Έλον Μασκ: «Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι πάμε για Γ΄ΠΠ»

H κατάσταση στην Ουκρανία δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορεί να οδηγήσει τη Ανθρωπότητα σε έναν πυρηνικό πόλεμο που θα σημάνει το τέλος της τουλάχιστον σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο χρονικό κύκλο και ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ δήλωσε ότι σύντομα θα ξεσπάσει ο Γ’ ΠΠ και οι άνθρωποι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει.

Ο Έλον Μασκ αμφιβάλλει για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τους κινδύνους του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου (και τα προβατα πριν τα σφαξουν μια χαρα νομιζουν οτι ειναι) .

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει σύντομα, δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ.

Αντιδρώντας σε μια ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, ο οποίος είπε ότι η ανθρωπότητα βαδίζει προς έναν «ευρύτερο πόλεμο» με τα «μάτια ορθάνοιχτα», ο συντηρητικός πολιτικός σχολιαστής Luke Rudkowski σημείωσε, «θα μπορούσαμε παρακαλώ να αποφύγουμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο». Ο Μασκ απάντησε: «Οι περισσότεροι αγνοούν τον κίνδυνο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και της SpaceX προειδοποίησε προηγουμένως για την «αδυσώπητη κλιμάκωση» της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δηλώνοντας ότι είναι επικίνδυνη για την ίδια την χώρα και τον κόσμο.

Όλα να τα περιμένετε απο τους διεθνούς συμμορίτες μολις και οι οποίοι χρησιμοποιούν τους χρήσιμους ηλίθιους εκτός απο τα Goim στην Ουκρανία "δηθεν ναζι" για ποπολο χωρις λογικη, και τους χριστιανο-κομμουνιστες Ρώσους θανάσιμος συνδυασμός διασταύρωσης , και κομμουνιστες και χριστιανοι δηλαδη κοιμησμενοι Χ2 , οι οποίοι μεταξύ άλλων γιορτάζουν και υμνούν ακομα την νίκη διεθνών συμμοριτών (!) ναι αυτών που δηθεν ειναι κατα τους τωρα ενω οι ιδιοι τους βοηθησαν να κυριαρχήσουν(!) οχι άπλα εντελώς ηλίθιοι αλλα και ύποπτοι ως δουρειοι ιπποί οπως πολλοι Νεοέλληνες που το παίζουν φωστήρες και "κατα του συστήματος" (μονο που δεν λενε ποιοι ειναι το συστημα ) και ενώ οι ιδιοι ειναι και κομμουνιστικα μιασματα εξαλλου απο τετοιους νεοελληνες βγαινουν και τα αναρχο-ορκ εις στο Ελλαδισταν μεταξυ αλλων .

Για αυτα τα ανωθεν δεν επισκεπτονται καν οι "θεοι" τους Ρωσους οπως ειχαν κανει με καποιους αλλους (τους "κακους" για το ποπολο που ξαφνικα "ανακαλυψε" πως τον δουλευουν με την ψευδο-πανδημια, ενώ ότι ξερει εχει ως δεδομενο και το παπαγαλιζει για να εξαπλωνει το κακο επειδη δεν εχει λογικη ειναι ένα ψεμα απο τους ιδιους της ψευδο-πανδημιας και νομιζουν οτι ειναι και "αφυπνισμενοι" επειδη ανακαλυψαν 1 ψεμα στα 100 ..

Ασε δε που παπαγαλιζουν λεξεις και φρασεις αυτοι οι ιδιοι δηθεν "αφυπνισμενοι" του κακου , "γλωσσικο φαινομενο" ελέγχου των μαζων το ελέγε καποιος, δηλαδη με λεξεις και φρασεις χωρίς νοήμα και που στην ουσια δεν σημαινουν τιποτα ελεγχουν εκατομμύρια μια εξ αυτων ενδεικτικα ειναι η μασονικη φραση "θεωριες συνομωσιας" και οποιος την παπαγαλιζει αυτη οπως και αλλες δεν εχει δικαιωμα να δηλωνει "αφυπνισμενος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications