αν μιλήσουν .

Εκείνη την ημέρα, άνδρες του πεζικού συνόδευαν ανθρωπιστική βοήθεια σε μια περιοχή κοντά στην πόλη Padang, αλλά σύντομα συνάντησαν ένα παράξενο αντικείμενο που αιωρούνταν χαμηλά πάνω από το έδαφος. Το αντικείμενο περιστράφηκε γύρω από τον άξονά του.

"Άλλαξε χρώμα από ένα πολύ ανοιχτό γκρι ματ σε ένα πολύ σκούρο ματ μαύρο. Το αντικείμενο ήταν τεράστιο, στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Η συσκευή περιστρεφόταν δεξιόστροφα, αλλάζοντας χρώμα. Είχε ένα βουητό. Είχε οκταγωνικό σχήμα με μαύρη πυραμίδα στην κορυφή. Και κάτι σκέπασε όλο το σκάφος». Καθώς το πεζικό άρχισε να πλησιάζει το UFO, οκτώ άνδρες πήδηξαν ξαφνικά από το πουθενά, ντυμένοι με σκούρο στρατιωτικό καμουφλάζ, αλεξίσφαιρα γιλέκα και οπλισμένοι με τουφέκια M4 με συσκευές νυχτερινής όρασης υψηλής ποιότητας.

Αμέσως τους περικύκλωσαν αφαίρεσαν τα όπλα τους και τα πυρομαχικά και στη συνέχεια οδήγησαν φορτηγά Ford F350 στο UFO και άρχισαν να ξεφορτώνουν κουτιά όπλων από αυτά, διπλώνοντάς τα προσεκτικά στην πλατφόρμα κάτω από το UFO.

"Μας έστρεψαν τα όπλα τους. Τους ακούσαμε ξεκάθαρα να βγάζουν τις λαβές ασφαλείας από τα τουφέκια τους "

Τότε άρχισαν να ρωτούν : "Ποιοι στο διάολο είστε παιδιά; Τι κάνετε εδώ;" φώναξαν, δύο από αυτούς είχαν ξεχωριστές αμερικανικές προφορές. Τότε τους είπαν ότι δεν έπρεπε να είναι σε αυτό το μέρος και ότι μπορούσαν να τους σκοτώσουν.

Ο Michael Herrera ενώ υπηρετούσε στο Σώμα Πεζοναυτών

«Όταν τα δύο τελευταία φορτηγά ολοκλήρωσαν την εκφόρτωση και έφυγαν, το κάτω μέρος της πλατφόρμας υψώθηκε περίπου 3 μέτρα πάνω από το έδαφος και το UFO κατέβηκε προς το μέρος του σε ένα ενιαίο σύνολο . Φώτα άναψαν στις γωνίες του , να αναβοσβήνουν μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο. Στη συνέχεια, το αντικείμενο σηκώθηκε από το έδαφος, υψώθηκε ελαφρώς πάνω από τα δέντρα και στη συνέχεια πέταξε αμέσως μακριά προς τον ωκεανό με ταχύτητα περίπου 4000 μιλίων την ώρα. "Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι γινόταν μπροστά στα μάτια μας. Δεν έβγαζε ήχο και δεν υπήρχε ήχος μηχανής , τίποτα δεν ενοχλούσε τα δέντρα. Βλέπαμε τις καρύδες στα δέντρα και καμία από αυτές δεν ταλαντευόταν. "

Τότε οι οκτώ στρατιώτες επέστρεψαν ξαφνικά τα όπλα τους ξανα στους πεζοναύτες και τους οδήγησαν πίσω στο λόφο, λέγοντας ακόμα στην πορεία ότι θα μπορούσαν εύκολα να τους σκοτώσουν. «Μόλις περάσαμε το λόφο, μας είπαν να φύγουμε από εδώ και να μην κοιτάξουμε πίσω», λέει ο Herrera.

Λίγες μέρες αργότερα, τηλέφωνα και κάμερες με μπαταρίες και από τους έξι εξαφανίστηκαν ξαφνικά από τα κλειδωμένα ντουλάπια τους. Σαν να ήθελε κάποιος να βεβαιωθεί ότι θα πάρουν μαζί τους κανένα στοιχείο

Σύμφωνα με τον Herrera, έμεινε σιωπηλός για αυτό το περιστατικό για 14 χρόνια, αλλά το 2017 σε ένα συνέδριο UFO συνάντησε τον γιατρό Steven Greer , ο οποίος τον έπεισε να πει στον κόσμο αυτό που είδε. Και έδωσε ένορκη μαρτυρία στην ομάδα έρευνας για τα UFO της κυβέρνησης, στο Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών (AARO) και σε μια επιτροπή της Γερουσίας, σχεδιάζει επίσης να πει την ιστορία του σε μια συνέντευξη Τύπου στο National Press Club στην Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, μαζί με άλλους τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες UFO.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications