Έλον Μασκ: Σύντομα θα δοθούν αποδείξεις πως η πανδημία της Covid-19 «ήταν απάτη»

O Έλον Μασκ με νέα του ανάρτηση υπονοεί κάτι που γνωρίζουν οι ανθρώποι (και οχι τα διποδα που νομιζουν πως ειναι ανθρωποι ενω δεν διαθετουν καν ανθρωπινη λογική), πως η πανδημία του Covid-19 ήταν μία απάτη και πως η απόδειξη γι’ αυτό «έρχεται»!

Συγκεκριμένα ο ράπερ Zuby έγραψε στο Twitter την φράση: «Πότε θα παραδεχτούν όλοι ότι η πανδημία του Covid-19 ήταν μια απάτη;»

Ο Elon Musk του απάντησε: «Έρχεται»

Προφανώς, ο ιδιοκτήτες του Twitter επειδή διαθέτει τα αρχεία που η προηγούμενη ιδιοκτησία φρόντιζε να μην αναρτώνται εάν ήταν ενάντια στην εγκληματικη συμμορια ως θεωριες συνομωσιας και ταχα fake news και στην… αληθοφάνεια της ψευδο-πανδημίας, έχει στην διάθεσή του τις «κατάλληλες» απαντήσεις τις οποίες προφανώς και θα δημοσιεύσεις σε χρόνο της δικής του επιλογής.

Πριν απο αυτο: «Ο κόσμος πάντα ρωτάει πού είναι οι Illuminati» γράφει ο Μασκ πάνω από την εικόνα μιας πυραμίδας που θεωρείται σύμβολο της δηθεν μυστικής παγκοσμιας συμμοριας .

Στην επόμενη εικόνα το μάτι της πυραμίδας δακρύζει λυπημένο. «Ποτέ δεν ρωτούν πώς είναι οι Illuminati»!

Αυτά ρωτούν εκεί στην Αμερική που ειναι οι Illuminati? καλα δεν τους βλέπουν? στην Ελλαδα δεν ρωτούν καν που ειναι νομιζουν οτι αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και την ίδια ώρα εκτός του οτι ξερουν για τον κόσμο και την ιδια την υπαρξη τους ειναι απο αυτη την εγκληματική συμμορία, πατούν like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και περιμενουν σωτηρια απο εγκληματικες συμμοριες τους που αποκαλουν "δημοκρατικα " κομματα τοσο δημοκρατικα που απο το 2017 εκαναν και το ιντερνετ σοβιετ και λογοκρινουν ακομα και τι θα διαβαζουν οι μάζες , και τελος ζουν και σκεφτονταί συμφωνα με την αυτήν εγκληματική συμμορία της γνωστης φυλης που ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" όταν ακομα και αυτη η φράση που παπαγαλίζουν οι ανεγκεφαλες μαζες για να ακυρώνουν την αλήθεια ειναι απο αυτούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications