Σεισμός στην Αταλάντη - Οι ετοιμασίες για τον κατακλυσμό της επιφάνειας προχωρούν γοργά

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, η δόνηση σημειώθηκε στα 13 χλμ νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 13,6χλμ (μονο τοσο βαθεια ειναι αυτες οι πλακες στην αληθινη θεωρια συνομωσιας τους περι τεκτονικων πλακων που λένε?). - Δήμαρχος Αταλάντης: «Έχουμε βγει έξω από τα σπίτια μας» - «Δεν συνδέεται με το ρήγμα της Αταλάντης» ανέφερε ο Λέκκας

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ έξω από την Αταλάντη, στην περιοχή της Λοκρίδας Φθιώτιδας, σημειώθηκε γύρω στις 3.30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Αθήνα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε 13 χλμ νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 13,6χλμ.

Της δόνησης αυτής, ακολούθησαν δύο μικροτερες μέσα σε διάστημα μικρότερο των 10 λεπτών. Ο πρώτος ήταν 2,5 Ρίχτερ στα 9 χλμ ΒΔ του Ορχομενού και ο δεύτερος 2,6 Ρίχτερ στα 5χλμ ΔΝΔ της Αταλάντης.

Δήμαρχος Αταλάντης: «Έχουμε βγει έξω από τα σπίτια μας»

Ο Δήμαρχος Αταλάντης, Αθανάσιος Ζακέντες μίλησε για την ισχυρή δόνηση που ταρακνούσε την περιοχή κι έγινε αισθητός και στην Αττική, λέγοντας: «Ήταν αισθητός σε όλη την περιοχή και συγκεκριμένα στο χωριό Έξαρχος. Έχουμε βγει όλοι έξω από τα σπίτια μας. Και εγώ αυτή την στιγμή που σας μιλάω είμαι έξω στο δρόμο, διότι υπάρχει ένας φόβος μετά το σεισμό. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές μέχρι τώρα. Ελπίζουμε να ήταν αυτός ο κυριος σεισμος να μην υπάρξει άλλος εξίσου δυνατός. Να γίνουν και οι μετασεισμικές ακολουθίες και να ηρεμήσουμε».

Για να μην λεμε τα ιδια: Οι «θεοί» θα ξανα καταστρέψουν την γενιά των ανθρώπων μολις σταματησουν να γεννιουνται αγαθοι ,επειδή ειναι διεφθαρμένη χωρίς λογική και επειδη υποστηριζει το κακο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications