Μια ηθοποιός αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της μέσω ευθανασίας μετα τις επιπτώσεις του μπολιάσματος

Η ηθοποιός Καταρίνα Πάβελεκ μετά από μια καταστροφική αντίδραση στο μπολιασμα .

Η Pavelek, με καταγωγή από τη Σλοβακία, είναι γνωστή για τη δουλειά της στα Fox Sports Live (2013), The Mindy Project (2012) και Marry Me (2014).

Πέθανε μετά από μια «υποβοηθούμενη αυτοκτονία» νωρίτερα αυτό το μήνα στο Liestal (Ελβετία).

Το μοντέλο και ηθοποιός υπέστη σοβαρά προβληματά λόγω του μπολιασματος που έλαβε πριν από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την Evie Magazine : Όπως οι περισσότεροι η Πάβελεκ εξαπατηθηκε και νομιζέ οτι το μπολι θα βελτίωνε το ανοσοποιητικό της σύστημα, αλλά αντ' αυτού έκανε το αντίθετο και υπέφερε πολύ , ανέφερε η εφημερίδα.

«H Πάβελεκ διαγνώστηκε με μια ανίατη χρόνια νευρολογική νόσο γνωστή ως μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα/σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (ME/CFS), μια μακροχρόνια ασθένεια με ευρύ φάσμα συμπτωμάτων που επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες.Μερικές φορές αυτή η ασθένεια μπορεί να περιορίσει τους ανθρώπους στο κρεβάτι τους.

Πριν πεθάνει, η Πάβελεκ ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη σπαρακτική της απόφαση να ζητήσει ευθανασία λόγω της σοβαρότητας της ασθένειάς της.Την 1η Ιουνίου του 2023, απευθύνθηκε δημόσια στους χιλιάδες followers στο Instagram.

«Γεια σας παιδιά, τις τελευταίες 10 ημέρες αρρώστησα ξανά σοβαρά και πηγα στο σπίτι χωρίς να μπορώ να κάνω πολλά», έγραψε .

«Το σώμα μου είναι πολύ αδύναμο για να καταπολεμήσω αυτήν την ασθένεια και δεν έχω πια τη δύναμη, έτσι πήρα την απόφαση να βάλω τέλος στη ζωή μου στον ελβετικό σύλλογο Pegasos.

«Διαγνώστηκα με μια ανίατη χρόνια νευρολογική ασθένεια», πρόσθεσε. «Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης που προκλήθηκε από το αναμνηστικό εμβόλιο, συν υποψία αναπνευστικού ALS», πρόσθεσε.

«Αυτή η ασθένεια με έκανε να μην μπορώ να εργαστώ, να κοινωνικοποιηθώ και να απολαύσω τη ζωή.

«Η αναπνοή γίνεται όλο και πιο δύσκολη και επώδυνη και η λειτουργία των πνευμόνων μου μειώνεται.

«Σας ευχαριστώ για όλη τη φιλία και την υποστήριξή σας την περασμένη χρονιά».

Η Πάβελεκ εξέφρασε την πεποίθησή ότι η αναμνηστική ένεση που είχε λάβει ήταν ο καταλύτης για την επιδείνωση της υγείας της και οχι αδικά ,και τριτη "σύμπτωση " μεσα σε λιγες μερες (κατι δικα μας αφου οι μαζες δεν εχουν ιδεα τι παιζεται και ποσο βαθεια ειναι η συνομωσια ενω γινεται μπροστα τους , μην ξανα λεμε τα ίδια οπως στα προηγουμενα post Έργα και Ημέραι μπολιασμάτων ) .

«Το ενισχυτικό εμβόλιο που έλαβα πριν από περισσότερο από ένα χρόνο κατέστρεψε εντελώς την υγεία, το σώμα και τη ζωή μου.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τελειώσω τα βάσανά μου από την απόφαση που πήρα», κατέληξε.

Αφου απετυχε να ξεχωριζει το κακο και θα διαβαζε εγκυρες πηγες συμμορητων παρα το γεγονος οτι ακομα και ο τροπος που μιλανε και γραφουν ειναι ακρως υπουλος και μοχθηρος .... Καλά έκανε που στέρησε απο τους συμμορίτες να την βλέπουν να βασανίζεται και να χαίρονται σας δαιμονες ....θα ξανα γεννηθει σε ενα καλυτερο κοσμο οταν θα κανουμε "εμεις" κουμαντο εις στην Γη που μας εκλεψαν μετα την εκκαθαριση του πλανητη απο μιαρα γενη και τους συμμαχους τους σε 300-400 χρονια που για αυτην που δεν ειναι πλεον εις στον υλικο κοσμο θα ειναι μερικες "γήινες" ώρες μονο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications