Ο Πακιστανός έλεγε ψέματα (τι πρωτότυπο ) Βρέθηκαν ίχνη πάλης σε έναν από τους 5 αλλοδαπούς

Εμπλοκή και του Πακιστανού αδελφου των αναρχο-antifa (ίδιας ράτσας ειναι εξάλλου) συγκάτοικου του κυρίου υπόπτου από το Μπαγκλαντές, τεκμηρίωσαν οι έρευνες στην Κω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σπίτι όπου διέμεναν και οι δύο ύποπτοι πλέον, βρέθηκε DNA της άτυχης κοπέλας, παρά το γεγονός ότι ο Πακιστανός είχε δηλώσει πως η Αναστάζια ουδέποτέ είχε εισέλθει στην συγκεκριμένη οικεία.

Ο Πακιστανός συγκάτοικος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία που θα νομιζε οτι θα ειναι Ελληνες οι λαθρο (εξαλλου πολλοι νεολληνες ειναι μιγαδες της μεσογειου και μοιαζουν με πακιστανους πάλι καλα που ειναι καθαρό το ελληνικό DNA οπως λενε κατι άθλια αριστερο-υποκείμενα που το παίζουν γενετιστές και ακολουθούν οι πατριώτες της φακής) αν ηταν καθαρό ρε μπετοστοκοι Νεοέλληνες που σας έχουμε βαρεθεί να λέτε τα μασονικά παραμυθία ως δεδομένα στα παντα, και να το παίζεται και απόγονοι αρχαίων και σούπερ πατριώτες επειδή δεν σας κόβει καθόλου και δεν βλεπετε οτι πολλοι νεολληνες ειναι ιδιας ρατσας και ψυχοσυνδεσης με αραβικες φυλες, μεταξύ άλλων για να μην το πάμε φυλετικά και περι ομαδες αιματος : δεν θα υπήρχαν ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές εις στο Ελλαδισταν πόσο δε μοχθηροί άρα δεν υπήρχε καν εγκληματικοτητα αλλα η αλήθεια σας τσούζει και της απο εδώ πλευράς, αυτοί είστε και τωρα το παίζεται θλιμμένοι ενώ ο μόνος λόγος που το κάνετε θέμα αυτο ειναι γιατι πουλάει οπως και τα κανάλια των ελληνόφωνων που κανουν προπαγάνδα υπέρ λαθρο ..

Το πλέον κακό σενάριο να θέλει τους δύο μοχθηρους λαθρο να εξαφάνισαν το πτώμα της κοπέλας αφου θα την βιασαν νομιζοντας οτι ηταν τουριστρια και δεν θα την ψαξει κανεις , καθώς ο υπήκοος Μπαγκλαντές δεν θα μπορούσε να το κάνει μόνος του καθώς διέθετε μόνο ένα δίκυκλο.

Τώρα πλέον υπαρχουν αποδείξεις αδιάσειστες, ότι η κοπέλα εισήλθε στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο ύποπτοι και μετά χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο Πακιστανός έλεγε ψέματα και πλέον θεωρείται κι αυτός, κύριος ύποπτος.

Σε οπτικό υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Κω έχει καταγραφεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος να τρέχει, δυο μέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης από το Μαρμάρι και το σπίτι του προς το Τιγκάκι. Μετά από λίγα λεπτά φαίνεται να επιστρέφει και πάλι προς το Μαρμάρι και το σπίτι του. Όλα αυτά γίνονται μέσα σε 11 λεπτά!

Αυτά κάνουν άναρχο-σελίδες με τα ρατσιστικό (με τα δικά τους ) good night white pride που υπάρχουν και στο facebook (οχι οι δικες τους δεν παραβιαζουν τους κανονισμους τους στο facebook οπως και τους νομους τους ), η φερόμενη δικαιοσύνη θα το βγάλει και "ρατσιστικό έγκλημα " ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications