Και άλλος ξάπλα :Λιποθυμία δημοτικού συμβούλου  ενώ μιλούσε  στη Χίο (VID)

Μια ξαφνική αδιαθεσία (πρόβλημα στην άρθρωση, δυσφορία) κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στη Χίο, έκανε τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκο Σκούφαλο, να χάσει για λίγο τις αισθήσεις του την ώρα που μιλούσε. «Δεν αισθάνομαι καλά, δεν είμαι καλά», είπε εκείνη τη στιγμή.

Άμεσα έσπευσαν οι συνάδελφοί του με έναν εξ αυτών να είναι και γιατρός και αφού τον έβαλαν πάνω σε μια καρέκλα, τον πήγαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της Χίου!

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό επέστρεψε σπίτι του και το πρωί μίλησε και στην κομμουνιστο-ΕΡΤ για την περιπέτειά του φυσικα δεν ειπε λεξη γιατι εγινε αυτο ουτε αν ειναι μπολιασμενος ( οπως στην περιπτωση της Αφροδίτης Γραμμέλη που λεει μασονικες λεξεις του τυπου σ@ξιστικα σχολια ).

Όσο για το ΕΚΑΒ; Όταν κλήθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους, διαπιστώθηκε ότι το μοναδικό λειτουργικό ασθενοφόρο βάρδιας (σ.σ. όπως είπε ο Σκούφαλος οχήματα υπάρχουν, πληρώματα δεν υπάρχουν να τα λειτουργήσουν γι΄αυτό υπάρχει μόνο ένα ανά βάρδια) βρισκόταν 35 χιλιόμετρα μακριά, σε άλλο περιστατικό…

Σε αντίθεση με την 63χρονη στην Κω και τη 19χρονη έγκυο στη Νέα Μάκρη την γλωτωσε ο τυπος, τωρα πως γινεται η κομμουνιστο-ερτ οπως το πρωτο ψεμα στην περιπτωση των τρενων να εχουν προσβαση σε καμερες και συνομιλιες ειναι αλλο θέμα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications