Πέθανε ξαφνικά υποψήφιος βουλευτής  και λένε ότι πέθανε απο καρδιακή προσβολή  έτσι άπλα

Ξαφνικός θάνατος του Νικόλα Κοσμαδάκη που στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το «Ενώνω Συμμαχία Ελευθερίας».

Ο Πρόεδρος του εκλογικού συνδυασμού Νικόλαος Μαυραγάνης ήταν αυτός που έκανε γνωστή την απώλεια του Νικόλα Κοσμαδάκη, με ανάρτησή του στο facebook:

«Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις… !!! Ένας πραγματικός μαχητής, συναγωνιστής και Άνθρωπος με Καθαρή Ψυχή, ο Νίκος Κοσμαδάκης, υποψήφιος Βουλευτής του ΕΝΩΝΩ στο Νομό Ηρακλείου, έφυγε δυστυχώς από κοντά μας πολύ πρόωρα… Νικόλα υπήρξε Τιμή για εμένα, που Αγωνισθήκαμε παρέα σε έναν δύσκολο πραγματικά Αγώνα, που απέδειξες έμπρακτα, ότι διέθετες όλα τα εφόδια στην προσωπικότητά σου, ώστε να τον διεξαγάγεις με μέγιστη αφοσίωση, συγκέντρωση στο στόχο και αποφασιστικότητα ! Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις !!! Η Οικογένεια του ΕΝΩΝΩ κι εγώ προσωπικά απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αγαπημένου μας Νίκου Κοσμαδάκη. (Στην Φωτο σε μία από τις πολλές δράσεις του, αυτή τη φορά στη Στέγη Φιλοξενείας Ανηλίκων Ηρακλείου). Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου».

Και γραφουν: Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας έσβησε ξαφνικά έχοντας υποστεί "καρδιακή προσβολή".

Απο ποιους έγινε γνώστο οτι πεθανε απο "καρδιακή προσβολή"? πότε έγινε νεκροψια και που ειναι? ή μηπως εβγαλαν απο μονοι τους νεκροψια επειδη ηταν μπολιασμενος?

Λεπτομέρειες αυτα για τους πολλούς, όπως το γεγονός ότι αυτα τα γράφουν αυτές οι δυο σελίδες ελληνόφωνων που η μια ειναι η πρώτη σελιδα ελληνόφωνων στην Ελλάδα και ηταν στο wordpress μπορεί και πριν το 2010 :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications