Γιατρός που έλεγε κατα των μπολιασμάτων  πεθαίνει λίγες μέρες αφότου κατήγγειλε ότι δηλητηριάστηκε

Ο γιατρός Rashid Buttar πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σε ηλικία 57 ετών, σε συνέντευξή του ειπε ότι είχε δηλητηριαστεί 200 φορές με «το εμβόλιο».

Μιλώντας στο διαδικτυακό της κανάλι lauralynn.tv νωρίτερα αυτό το μήνα, είπε: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο για την υγεία πριν από λίγους μήνες. Με είχαν δηλητηριάσει με 200 φορές με το εμβολίο», είπε.

«Έχω πει δημόσια ότι θα πρέπει να με πυροβολήσουν στο κεφάλι με μόλυβδο, δηλαδή σφαίρα, γιατί δεν πρόκειται να κάνω ποτέ το εμβόλιο. Νομίζω λοιπόν ότι με δηλητηρίασαν για εκδίκηση και ήταν μετά από εκείνη τη συνέντευξη στο CNN».

Η συνέντευξη στο καθεστωτικο CNN στην οποία αναφέρεται ο γιατρός έλαβε χώρα το 2022, στην οποία ελεγε κατα της ψευδο-πανδημία τους και τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου ότι η "πανδημία" ήταν «σχεδιασμένη» και «πολιτικά υποκινούμενη» (τα αυτονοητά δήλαδη).

Όσον αφορά τα εμβόλια ειχε πει τότε: «Βλέπουμε χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν. Η παραλλαγή Delta είναι απο το εμβολίο. «Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της τεράστιας γενοκτονίας που βλέπω να συμβαίνει».

Η η αιτία του θανάτου του δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ούτε εγινε λόγος γιατι ηταν πρόσφατα στην εντατική,πέθανε στις 18 Μαΐου 2023.

Ο Buttar εγινε διάσημος γιατρός και δημόσια φωνή απέναντι στην ψευδο-πανδημια τους, και τα μέσα μαζικής υπνωσης τον συκοφαντουσαν με τα γνωστα Θεωρίες συνωμοσίας και παραπληροφόρηση μεταξύ άλλων υποτιμητικών ετικετών .

Με λίγα λογία θα ξεπαστρέψουν πολλούς γιατρούς που ελεγαν κατα των μπολιασματων ως εκδίκηση .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications