Μια γυναίκα από το Σικάγο και ο γείτονάς της είδαν μια διάφανη φιγούρα ενός πλάσματος τύπου Predator

Το περίεργο φαινόμενο του εξαπλώνεται. Σε παραφυσικά φόρουμ μπορεί κανείς να συναντήσει όλο και περισσότερο ιστορίες σχετικά με την παρατήρηση διαφανών ανθρώπινων μορφών με την η προηγουμενη προσφατη ηταν στο Ιλινόις διπλα απο το Σικάγο.

Στο αγγλόφωνο πληθυσμό, αυτό το φαινόμενο ονομάζεται "Glimmer Man" και τέτοια ανθρωποειδή μοιάζουν να ειναι με ένα διάφανο καμουφλάζ σαν από την ταινία "Predator" (Η αληθινή ιστορία του Predator συνέβη στον πόλεμο του Βιετνάμ). Μπορούν να παρατηρηθούν μόνο λόγω των ελαφρώς ορατών περιγραμμάτων της φιγούρας ή όταν η φιγούρα αρχίζει να κινείται.

Μια γυναίκα που πρόσφατα έστειλε την ιστορία της στον ερευνητή Λον Στρίκλερ, ζει στο Σικάγο και ισχυρίζεται ότι ο γείτονάς της είδε επίσης το πλάσμα.

"Δεν είμαι καλή στο να λέω ιστορίες, αλλά θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Συνέβη στις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Εκείνη την ημέρα, ήμουν απασχολημένη βοηθώντας τον ηλικιωμένο πατέρα μου Μένει σε ένα πολυώροφο κτίριο στον 6ο όροφο.

Κάποια στιγμή το βράδυ αποφάσισα να βγω στο μπαλκόνι να καπνίσω ένα τσιγάρο. Στάθηκα εκεί και κοιτούσα το κενό, χωρίς να σκεφτώ ή να κάνω τίποτα. Άρχισα να κοιτάζω ένα πολύ μεγάλο δέντρο κάτω από το παράθυρο περίπου 6 μέτρα από το σπίτι. Παρατήρησα ότι ένα από τα κλαδιά σε αυτό το δέντρο ήταν πολύ σκυμμένο απο βαρος σαν κάτι να ηταν πανω του και μου φάνηκε ότι ήταν περίεργο.

Όταν άρχισα να σκέφτομαι αυτό προσπάθησα για αρκετή ώρα να καταλάβω τι βλέπω εκεί και μετά με κατέλαβε ένα τρομερό συναίσθημα. Το πιο δυνατό συναίσθημα φόβου και φρίκης. Σχεδόν κάθε μέρος του σώματός μου φαινόταν να μου ουρλιάζει να γυρίσω και να τρέξω μακριά, αλλά δεν ήξερα γιατί.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, το κρεμασμένο κλαδί που έβλεπα άρχισε να τρέμει, και παρά το γεγονός ότι τα εσωτερικά μου ένστικτα εξακολουθούσαν να ουρλιάζουν για να τρέξω, η περιέργεια με κυρίευσε και πήγα σε άλλο μέρος του μπαλκονιού για μια πιο προσεκτική ματιά..

Μετά το είδα . Στην αρχή είδα ένα μικρό λαμπερό σχήμα. Καθώς κοίταξα πιο κοντά, αυτή η λάμψη μετατράπηκε σε αυτό που μπορώ να περιγράψω μόνο ως μια διαφανή ανθρώπινη φιγούρα που έλαμπε σε ένα κιτρινωπό λευκό φως.

Σταμάτησα να κοιτάζω και γρήγορα απομακρύνθηκα από την άκρη του μπαλκονιού. Ξαφνικά κατάλαβα ότι αυτό που κοιτούσα έμοιαζε με κάτι βγαλμένο από την ταινία Predator, ένα αρπακτικό που χρησιμοποιεί καμουφλάζ.

Την ίδια στιγμή που συνειδητοποίησα αυτό που μόλις είχα δει, αυτό το «πράγμα» πήδηξε από το δέντρο στο έδαφος από κάτω. Προσγειώθηκε ακριβώς πίσω από έναν άνδρα που εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνούσε κάτω από ένα δέντρο. Ο άντρας γύρισε αμέσως, υποθέτοντας ότι κάποιος του είχε πετάξει κάτι.

Το μόνο πράγμα που παρατήρησα ήταν μια ρουφηξιά καπνού ή σκόνης που υψωνόταν από το έδαφος πίσω από αυτόν τον άνθρωπο. Περίμενα για λίγο, περιμένοντας να δω αυτό το πλάσμα να εμφανίζεται ξανά από τη σκόνη ή τον καπνό, αλλά εξαφανίστηκε εντελώς.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος γείτονας που έμενε λίγους ορόφους πιο κάτω παρατήρησε επίσης το ίδιο πράγμα με εμένα και αργότερα, όταν του μίλησα, μου περιέγραψε τις ίδιες λεπτομέρειες που είδα.

Τότε εκείνος κι εγώ αποφασίσαμε να βρούμε τον άντρα στο δρόμο που άκουσε το πλάσμα όταν κατέβηκε απο δεντρό. Τα καταφέραμε και μιλήσαμε μαζί του. Είπε ότι εκείνη τη στιγμή ένιωσε σαν ένα χτύπημα, αλλά δεν είδε τίποτα όταν γύρισε. Ανέφερε επίσης ότι τον τύλιξε ένα αίσθημα φόβου».

Τα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της γυναίκας και του γείτονά της έμειναν στην επιστολή και ο Λον Στρίκλερ κάλεσε και τους δύο και τους ρώτησε. Του είπαν ότι φοβόντουσαν αυτό το διάφανο πλάσμα και ήταν σίγουροι ότι ζούσε κάπου στην περιοχή τους.Η γυναίκα είπε ότι τώρα βιώνει ένα έντονο αίσθημα φόβου κάθε φορά που επισκέπτεται τον πατέρα της στο διαμέρισμά του. Είπε επίσης ότι το πατρικό της σπίτι είναι δίπλα στο Groveland Park.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications