Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη διαφθορά με τα εμβόλια της Pfizer απολύθηκε «δημοκρατικά»  από τη δική του εταιρεία

Ο James O'Keefe, ο ηγέτης και ιδρυτής της ερευνητικής ομάδας Project Veritas, απομακρύνθηκε από τον οργανισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο, μόλις δύο εβδομάδες αφότου αποκάλυψε ότι η Pfizer χειραγωγούσε τον κορονοϊό για να δημιουργήσει νέα στελέχη προκειμένου να πουλήσει νέα εμβόλια.

«Μου αφαίρεσαν την εξουσία ως Διευθύνων Σύμβουλος και με διέλυσαν από το διοικητικό συμβούλιο», επιβεβαίωσε ο O'Keefe σε ένα βίντεο σχεδόν 45 λεπτών, όπου λέει τι συνέβη στους υπαλλήλους του, πολλοί από τους οποίους ακολουθούν τον δημοσιογράφο με θαυμασμό. .

Η Veritas έγινε διάσημη για τις μυστικές της δραστηριότητες, με μάνατζερ του Twitter να παραδέχονται ότι λογοκρίνουν τις δεξιές φωνές στο κοινωνικό δίκτυο, πολύ πριν ο Έλον Μασκ αγοράσει την πλατφόρμα. Έδειξε εσωτερικές συνομιλίες του CNN που μιλούσαν για την καταστολή των αρνητικών ειδήσεων του Μπάιντεν και πρόσφατα έδειξε ένα στέλεχος της Pfizer να λέει ότι το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης προσπαθεί να δημιουργήσει νέα στελέχη SARS-CoV-2 για να χρειάζεται κάθε χρόνο το εμβόλιο .

Ο O'Keefe είπε στο βίντεο ότι δεν ήξερε γιατί τον έδιωξαν, "ή, συγκεκριμένα, γιατί συμβαίνει αυτό ξαφνικά, αυτή τη στιγμή". Όπως εξιστόρησε στο βίντεο, τον διωχνουν από την εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, λόγω «καταγγελιών εργαζομένων για ανάρμοστη συμπεριφορά».

Μετά τα νέα, η εταιρεία, η οποία χρηματοδοτείται από δωρεές επενδυτών που υποστηρίζουν την έρευνα, άρχισε να χάνει εκατοντάδες δωρητές που δημοσίευσαν σε δίκτυα την απόφασή τους να αφαιρέσουν τα χρήματά τους από το Project Veritas.

«Θα συνεχίσουμε με κρυφές κάμερες, με διεισδύσεις, με αποκλειστικά ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια», είπε . «Μπορεί ακόμη και να αποκαλύψουμε τι συμβαίνει με το Project Veritas», υποστήριξε.

Εδώ έχουμε έναν τύπο ο οποιος έβαζε στην εταιρία του δημοκρατικά μιάσματα που οχι μονο του πήραν την εταιρία αλλα τελικα έδιωξαν και τον ίδιο, να θυμίσουμε ειναι παρόμοια ιστορια με το "πρωτο θέμα" που έβαζε όλα τα κτηνώδης μιασματα μέχρι που τελικά οχι μονο μετέτρεψαν το "πρωτο θέμα" σε άλλη μια κομμουνιστο-σελιδα (= αλλη μια ιουδαϊκή απο τις πολλες που διαβαζουν οι μαζες ως ελληνικες ) ..

Αλλα έστειλαν και τον ίδιο στον άλλο κόσμο επειδή ειχε γραψει την αλήθεια δηλαδή υπέρ της Χ.Α...Αυτά γίνονται στις "δημοκρατίες" με τα ακρως επικίνδυνα για την ιδια την ανθρωποτητα κομμουνιστικά μιάσματα τα οποία ειναι ακόμα και " δικαστές " ως μελη αληθινης και σατανικης εγκληματικης συμμοριας, ενώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα επειδή οχι μονο δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι αλλα οι ίδιο ειναι ο ορισμός του κακού επι της Γης, αποριας αξιο ειναι που ενω τους βλεπουν οι μαζες τοσα χρονια μεσω ιντερνετ δεν έχουν καταλάβει τιποτα και νομιζουν οτι ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι και λενε την γνωστη μασονικη φραση για δηθεν θεωριες συνομωσιας και οχι για την συνομωσια που ειναι μπροστα στα μουτρα τους! δειγμα ποσο κατωτερες ειναι πνευματικα και ηθικα, ουτε καν ο Αντωνιαδης για αυτο λεει τα παραμυθια τους περι ναζι, και εδω φαινεται οτι τελικα δεν αρκεί να έχεις ανθρωπινή λογική (και οχι "λογικη" goim ) για να δεις τι γίνεται , τουλαχιστον αρχισε να τα αποκαλει μιασματα που εμεις τα ειχαμε αναφερει ηδη απο το 2016 αφου δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις γιατι τσιριζουν για "ρατσιστες" (μασονικη λεξη ταμπελα που εβγαλαν οταν τους ανακαλυψαν και επιστημονικα οι "κακοι" για το ποπολο), για αυτο και εκαναν και πολεμο σε αυτη την σελιδα μην ξυπνησουν οι μαζες για αυτους καλυτερα να διαβαζουν χριστιανο-Λιακοπουλο Μακελειο και PROnews αυτοι που δεν διαβαζουν εγκυρες πηγες τους ωστε να παραμεινουν προβατα οπως και εχει γινει , το οτι δεν βλεπει την αφυσικη και μη ανθρωπινη συμπεριφορα τους ενω του κανουν πολεμο και απο την αλλη νομιζει πως τωρα ξαφνικα με την ψευδο-πανουκλα τους λενε ομαδικα ψεματα μαζι με την απο "εδώ πλέυρα" δηλαδη μαζι με τους πατριωτες της φακής ένω αυτο κανουν επι 80 χρόνια σε πλυθωρα θεματων και συκοφαντουν την αληθεια και την ιδια την λογικη μαζι με τους δηθεν φωστηρες και δηθεν "κατα του συστηματος" μας ξεπερναει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications