Η Πραγματικότητα ειναι τρομακτική!  καλυτερα που κοιμούνται:Και η «Πανδημία» ξαφνικών θανάτων συνεχίζεται

H 26αχρονη Δήμητρα Άσπρου από την Αργολίδα πέθανε ξαφνικά

Τι λένε έγκυρες πήγες ξέρετε αυτές που ειναι γεμάτες φυλές του κακού και φέρουν άμεση ευθύνη για όλα αυτά :

Ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ανθρώπους οι ξαφνικοί θάνατοι θερίζουν. Ένας 44χρονος ξεκίνησε από τις ΗΠΑ να κάνει διακοπές στη Κρήτη και πέθανε ξαφνικά, ενώ ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα από τη περιοχή της Αργολίδας πέθανε ξαφνικά τις τελευταίες ώρες.

Η Δήμητρα Άσπρου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιούσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Edinburgh Law School στο πρόγραμμα Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών LLM.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας καθώς έφυγε από τη ζωή η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα Άσπρου σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όσους ακόμα την είχαν γνωρίσει.Η Δήμητρα ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Απλα πέθανε λένε και το παίζουν πονόψυχοι !

Σε αυτό το βιντεο ο Χαρδαβέλας επικαλείται μια μασονικη λέξη το (ρατσιστικό ) γιατί λέει ότι η γνώση έπρεπε να ειναι για όλους και οχι για τους λίγους γνώστες και τους μύστες, με λίγα λογία λέει οτι ηταν "κακοί ρατσιστές " οι αρχαίοι μύστες γελάνε και τα μαρμαρα του παρθενωνα με τους σημερινους σημιτο-ελληνες οχι επειδή ειναι απαραίτητα ολοι σημιτικες φυλες αλλα επειδη εχουν υιοθετήσει πλήρως την σημιτική αντίληψη και αυτα τα αυτονοητα δεν αντεχουν οι περισσοτεροι τους ενοχλει το φως της αληθειας :

Λίγο ακομα και θα τους έλεγε και με μια άλλη μασονικη λέξη : πως ηταν κακοί ναζι ! πόσο δε όταν μιλούσαν για γένη για DNA και πως ερχεται το πνεύμα και φεύγει (οπως λενε άλλοι εκεί, φυσικα ουδεις ανεφερε οτι τα ιδια ελεγαν οι "κακοι" για το ποπολο "Γερμανοι" μεχρι το 1945 και οχι επειδη τα αντεγραψαν ! ) και πως οχι μονο τα μυστικά τα ηξεραν λίγοι αλλα οποιος έλεγε αυτα στους θνητούς υπήρχε η ποινή του θανάτου! ξεχασαν να πουν στον Χαρδαβέλα οτι ο Πλατων ελεγε ανθρωπους μονο τους πνευματικα ανωτερους που διαθετουν λογικη, και τους αλλους απλα διποδα τοτε θα ηταν που θα τους ελεγε ναζι και ρατσιστες ο Χαρδαβέλας οπως κανει ο καθε νεοέλληνας αν τους τα ιδια σημερα και την ίδια στιγμή δηλώνει απόγονος των αρχαιων μυστών (!)..

Το ότι η γνωσή δεν ειναι για ολους διοτί ηθικά και πνευματικά ειναι κατώτεροι (υπηρχαν και τοτε οι θνητες φυλες) τι να κατσεις να πεις σε θνητες φυλες που σου πετανε την μια μασονικη λεξη μετα την αλλη ως επιχείρημα του τυπου θεωριες συνομωσιας, και χλέυαζουν με το τι πινεις και τα σχετικα? , ουτε καν του περασε απο το μυαλο του Χαρδαβελα! ουτε φυσικα ότι θα χρησιμοποιηθεί αυτη η γνωσή απο μοχθηρες φυλες εις βαρος των πνευματικα ανωτερων όπως και έγινε και γινεται αυτη την στιγμη!

Το τρομακτικό ειναι πως ετσι και μιλήσεις σήμερα για αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι μύστες οχι μονο θα σε πουν υποτιμητικά κακό ναζι και οτι λες θεωρίες συνωμοσίας και όλες αυτές οι μασονικές λέξεις αλλα θα σου κανουν και επίθεση οι πνευματικά κατώτεροι μαζί με τους δογματικούς χριστιανούς .... Όλα αυτα απο τους ίδιους που λενε πως ειναι απόγονοι αρχαίων και εννοούν απόγονοι των μυστών και οχι των θνητων (!) ενώ ελέγχονται απο κακό ακριβώς επειδή ειναι κατώτεροι πνευματικά , ασε δε που δεν τα γνωριζουν αυτα οι περισσοτεροι ειναι επειδη ειναι απογονοι των μυστων!

Ακομα και αν τα διαβασουν δεν τα καταλαβαινουν επειδη το νοητικο και πνευματικο επιπεδο τους ειναι στο πατο για αυτο εξαλλου οχι απλα δεν βλεπουν το κακο αλλα το υιοθετούν επειδη στερουνται λογικης, για την ιστορια για να μην ξυπνησει κανενας κατα λαθος εκλεισαν το Alter με βομβες (οι δημοκρατες ) και εβαλαν τον Χαρδαβέλα ξανα στον σήμιτικο δρόμο γιατι ειχε ξεφυγει λίγο παρα το γεγονος οτι στην εκπομπη του μαζευονταν και ολη η μασονια με χρησιμα ορκ τους και ελεγε τα γνωστα σημιτικα και να ακουτε μονο οτι λεει η ψευδο-επιστημη τους , στην τηλεοραση οι "γελοιες θεωριες συνομωσιας " δεν εχουν θεση οι μαζες πρεπει να βλεπουν μονο ηλιθιότητες ως σοβαρα θεματα και τα σοβαρα να τα θεωρουν ως χαζομαρες και "γελοιες θεωριες συνομωσιας" ως καλα προβατακια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications