«Χορεύει» την Ελλάδα  η επερχόμενη φυλή : Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ και στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νότια του νομού Ηρακλείου.Ειδικότερα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα δυτικά της Μιαϊμούς Ηρακλείου.Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι 5 χιλιόμετρα.

Οι αφελείς κάτοικοι της επιφάνειας και των περιοχών όπως οι Μοίρες, το Τυμπάκι, αλλά και χωριά στα σύνορα με το νότιο Ρεθυμνο, βγήκαν από τα σπίτια τους, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα να έχει αναφερθεί οποιαδήποτε ζημιά ή οποιοδήποτε πρόβλημα.Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην πόλη του Ηρακλείου.Μετά τον Κορινθιακό Κόλπο, μέσα σε λιγότερο από 16 ώρες.

Προβληματισμός και ανησυχία για τη νότιο Στερεά Ελλάδα και την βόρειο Πελοπόννησο, αλλά και την Αθήνα από τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις που καταγράφονται στον Κορινθιακό Κόλπο.

Ειδικά η το τρίγωνο Λουτρακίου, Αλκυονίδων, Ξυλόκαστρου «χορεύει» τις τελευταίες 24 ώρες με τις καταγραφές του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και σχεδόν κάθε ώρα έχουμε και μία σεισμική δόνηση!

Ισχυρότερη αυτή των 3,8 Ρίχτερ σήμερα το πρωί στις 08:42, στη θαλάσσια περιοχή 6 χιλιόμετρα ανατολικά του Ξυλόκαστρου, αλλά αυτό δεν είναι το ζήτημα: Το ζήτημα είναι αν είναι προ-σεισμοί του, επερχόμενου μεγάλου σεισμού.

Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές. Προηγήθηκε ένας σεισμός 2,3 Ρίχτερ ακριβώς ένα λεπτό νωρίτερα και ακολούθησαν δύο μικρές δονήσεις, 1,8 και 2,1 Ρίχτερ το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Ευθύμη Λέκκα επισημαίνει ότι το φαινόμενο είναι «υπό παρακολούθηση» και όλοι ελπίζουν να εκτονώνονται τα ρήγματα της περιοχής και να μην αποτελούν την προδικασία για έναν πολύ μεγαλύτερο σεισμό.

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ο Κορινθιακός Κόλπος είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε προσεισμούς πριν από ισχυρούς σεισμούς.

-----

Ορδές "ειδικοί" μαζί με εκατομμύρια κοιμισμένους της επιφανείας ισχυρίζονται χωρις καμια απόδειξη πως οι σεισμοί προκαλούνται απο κατι πλάκες λενε που επιπλέουν πάνω σε καυτή λάβα, το γραφει η ιουδαικη βικιπαίδεια, και τα σχολεια αρα ειναι αληθεια, δεν μας είπαν ποιος κουνάει αυτές τις λεγόμενες πλάκες ούτε γιατι δεν λιώνουν , άλλο που οι ιδιοι λένε κατι που αναιρεί το αφήγημα τους , πως γίνονται σεισμοί ακόμη και σε βάθος πχ 5 χιλιοστόμετρα ? δηλαδή σε 5 χιλιόμετρα ειναι οι πλάκες που λένε? και αυτοι απο τις πλάκες ειναι? και όμως αυτη την ψευδό-θεωρία επειδή την λενε όλοι την πιστεύουν και όλοι, τα συνηθισμένα δηλαδή οπως σε τόσα αλλα θέματα, παντως στην ιστορια αυτα που έλεγαν οι πολλοι ηταν λάθος και οι λίγοι έλεγαν τα σωστά και ειχαν την γνώση αλλα και έφεραν και την τεχνολογία ...

Στην Ελλαδα εχουμε και ενα άλλο φαινόμενο που πάει κόντρα και στην λογική και σε αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι μύστες : έχουν δαιμονοποιήσει τον κάτω κόσμο του Άδη, αυτο άρχισε απο τους Χριστιανικούς κύκλους που φρόντισε να διακόψει οχι μονο την σύνδεση αλλα και διόδους προς τον κάτω κόσμο . Και αυτα ολα εχουν γίνει σημαία ακόμη και απο πατριώτες της φακής που λενε πως ειναι απόγονοι αρχαιων (!) . Από εδω και πέρα δεν εχει νόημα να εξηγείς, εξάλλου η γνώση ειναι μονο για τους μύστες, δεν χρειάζεται να ξερουν αυτα που ούτε να εκτιμήσουν ούτε καν να καταλάβουν μπορουν, εδω δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα οι πολλοι....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications