Elon Musk: O Soros μου θυμίζει σατανικούς χαρακτήρες κόμιξ – Σιχαίνεται και μισεί την ανθρωπότητα

Kατά της βιτρινας των κατα τοπους ιουδαιων Soros που αν τον ρωτησουν που πεφτει η Ελλαδα δεν θα ξερει καν, μιλησε ο ιδρυτής και CEO της Tesla, αλλά και ιδιοκτήτης του Twitter, Εlon Musk, αφότου το Soros Fund Management πούλησε το ποσοστό μετοχών που κατείχε στην αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.Έτσι, χωρίς καμία προφανή πρόκληση, έγραψε στο Twitter πως ο 92χρονος θυμίζει τον «κακό» του κόμικ X-men, Magneto.

Εμφανιζεται μεταξυ αλλων ως χρηματοδοτης ιουδαικο-κομμουνιστικων εγκληματικων οργανωσεων με ορδές αναρχο-goim με δεικτη νοημοσυνης ζώου αλλα με συμπεριφορα κατι αναμεσα σε σχισοφρενεις και δαιμονισμενους και ουδεις βλεπει την αφυσικη συμπεριφαρα τους παρα το γεγονος οτι εμφανιζονται στο ιντερνετ, ουτε έχουν γινει ανεξαρτητες υγειονομικές εξετάσεις ποτε για ευνοητους λογους, την τεευταια φορα που εγιναν τους μαζεψαν στα ξερονησια.

Είπε δε ότι ο Soros δέχεται επίθεση «για τις καλές του προθέσεις, διότι ορισμένοι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι κακές απλώς και μόνο επειδή διαφωνούν με τις πολιτικές πεποιθήσεις του».Ο Musk απάντησε ότι ο Soros θέλει «να διαβρώσει τον ιστό του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο Soros μισεί την ανθρωπότητα».

Ο Musk δεν απάντησε στην ερώτηση του Krassenstein σε ποια βάση στηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό. Επισημαίνεται πως ο Soros είναι πίσω από το Open Society Foundations, το οποίο χρηματοδοτεί εγκλημαματικες οργανώσεις ιουδαιων σε όλο τον κόσμο .

Αλλα απαντησε σε εναν ιουδαιο ονοματι Yair Rosenberg τι εγινε και εμφανιζονται ιουδαιοι στο twitter αφου συνηθως βαζουν τα αναρχο-ork τους ? ο Elon Musk διαγραψε ολα τα goim τους και τα ψευτικα προφιλ τους απο το twitter? ενώ στo facebook μεταξυ αλλων δίνουν ακόμη και εντολες να μην εχει απήχηση η σελιδα δηλαδή να μην βλέπουν τα post αφου τα τσεκαρουν απο πριν , και προωθούν δεκάδες δίκες τους που οι μάζες τις εχουν για ελληνικές ..

Δείτε προφιλ ενος Αμερικο-ιουδαιου πρώτη μούρη η μασονικη ταμπέλα nazi που παπαγαλίζουν ορδές που εμφανίζονται ακομα και ως πατριώτες για να συκοφαντούν πρόσωπα και καταστασεις και δεν εχουν καταλάβει 80 χρονια οχι μονο ότι δεν εχουν ιδεα γιατι μίλανε, αλλα και πως ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με μια νεα λέξη ταμπέλα των ιουδαίων "ψεκια " κατα τα αλλα θεωρουνται λογικα οντα :

Άλλα τι να περιμένει κανεις λογικός άνθρωπος όταν αυτές οι ορδες που πολλοι εξ αυτών δηλώνουν και απόγονοι αρχαιων μυστών (!) , μεταξύ άλλων νομιζουν πως η εγκληματική συμμορία τους τύπου άναρχο-ορκ στην Ουκρανία ειναι ιδιοι με τους Γερμανούς άσχετα που προσκυνούν ιουδαίους αφου ειναι goim του Γιαχβε, δεν ειναι καν ευρωπαϊκού γένους και φαινεται αυτο, και υποστηρίζουν ενα ιουδαϊκό κόμμα που ειχαν φτιάξει στην Γερμανία του 30 με ίδια σύμβολα με το κόμμα NSDAP - Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei , για να εξαπατήσουν τους τοτε Γερμανούς που δεν τσίμπησαν, οτι κανουν και σημερα δηλαδή που εμφανίζουν δικά τους κόμματα δηθεν πατριώτες ενώ λενε τα ίδια με αυτους στα παντα , για να καταλάβει κανεις άνθρωπος και οχι δίποδο με ανύπαρκτη λογική (οπως έλεγε και ο Πλάτων ) για τι ποιότητας Νεοέλληνες μιλάνε οχι μονο νομιζουν πως ο Αδόλφος ήσαν ιουδαίος, αλλα έφτασαν στο σημείο να λενε τα σοβιετικού τύπου μετρά των ελληνόφωνων για την ψευδό-πανδημία τους ως φασιστικά, αυτα βλέπουν οι "θεοί" και περιμένουν να έρθει η εποχη της εκκαθάρισης της Γης ,όσοι δεν γίνουν άνθρωποι με λογική μεχρι τότε θα πεθάνει και το πνεύμα τους διότι μεταξύ άλλων εχουν πάρει το μέρος του κακού οχι σε μια ζωή τους αλλα σε πολλές για αυτο εξαλλου δεν μπορουν να ξεχωρισουν ουτε τα goim του Γιαχβε που ζουν αναμεσα τους και εχουν γινει ενα με αυτα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications