Μονό στο κομμουνιστο-Ελλαδισταν :Εταιρία βγάζει ότι θέλει  και τα  «επίσημα» αποτελέσματα   δεν έχουν διασταυρωθεί

Τα στοιχεία δεν έχουν διασταυρωθεί με τα επίσημα στοιχεία των Πρωτοδικείων.Δηλαδη τι νοημα εχουν τα Πρωτοδικεια και η επισημη καταμετρηση των ψηφων , οταν ως επισημα ειναι μιας ιουδαικής εταιριας ονοματί Singular Logic?

Τι γράφουν εγκυρες πηγες τους: Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη το πρωί της Δευτέρας (22/5) ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, προκειμένου να επιδώσει τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Τασούλας είπε αρχικά ότι «βάσει συντάγματος είμαι επιφορτισμένος να σας ανακοινώσω την δύναμη των κομμάτων στη Βουλή, όπως αυτή προκύπτει από την ενημέρωση που μου έκανε προ ολίγου στο γραφείο μου η υπηρεσιακή υπουργός εσωτερικών κ. Σπανού.

Η ενημέρωση ήταν πλήρης. Οι εκλογές έγιναν κατά κοινή παραδοχή μέσα σε ένα κλίμα που εγγυήθηκε η πολιτεία την ελεύθερη και ανόθευτη διεξαγωγή των εκλογών -και κατά κοινή παραδοχή έτσι έγιναν οι εκλογές- με τη λήξη της τετραετίας και τα αποτελέσματα με συντριπτική ενσωμάτωση (99,7%) βρίσκονται εδώ και τυπικά θα σας τα παραδώσω για να δρομολογήσετε τις μετέπειτα εξελίξεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας. Μπλα μπλα μπλα

Λες και δεν τα ήξερε από πριν το μελος εγκληματικης οργανωσης που παριστανει την προεδρο της δημοκρατιας, αφου πριν άφησαν μονο δικά τους κόμματα και μερικών "ακίνδυνων" , ότι κάνουν και στο ίντερνετ δηλαδή που facebook Google θάβουν ανεξάρτητες πήγες και προωθούν δίκες και επίσης "ακίνδυνων" Νεοελλήνων που αναπαραγουν τα παραμυθία τους, ορδες απο δαυτους στο ιντερνεt , καλυτερα να διαβαζουν αυτους αυτοι που δεν διαβαζουν εγκυρες πηγες τους μυστες και σελιδες του λευκου γενους .

ΥΓ :άρση απορρήτου λογαριασμένων τηλεφώνων και υγειονομικές εξετάσεις οτι εχει φυσιολογικό εγκέφαλο πότε έγιναν σε αυτη την Κατερίνα Σακελλαροπούλου? μηπως ειναι και αυτη σαν τα άναρχο-ορκ που εχουν τάσεις και σατανισμού μεταξύ άλλων? εφόσον το παίζει πρόεδρος της δημοκρατίας και δεν κανει τίποτα που άναρχο-ορκ δημοσια στο ίντερνετ συκοφαντούν χλευάζουν και κανουν ακομα επιθέσεις σε κάθε τι που δεν βολεύει ιουδαϊκά συμφέροντα, για τι δημοκρατια μιλανε? έφτασαν στο σημείο να συκοφαντούν ακόμη και Γιατρούς που δεν έλεγαν τα παραμυθία τους και να βγάζουν fake ότι λένε χωρίς οι ιδιοι να ειναι καν γιατροί αλλα εσυ μην μιλας επειδη δεν εισαι γιατρος! και η φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τους καλύπτει ηδη απο το 2015 που εβαζαν δημοσιά στο facebook (που επίσης τους καλύπτει ενώ παραβιάσουν ολους τους κανονισμούς τους ) για επιθέσεις σε γραφεια της Χ.Α, να καταπατουν προσωπικα δεδομενα και να κανουν μπόουλινγκ και να συκοφαντουν προσωπα και καταστασεις .

Όλα τα άνωθεν γίνονται με συμμετοχή του όχλου εδω και 5-6 χρόνια αφού ακόμα και στο ίντερνετ βλεπεις να διαβαζουν αδίσταχτους άναρχο-συμμορίτες μελή αληθινών κομμουνιστο- εγκληματικών οργανώσεων ως "έγκυρους δημοσιογράφους" και οχι μονο αυτο αλλα επικροτούν την αδικία και το κακό, φαίνεται πως ούτε με την ψευδό-πανδημία έβαλαν μυαλό οι μάζες αφου οι έγκυρες πήγες που τους έλεγαν τερατώδες ψέματα και ψεύτικη ιστορία εδω και χρονια συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση τι και αν έλεγαν αυτονόητα ψέματα για την ψευδό-πανδημία και πήραν και χιλιαδες ευρώ επίσημα για αυτο, τι σημαινει αυτο? οτι το προβλημα ειναι η ιδια η μαζα! και βγαίνει ο καθένας που το παίζει φωστήρας και σούπερ πατριώτης όταν αναπαράγει τα παραμυθία τους ,και λεει θα σώσουμε τον λαό ! τον λαό τον ρώτησε ? οι 50 % ειναι και ιδιοι αδίσταχτοι σαν τους δυνάστες τους, το άλλο 4 % άπλα υπάρχουν απαθείς και οπού φυσάει ο άνεμος, και μονο 1% ειναι άνθρωποι και θύματα όλων το υπολοίπων

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications