Νεκρή εντοπίστηκε η Αναστάζια από εθελόντρια και οχι απο την αστυνομία  !!

Τη σορό της 27χρονης Πολωνής βρήκε στην περιοχή Αλυκές μία εθελόντρια, η οποία έπαιρνε μέρος στις έρευνες

Την σορό της εντόπισε το απόγευμα σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές μια εθελόντρια, η οποία λάμβανε μέρος στις έρευνες αναζήτησής της. Το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της άτυχης κοπέλας είναι κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχή και απέχει περίπου έναμισι χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που κρατουν και τον χαιδευουν στην αστυνομία που δεν την βρήκε καν και καλυπτει την εγκληματικη δραση των αναρχο-συμμορητων και στο ινετρνετ, καθολου απιθανο να υπάρχει και δόλος απο καποιον τοπικο συμμορητη-αστυνομικο που καλυπτει και υποστηριζει τους λαθρο οχι μονο που δεν ομολόγησαν οι λαθρο αλλα και γιατι δεν την βρήκαν, είχαν και drone και εκαναν βολτες ταχα οτι ψάχνουν και ανεβαζαν βιντεο αντι να ψαχνουν στα αληθεια .

Το πτώμα της Αναστάζια ήταν πρόχειρα κρυμμένο ανάμεσα σε άχυρα και καλαμιές και, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, βρέθηκε χωρίς καθόλου ρούχα.Δείγμα οτι την βιασαν και μέτα την σκοτωσαν τα κτηνή και δεν είδαμε σε καμια εγκυρη πηγη τους να γράφουν το μασονικο-γυναινοκτονια.

«Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν»
«Δεν έχω σταματήσει λεπτό να την αναζητώ», είχε δηλώσει ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής ξενοδοχοϋπαλλήλου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Κω, αδυνατώντας να κρύψει την απόγνωσή του. «Όλη την ώρα προσπαθώ να βρω κατι, όλη την ώρα. Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας σας παρακαλώ», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας πως «κάθε ώρα που περνά είναι πολύ σημαντική. Δεν ξέρουμε πού είναι, τι ήπιε, τι έφαγε. Δεν ξέρουμε τίποτα». «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν», καταλήγει ο ομοεθνής σύντροφος της.

Και ξάνα λέμε :Αυτά κάνουν άναρχο-σελίδες με το ρατσιστικό (με τα δικά τους ) good night white pride που υπάρχουν και στο facebook (οχι οι δικες τους δεν παραβιαζουν τους κανονισμους τους στο facebook οπως και τους νομους τους ), η φερόμενη δικαιοσύνη θα το βγάλει "ρατσιστικό έγκλημα " ? ή θα τον βαλουν φυλακη απλά μέχρι να ξεχαστει το θεμα και να τον αφησουν σε 3-4 μηνες? μέχρι να ξανα βρει λευκη γυναικα να βιασει και να σκοτωσει δεν θα το θυμαται κανενας αυτο, οπως δεν θυμαται κανανες την δολοφονια της Αρετής Ζαχαροπούλου (ιδιου γενους με την εικονιζομενη) με ρατσιστικα κινητρα το 2019 απο σατανιστες και την αστυνομια να τους καλυπτει λεγοντας ψεματα για αυτοκτονία , και επρεπε ο πατερας της να ψαξει και να βρει οτι ηταν δολοφονια απο σατανιστες που κυκλοφορουν ελευθεροι μέχρι σήμερα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications